מי הפייבוריט שלכם לניצחון?

omer719

New member
מי הפייבוריט שלכם לניצחון?

אז אנחנו כבר מתקרבים לחצי התוכנית, נפרדנו מארבע זוגות, ראינו עשרה פרקים ואנחנו עוד מעט נוגעים בחצי ורואים את הסיום. זה הזמן המושלם לסכם את המצב ולהחליט - מי הזוג המועדף עליכם כרגע ואתם רוצים שינצח? וכמובן הסבירו למה. מי אתם חושבים שינצח? (בהנחה וזה לא תואם לזוג המועדף עליכם). מי הזוג שלדעתכם הוא פשוט בלתי נסבל, והייתם רוצים שיעזוב בקרוב? אז בואו לשכנע אותנו למה הזוג המועדף עליכם הוא הכי הכי, שתפו פעולה, ושיהיו דיון מהנה

How I Disappear

New member
צ'יקי צ'יקי צי'ק היי היי היי

זוג מועדף- עקיבא וענהאל. עד כמה שהם רוצים לנצח הם שומרים על שפיות ורק על רמת העידוד שלהם הם צריכים לקבל פרס כי זה פשוט מדהים !! מי שאני חושב שינצח- קשה לדעת כי יש כמה זוגות חזקים אבל אני אתן את התואר לאלון ואורן. הם חכמים (שניהם) והם נחושים מאוד להצליח. עם זאת, לפעמים הם קצת נמהרים וזה יכול להוות להם מכשול (כמו שכבר קרה להם פעםם או פעמיים במירוץ) ... הזוג הבלתי נסבל- מצד אחד יש את בר ואינה שרמת הטמטום שלהן כבר חצתה עולמות. הן זוג חמוד והכל אבל חלאס עם ה"לחשוב מעבר" הזה שבכל משימה הן נופלות על זה. ולא רק במשימות, גם בלמצוא את החניה המסומנת הם לא הצליחו או למצוא את המדרגות שהיו מטר לידן הן לא הצליחו והתברברו עם זה. הן פשוט מעופפות. שיתנחמו בעובדה שיש להן אחת את השנייה ושהן מעופפות ביחד
מצד שני, יש את אלון ואורן שאלון יכול להיות כזה מעצבן לפעמים שזה מרגיז
ומצד שלישי, יש את מוטי ועידן. המוטי הזה כלכך מעצבן, על כל דבר יש לו מה לומר וכל אחת שעוברת לידו הוא מרייר כאילו הוא איזה גולדן רטריבר
אז שירגע כבר ..

עונה

הפייבוריטים שלי - אורן ואלון. מה שמבדיל בין בני אדם לשאר החיות הוא השכל, והאחים משתמשים בו בצורה הכי טובה מכל הזוגות. הם תמיד מפציצים, לפעמים הם מסתבכים קצת יותר מדי אבל הם תמיד מתאוששים ועוד לא הייתה נקודה אחת שהם סיימו מתחת למקום רביעי, בניגוד לכל שאר הזוגות. מי שאני חושב שינצחו - עקיבא וענהאל. הזוג שבלתי נסבל - האמת היא שלדעתי כל הזוגות נסבלים היטב, הטובים במיעוטם לדעתי הם טום ואדל, טום הוא הדפ"ר הכי גדול שראיתי אי פעם והזוגיות שלו עם אדל היא די שלילית. חוץ מהם לדעתי אפשר לוותר על חן ואלון. כל השאר חובה.

דירוג פסיכוטכני ראשוני

אבל כשאומרים על מישהו שהוא דפ"ר הכוונה היא שיש לו דפ"ר נמוך, כלומר שהוא מטומטם. הבעיה של טום היא שהוא כל כך מטומטם שהוא אפילו לא מבין את זה. בחיית, הבן אדם מסתבך בלחשב כמה זה 9+7. מה שכן, הוא עושה רושם של בן אדם עם לב זהב(בניגוד לחברה שלו) ויש לו קצת חוכמת חיים, אני אישית בעדו אחרי שושי ושושה.

