עזרה להורים

הדס 19511

New member
הצעת עזרה בהתנדבות

ברצוני להציע את עזרתי בהתנדבות לאמא עם תינוק המתגוררת בת"א. הדס (עובדת סוציאלית). טל: 0547506964

dutchi

New member
סדנת הורים מטעם מכון אדלר

שלום לכולם, הייתי רוצה להמליץ על סדנת הורים מטעם מכון אדלר במחיר מסובסד - רק 400 ש"ח לזוג או ליחיד. הסדנא תיפתח ביום 23/11 ותעסוק בין היתר בנושאים הבאים:
הבנת התפקיד ההורי
דרכי חינוך והשפעתם על התפתחות הילד
הבנת התנהגויות מפריעות ודרכים לשנותן
עידוד כגורם מצמיח ומעלה דימוי עצמי
הצבת גבולות בלי מאבקי כוח
אווירה משפחתית עצמאות אחראית – כיצד?
ועוד ועוד... הסדנא נעשית בקבוצה קטנה עם 2 מנחות מתמחות למשך 24 מפגשים, אחת לשבוע בשעות הערב. הרצאת מבוא עם פרטים נוספים תערך ביום 16/11 בהרצליה. פרטים והרשמה – במסר. תודה רבה לכולם

מצטרפת אליך...

מוכנה לעזור לאמהות טריות בהתנדבות, באיזור חיפה והקריות. טלפון אתן במסר פרטי

151009

New member
מחפשת מדריכה להורות בירושלים..

בהמשך להודעה אני בדיוק מחפשת מדריכה שמעבירה קורסים בבית כרגע יש לי קבוצה של 4זוגות שמעוניינים ואולי יהיו יותר אשמח לקבל המלצות תודה

Mנטה

New member
נשמע נפלא ובכל זאת

מאוד צורם לי שיש סדנה שבה מלמדים משהו כמו "הבנת התפקיד ההורי", הרי כל אחד רואה את התפקיד ההורי קצת אחרת, זה משהו נורא אישי, לא?

ליאור53

New member
לא כ"כ מסכימה

הרי בימינו שואלים כל פעם - מה השתבש? חלק מהבעיה הוא שכל אחד רואה את התפקיד ההורי בצורה אחרת. ברור שלכל אחד יש השקפת עולם שונה, סגנון שונה של הורות. אבל מהיכרותי עם הורים שבאים לסדנאות הללו (ואני בטוחה לחלוטין שיש גם הרבה אחרים שהם שונים), בדר"כ הם באים בעקבות בעיה. והבעיה הזו הרבה פעמים נוצרת מאי הבנת התפקיד ההורי. מתפיסה שההורה הוא חבר, מתפיסה שגויה לגבי רמת האחרויות ההורית וכו'.

Mנטה

New member
יש הבדל בין סגנון לתפקיד

אלו שני דברים שונים לחלוטין. אני חושבת שבשניהם יש מקום לפרשנות אישית. אם הורה רוצה להיות חבר של הילד שלו וזה יותר חשוב לו מלהיות הורה, צריך לבדוק מה זה בעיניו חבר ומה זה בעיניו הורה ולפרוס בפניו את ההשלכות, אבל עדין הבחירה מאוד אישית ולדעתי, שתי הבחירות יכולות להצליח (תלוי מה מנסים להשיג). הורות זה חיים, אין בזה אמיתות מוחלטות (כמעט).

מסתערת

New member
למה המחיר מסובסד? ועל ידי מי?

סליחה אם אני נשמעת צינית, לאחרונה התעניינתי בקורס כזה בדיוק והמחיר במכון אדלר גבוה פי כמה. ולכן אני תוהה מדוע המחיר כפי שאת כותבת? וחשוב עוד יותר- האם יהיו מועדים נוספים לקורס בשנת 2012
?

מסתערת

New member
טוב שאישרת להם

זה נשמע ממש טוב ובמטיח. חבל שאני אמורה ללדת באמצע אחרת הייתי קופצת על ההזדמנות- 400 ש"ח לזוג זה כלום כסף!

למעלה