• פותח הנושא Megie
  • פורסם בתאריך

Megie

New member

הנערה הכי ג'ינג'ית באזור, שהיא גם אתר האינטרנט הכי מגניב שיש , חוגגת השבוע יום הולדת 15! כמעט בשביל כולנו, האתר הפך להיות סוג של בית שני ואפילו גם משפחה, ולכן...
ספרו על דברים משעשעים או שובבים שאתם עשיתם בגיל 15-האם גרמתם לאימא ולמנהלת להיפגש על בסיס קבוע (ולא כי הן הפכו לחברות טובות..אלא פשוט השולחן ששברתם, הטיפקס שזרקתם על המורה וכו'.. לא השאירו את ההנהלה אדישה..
)
אתר תפוז חוגג יום הולדת בשבוע חגיגי ביותר - תחרויות עם פרסים שווים, הקרנת סרט מיוחדת לגולשים - ועוד המון המון הפתעות יום ההולדת יחל ב-4.1 ויסתיים ב-11.1 אז יאללה- תעופו של זה..מחכה לסיפורים

Survivor Man

New member
רומנטיקנים תנו ריספקט לתפוז!

בגיל הרך של תפוז הייתי נער שובב וקונדס שעשה מלא שטויות, חלק מהן מביך להעלות כאן
שתי אנקדוטות בשביל הפרוטוקול:
אני ועוד אחד הטסנו מטוסים מנייר מגג בי"ס. אחד המטוסים (באורך 30 ס"מ) שהעפתי ביצע רונדלים גבוה באוויר, טס יותר מ-60 מט' לעבר מורה דתיה שבדיוק נכנסה בשער בי"ס... הוא בא לה בהפתעה מוחלטת ופגע במקום שהיא תמיד עשתה מאמץ להדיר. היא כ"כ נבהלה שאני בטוח שהטירוף של הדרת הנשים התחיל ממנה
קצת לפני פורים איזה חבר הביא לבי"ס תחפושת של זונה. הלבשנו ואיפרנו אותו עד שהוא נראה כמו שרלילה אמיתית, אפילו הפוש אפ והחזה נראה כמו הדבר האמיתי. סידרנו לו מחשוף רציני שלא תמיד החזיק את כל הקונסטרוקציה. המטרה הייתה "להתחיל" עם מורים. הוא ניגש למורים בחצר בי"ס וביקש מהם עזרה (בקול צייצני) בש.ב; כל המורים התייחסו לפריקית הזאת בחשדנות, חלק ניגשו "לעזור" תוך כדי שהם פוזלים לעבר הציצים המדהימים שלה בתהייה אם הם אמיתיים
הייתי צריכים לראות את הפרצוף של חלק מהם כשהוא דיבר פתאום בקול של גבר והוריד חולצה...

Megie

New member

גדול!!! אני מדמיינת אותך בפעולה... אתה בטוח שלא אתה היית בלבוש הנשי?! דווקא חצאית יכולה להחמיא לך

לא זוכר בגיל 15 אבל

כמה שנים אחר-כך הייתה תקופה שהתחלתי עם המון בחורות זרות, בעיקר באוטובוס, סתם בשביל הכיף והצחוק ונהניתי מאד.

Megie

New member
ונשארת שלם?

אני מקווה שאין לך תיקים פתוחים במשטרה-על הטרדה מינית

Megie

New member
אני מקווה

שהדימוי היה חיצוני..ולא נבע כי הסתובבת בעירום ברחובות-או כי תפסו אותך מחלק סוכריות לילדות

למה אתם חושבים

שאם התחלתי עם בחורות זרות, זה צריך להעיד שאני מטריד מינית? אני אדם מאד מוסרי, אף פעם לא עושה פשעים. להתחיל עם בחורות זה דבר נחמד בסך-הכל.

למעלה