אז חנוכה כבר פה, ואני לא יודעת מה אתכם, אבל זה החג האהוב עליי
( כן, כן, למרות שאין בו כלל חופש ) הסופגניות, הנרות, מטבעות השוקולד שכל שנה מביאים לי, והסביבונים ( כן, כן, אז מה אם אני כבר לא ילדה ) והחורף שאמנם לא הכי מורגש , אבל הוא פה.. כל אלה פשוט כייפיים, אז לשם שינוי, שימו בצד את כל השליליות שזורמת פה כמו מים, את העצב, את כל ה "אין", ותתמקדו על כל מה שטוב, ובטוח יש הרבה לכל אחד. שיהיה לכולנו חג מחוייך, כיייפי, טעים, מתוק, שמח, ומואר
די להתמקד כל היום ב "מתי ומתי"... כל דבר בזמנו, תחיו את החיים !! באמת שלרוב הם יפים..

חג שמח לימורי

חנוכה זה חג האורים..חג השמחה..חג הניסים... לרגל החג היפה הזה..אני מאחלת לכל אחד ואחת פה..שפשוט כל יום נדע להודות על הנס שקורה לנו ואנו חיים ונושמים ויכולים לחייך..ופה אנחנו גם מעמידים את הדברים בפרופורציות..שיש את אלה שניבצר מהם לעשות את הדברים הכי פשוטים שאנחנו זוכים להם כל יום..כל דקה! אז כמו שלפני שנים-עמד נס לאבותינו..ככה שגם לנו יהיה טוב והרבה ניסים ושמחות וכיף. תאכלו הרבה סופגניות-למרות שזה משמין.
שיהיה לנו רק טוב ורק כיף ורק חיוכים ושוב,שנדע..תמיד תמיד לשים את הדברים בפרופורציות! ואיך אמרת..כל דבר מגיע כשהוא צריך להגיע... ואני הזמנתי באגט עם שניצל..ככה בא לי להתפנק..אז לפחות אצלי,המשלוח בדרך
חג שמח!

בתיאבון ! הכי כיף להתפנק.

אני התפנקתי היום ברביולי גבינות ברוטב רוזה , וסופלה שוקולד על שפת המרינה שטופת השמש של הרצליה.
ועוד מעט ... סופגנייה במילוי קצפת ! הכי אהובה עליי משלל המבחר של השנים האחרונות ( מלבד הריבה הרגילה של פעם )

loving angel

New member
חג שמח

בהחלט אחד החגים האהובים והקסומים שיש לנו! :) מאחלת לכולם רק אור,שמחה,אהבה והגשמת חלומות
בקרוב אני מגשימה את שלי וזו הרגשה נהדרת

חנוכה חג יפה מאד

אבל אני הכי אוהב את פסח. קוראים בלשון ארכאית, מתפלספים ומרגישים חכמים, הכל מואר ונקי, כולם ביחד, אוכל טוב, סדר פעולות קבוע ומשעשע, הסתרת אפיקומן מותחת ומשעשעת, ובסוף שירים שנותנים הרגשה טובה.

חג אורים שמח

שתחווי את הניסים והנפלאות, שתמשיכי להדליק אחרים כמו נרות של חנוכה, שתופתעי בכל פעם ממה שהחיים נותנים לך כמו נפילתו של הסביבון, שהנס, שלא חייב להיות גדול, יהיה פה, שהלב ילבלב כלביבה והספה תיספוג כסופגניה (מצטער שלא מצאתי דימוי טוב יותר, אני לא מת על סופגניות), ושהחושך יגורש ויסור מפני זיו פניך ואור חייך. אז אגמור בשיר מזמור, חנוכת המזבח! חג חנוכה שמח, לך ולכל אנשי הפורום!

פרח0קיר

New member
שיהיה לכולנו חג שמח :)

קצת אתנחתא מכל הלחץ של חיי היום יום, משהו מתוק בפה, וכיף עם החברים והמשפחה. נשמע לא רע בכלל :)

למעלה