המירוץ למיליון 2 - שירשור פרק 5

נזכרתי שהיו עוד כמה חביבות

ובעצם לא שנאתי אף אחד בעונה הקודמת חוץ מאשר הבלונדיניות בעונה הזאת אני לא שונא אף אחד אבל יש כמה שקצת מרגיזים (חן, אלון ושירה)

ברוך שפטרנו.

הזוג הכי מיותר במירוץ לדעתי, לא הוסיפו לא אישיות, לא צחוקים, כלום. חוץ מזה שניצן עשה לי רושם שיש לו רמה התפתחותית של ילד בן שבע. ועכשיו חוזרים להתחלה. סביר להניח שכולם יעלו יחד על אותה טיסה, או מקסימום לשתי טיסות נפרדות, וכל הפערים יצטמצמו. זה מה שאני פחות אוהב בפורמט הזה. אפשר לצבור פער של חמש שעות, ולגמור את כולו בגלל שמגיעים בלילה למוזיאון וצריך לחכות שהוא ייפתח.

maron000

New member
אינה "חכמה" ללא עוררין

"זה חשבון, זה לא מתמטיקה"........קרעה אותי

אורישקי

New member
איזה פרק ענק.

התימניות הרגו אותי במשימה עם הקרח כשהיא צעקה "שנה ראשונה שנה שניה שנה שלישית"
. אני שמח שפיפי וניצן עפו כי הם היחידים שלא הייתה לי ממש חיבה כלפיהם, מכל הזוגות שנשארו אני מרגיש ממש סוג של חיבה מסוימת והזדהות עם כל אחד שנשאר. יהיה מעניין בפרק הבא עם טום ואדל ושירה ופיראס. נראה שיהיה דם. בכלל זה נראה כאילו חן ואלון ושירה ופיראס מתגבשים, ואולי אחרי המקרה בפרק גם הדתיים ייתגבשו איתם כנגד האחים. בר ואינה מזליסטיות ועשו מלא טעויות אבל יש לי חיבה כלפיהן ושמחתי שנשארו.

JasPoint

New member
ההבדל הגדול בין העונה הראשונה לשנייה

בראשונה הנשים היו הצד החזק והסימפטי ברוב הצוותים. בעונה הזאת רוב הנשים בלתי נסבלות. לאינה ובר יש סף שבירה נמוך והן מתבכיינות בכל משימה. כל דבר פשוט הופך אצלהן למשימה בלתי אפשרית. חן ובעלה, פיראס ושירה הם שני זוגות ממש לא נעימים. כמה כוחניות, תחמנות ולכלוכים הם מוציאים. לא פלא שהם התחברו אחד לשני. לא מובן לי ההגיון של האחים לעזור למוטי ופונדק בטענה שהם מקדמים זוגות חלשים... זוג גברים צעיר בחיים לא יכול להיחשב חלש. הרי מוטי ופונדק זה הזוג הכי דומה למנצחים של העונה הראשונה.

טעיתי, אני חוזר בי

הזכירו לי עכשיו גם את הבת החורגת ואת האישה שנשואה לקצין שגם הן היו בסדר לא זכרתי אותן כי הן היו שקטות והן לא סיפקו בידור

למעלה