וואי זה סיפור ממש ארוך... אולי של חיים שלמים
לפני הכל ואחרי הכל: אני שורש הבעיה. איך? קודם כל לדעתי ההורים שלי לא ידעו לחנך אותי. הם לא היו אלימים, אבל מאוד מתרפסים, מתרצים, אמוציונלים וחלשים. אז בקשיים עם חברה (הצקות חוזרות ונשנות, התנכלויות, הרחקה) או משפחה (הייתי שמה *אתם יודעים מה* על המשפחה, וקינאתי באחי הגדול עד גיל מבוגר) הייתי עושה מלחמות עם עצמי איך להתמודד. מה לעשות? האם התגובה הזו היא בסדר? הייתי מרחמת על עצמי ובוחרת להיות מנודה ולהאשים את כולם. באיזשהו מקום חשבתי שאני טובה מכולם עשרות מונים וכולם "בכיס הקטן" שלי אבל נשארתי ממורמרת, מתוסכלת וכמעט ללא חברים. עד היום. לא מזמן מישהו (אנונימי, חבר של מישהו שאני יודעת מי הוא) כתב לי במייל דברים נוראיים (ומכאיבים) שהוא לא מעוניין להכיר אותי ושאני אומללה, עלובה, חולת נפש, שונאת אדם, נכה נפשית, נכאת רוח שנדחקה לפינת עולם חשוכה רחוק מהמרכז ושכל מי שאני חושבת שאוהד אותי לועג לי מאחורי הגב. האיש הזה הוא סיפור ארוך בפני עצמו. קשור לאיזו סדנא שייחסתי לה משמעות עצומה בחיים שלי. לדעתי הוא חטף את "הסעיף" והחליט לכתוב את האמת (בן-אדם כועס תמיד אומר את מה שהוא באמת חושב) וזו הייתה מכה רצינית, כי אני בחורה שמחפשת הערכה ומאוד מושפעת ממה שהסביבה אומרת עליה.