הבחירות שלי

הזוג המועדף עלי הם התימניות יש להם שמחת חיים ואין בהם רוע ובעיני הן סימפטיות קשה לי למחש מי יזכה אבל נראה לי שמוטי ופונדק או הדתיים תלוי איזה משימות יהיו בגמר יש לי הרגשה שלמרות שהאחים הם הכי חכמים הם לא יהיו בגמר הזוג הבלתי נסבל כבר הודח (פיראס ושירה) אבל מבין אלה שעדיין לא הודחו: טום ושירה

JasPoint

New member
כן... קיבלה מחמאות ואמרה תודה איזה 10 פעמים

בין מחמאה למחמאה

JasPoint

New member
מה שיפה בריאליטי הזה שלא צריך שיהיו לך

פייבוריטים כדי ליהנות מהתוכנית. מבין הזוגות שנשארו יש לי סימפטיה בעיקר לתימניות ולדתיים, אבל גם מוטי ופונדק סבבה רוב הזמן. האחים בסדר למרות שהאח הצעיר מעצבן לפעמים. עם טום ואדל יש לי יחסי אהבה-שנאה. לפעמים ההתנהגות שלהם קורעת ולפעמים בלתי נסבלת. חן ובעלה לא הכי מעניינים. הבלונדיניות מאכזבות עם כל הטעויות שהן עושות.

How I Disappear

New member
מה הקשר לאח הגדול ?

לפי הפרסומים, האח הגדול מתחיל ב1.1.2012 וניראה לי שעד אז המירוץ למיליון יגמר (ויתחיל THE VOICE) וגם זה לא שהם משדרים באותם שעות כי זה רשת וקשת, הם משדרים באותו ערוץ אך בימים שונים (שדרך אגב, הימים שלהם יתחלפו ב1.1.2012
)

B R A Y E R

New member
מנהל
שלי

פייבוריטים - חן ואלון.. זוג אמיתי, אנדרדוגים, חזקים... יודעים להתגבר ביחד על הקשיים של שניהם בלי יותר מדי רעש וצלצולים.. חושבים מחוץ לקופסא.. מתכונן מנצח וכיף לי לראות אותם
מי לדעתי יזכו? לצערי מוטי ופונדק
או אורן ואלון..... מי אני לא יכול לסבול? הכי הרבה לא יכול לסבול את מוטי פונדק...
קשה לי לסבול את ההפגנות טמטום שלהם, ומעצבן אותי לראות אותם כל פרק מחדש מגיעים רחוק... עוד לא יכול לסבול אבל פחות מהם - אורן ואלון, עקיבא וענאל.

אורן ואלון

כבר הסברתי בעבר למה - אבל הנה עוד פעם : כי אורן היחיד שבאמת שם בגלל המשחק. ושניהם היחידים שלא נמצאים שם בשביל להתפרסם. כי הם מפעילים את השכל - ואני מסכימה עם הנחש כי בזה מותר האדם מהבהמה. כי הם מצחיקים וכי אני אוהבת אותם באופן אישי
אני חושבת שיש להם סיכוי די טוב לנצח, אם כי הדתיים ואלון וחן נותנים פייט טוב. הזוג הכי פחות נסבל בעיני זה הדתיים - אבל אני לא מקווה (ולא חושבת) שהם יעזבו בקרוב. מזה תוכנית ריאליטי טובה בלי איזה מישהו שיעצבן ? והם לא מזיקים בעיני (כמו למשל שרציתי שבשבקין יעוף בעונה 2 של הישרדות כי הוא היה פשוט דמות שלילית) הזוג שאני אשמח שיעוף - טום ואדל כי הם מיותרים לגמרי.

katam

New member
לקחת לי את האותיות מהמקלדת

אני חושבת בדיוק כמוך

Volldemort

New member
עונה:

מי הזוג המועדף עליכם כרגע ואתם רוצים שינצח? הבלונדיניות
מי אתם חושבים שינצח? (בהנחה וזה לא תואם לזוג המועדף עליכם): האמת שלפי העריכה שהן מקבלות, יש מצב שהבלונדיניות יגיעו רחוק... אבל אם לא, אני מהמר על אורן אולון. מי הזוג שלדעתכם הוא פשוט בלתי נסבל, והייתם רוצים שיעזוב בקרוב? חן ואלון
פשוט שני מעצבנים!

למעלה