מי הפייבוריט שלכם לניצחון?

פרינז

New member
היה נדמה לי שעניתי על זה...

הזוג המועדף עקיבא וענהאל, והסיבות הן כי הדינמיקה שלהם מעולה כזוג יודעים למוך אחד בשניה, הם מצליחים ומתקדמים, נחמד לי לראות אותם על המסך משעשעים בצורה הנכונה. קשה לי לנחש מי ינצח במיוחד כי הפעם המירוץ כל הזמן מהפך והזוגות יכולים להיות חזקים אבל לעבור למקום אחרון לא בגלל שהם לא טובים במשימות אלא למשל כמו שהיה עם הרכבת כשאלון וחן סיימו לג ראשונים אבל בסוף היו עם כולם ברכבת הראשונה לצ'כיה. הממ דילמה בין שני זוגות אבל הבלתי נסבלים הם אורן ואלון...אחד אדיש ולא נראה שהוא רוצה להיות שם והשני לחוץ ברמות שעולות לי על העצבים כל פעם שאני רואה אותו מדבר...

דוד311

New member
עונה

זוג מועדף: עקיבא וענהאל, כי הזוגיות שלהם מרשימה, וכי הם לא אומרים כל הזמן שהם זוג חזק שמגיע לו להצליח, וכי הם מתייחסים יפה לזוגות האחרים. ובמקום השני: בר ואינה, כי בר ממש חמודה, וכי הזוגיות שלהם מרשימה עוד יותר משל עקיבא וענהאל, וכי הם אנדרדוג. מי אתם חושבים שינצח? מוטי ופונדק, כי בהרבה משימות יש יתרון גדול לגברים ולצעירים. מי בלתי נסבל? האחים. כי הם חושבים את עצמם נורא חכמים ואסטרטגים, כשבאמת הם בדרך כלל מתנהגים בצורה טפשית ולחוצה, ולא ברור איך הם כל פעם מחדש מתברגים במקומות הראשונים.

עוז 61

New member
מוטי ופנדק!!!

הם שני תותחים ואלופים ומגיע להם!!! מי אני חושב שינצחו? האחים את מי אני לא סובל? טום ואדל וחבל שהם נפלו על מקטע ללא הדחה.

למעלה