AFC west

AFC west

"תת הכרה נפתחת כמו מניפה" כתבה זו שאם עוד הייתה בחיים(והיה לה מושג שיש כזה דבר פוטבול אמריקאי)- בוודאי הייתה אוהדת של הRaiders.. עוד לא קבלתי תשובה לשאלה הספציפית שלי למטה,אבל ה NFL staff כבר דאגו להבהיר לי את המשמעויות.. העגומות למדיי,יש לומר. http://blogs.nfl.com/2011/12/24/bro...raiders-need-help/?module=HP11_content_stream זה דבר אחד "להיעזר" בכשלון של האחר. זה דבר אחר לגמרי להצליח רק בזכות אותו הכשלון.. במיוחד כשאותו "אחר" היא קבוצה שאתה די מסמפט,עם QB שאתה די מסמפט שגם העליה לפלייאוף שלהם מאד ייקרת ערך לבחור שדי למדת לסמפט(היי ROY). מה-גם שגם ככה זה לא נראה להיט. לברונקוס לא מחכה בשבוע הבא באפלו שעוד ניסתה להוכיח רלוונטיות לקבוצה של תחילת העונה. KC היא קבוצה גמורה עם צוות שיכול להתנחם איכשהו בניצחון על GB. ו TEBOW,עם או בלי קשרים בחלונות הגבוהים נולד למשחקים שכאלו. היו לנו לכאורה את כל התירוצים לא לעלות לפלייאוף העונה. זה היה חשוב כי עבר יותר מדיי זמן. זה היה חשוב בשביל AL. וזה כנראה יהיה כמעט,אבל לא..

RoyBehar

New member
AFC WEST

טוב, על המשחק של אתמול אין לי הרבה מה להגיד. קטסטרופה. דבר ראשון, תודה על הסימפטיה. אני חושב שאתה האוהד הראשון של הריידרס שאני מחבב... ריספקט :) ובהקשר למה שכתבת על קנזס סיטי - אני ממש לא הייתי מתעלם מהם. דבר ראשון, קבוצות שאין להן על מה לשחק עלולות להיות מסוכנות עוד יותר מקבוצות שיש להן, הן באות בלי לחץ. אין להן מה להפסיד. דבר שני, קייל אורטון מגיע לדנבר (מגרש שהוא מכיר טוב מאוד) עם וואחד קוף על הגב, המון מה להוכיח. הוא בא לשחק נגד הקבוצה שחתכה אותו לטובת הפלא השמיני של התבל, או איך שלא מגדירים השבוע את טיבו ואין לו חוזה בשום מקום לשנה הבאה עדיין (סביר להניח שלא יישאר בקנזס סיטי, כשמאט קאסל יחזור לשחק) ודבר שלישי - אני בטח לא צריך להזכיר לך מי הקבוצה שאחראית ל - "1" במאזן של גרין ביי השנה... אז כל הסיבות האלה גורמות לי מאוד לחשוש מקייל אורטון. ותכלס, הנה התיאוריה שלי לגבי השבועיים האחרונים והשבוע הבא: נכון שבכל המשחקים כמעט העונה טיבו מסריח שלושה רבעים ואז פתאום נהיה כוכב? אז אני מתייחס לחודש האחרון ככה - שני משחקים זוועה ואז - Tebow Time זה כאילו שהיה חסר עוד איזה סטוריליין בסאגת טיבו, אז בואו נהפוך את טיבו נגד אורטון למשחק סופר מכריע, בואו נשחק גועל נפש שבועיים קודם בשביל שאף אחד שוב לא יאמין בטיבו. ואז בואו ננצח את קיי סי בשניה האחרונה עם פילד גול מ945 יארד עם 00 על השעון... והנה עוד פרק בברית החדשה גירסת 2012 - The book of Tebow למרות שמשהו בכל הסיפור הזה קצת מרגיש לי כמו דה ז'ה וו, ולא בקטע טוב. קצת מזכיר את העונה האחרונה של שאנהן ואת הראשונה של מקדאמבאס... מתחילים חזק, 6 נצחונות רצופים, פתאום מתחילים להפסיד, מאבדים לאט לאט את היתרון בבית ומגיעים למשחק אחרון מכריע. בפעמיים האחרונות זה נגמר רע, אבל בפעמיים האחרונות לא היה את הטיבו פקטור...

Yo-man

New member
מי ששאל את עצמו - מה היציאה הדוחה של ביל מאהר

הינה היא
Wow, Jesus just (screwed) #TimTebow bad! And on Xmas Eve! Somewhere in hell Satan is tebowing, saying to Hitler "Hey, Buffalo's killing them,"​
דווקא מצחיק

למעלה