הפינה הכי הכי... - הרגע המצחיק

omer719

New member
הפינה הכי הכי... - הרגע המצחיק

אז עכשיו שכבר אפשר להרגיש את הסיום, הגיע הזמן לנסות לסכם את העונה הזאת ולהכריז מי ומה היה 'הכי הכי' בכל מיני קטגוריות שאנחנו נציע כאן למירוץ. אז נתחיל באחת כייפית במיוחד - 'הרגע הכי הכי מצחיק' - איזה זוג קרע אתכם מצחוק? מי אמר משהו שגרם לכם לצחוק בקול רם? פרצופים? תנועות? התנהגות וכו'. בואו להציע כל מה שעולה על דעתכם, ובסוף העונה נבחר את המנצחים מכל קטגוריה בשירשור סיום מיוחד
בנוסף אם יש לכם רעיונות מיוחדים לנושאים שלחו לי מסר
, בינתיים חשבתי שהקטגוריות הבאות יהיו - הזוג הכי הכי, המשימה, המדינה שהמתמודדים עברו בה, קטע מרוץ הכי מעניין, הזוג הכי מעצבן, הזוג הכי שחצן, ההדחה שהכי אהבתי וההדחה שהכי רציתם שלא תקרה. אז שלחו הצעות במידה ויש לכם, וכמובן בואו להציע רגעים מצחיקים ביותר

פרינז

New member
הכי מצחיק...היו כמה רגעים כאלו...

אני חושב שהתימניות עם הגשר מוסטר/מוסתר גרם לי להתגעגע מצחוק. זה היה כשהן עוד לא נמאסו עליי גם :)

פרינז

New member
אוי וכמובן בתחילת העונה

ענהאל והחזיר....גם זה היה ממש מצחיק....היא שהיא רעדה....וצעקה....

shoham95

New member
אחד הקטעים המצחיקים

במשחק הכסאות, כשעידן נפל על אלון
כל הסיטואציה גרמה לי להקרע מצחוק במשך כמה דקות

אי גל

New member
הקטע המצחיק שלי

אותי הכי הצחיקה משימת החרסינה. הקטע הכי מצחיק בעיני היה שמוטי ופונדק עשו את המשימה וענו לסיני שצעק עליהם.

אורישקי

New member
היו מלא,

אני חושב שהואלס של מוטי ופונדק (הקטע היחיד שהם שיעשעו אותי), אורן ואלון והתימניות בכללי, עקיבא וענאהל עם החזיר....

alonaski

New member
הקטע הכי מבריק וגיאוני היה של אלון ואורן בפקק

שהם אמרו שהם כתבי חדשות (כי היה איתם צוות צילום הטלביזיה!)
שאפו ענק עבור האילתור הזה!!!
הקטע הכי מצחיק... היו מלא! בעיקר בסשאנים של טום ואדל... חושבת שהכי צחקתי במשימה של להדחס לתוך האוטו הקטן...
ושוב צחקתי בקטע של אכילת הקרמשניט של אלון ואורן!

למעלה