המירוץ למיליון 2 - שירשור פרק 5

JasPoint

New member
היו כמה

מיה קרמר זאת שהייתה עם האבא החורג שלה היה גם זוג נשוי שהגיע לגמר, הבעל היה תינוק מגודל ואשתו הייתה די סימפטית עברו כבר שנתיים לא זוכר כ"כ את השמות... אבל אני כן זוכר שהגברים אז היו מעצבנים ברמות לעומת הנשים.

אה נכון, שכחתי את הבת החורגת ואת האישה שנשואה

לאיש הקבע הן בסדר שכחתי אותן כי הן היו שקטות ולא בידרו אותי אבל הן היו סימפטיות את מיה קרמר לא חיבבתי, למרות שקצת ריחמתי עליה על זה שעמיחי היה מדבר אליה לא יפה

איזה פרק!!!!!

הכל היה הפתעות, שמחתי שנפטרנו מהזוג המעצבן ומקווה שבשבוע הבא נפטר מהבלונדיניות המעצבנות....

וואו זה היה פשוט פרק מותח

אלון ואורן שיחקו אותה היום ואני חושבת שהם זוג מאוד חזק. אני אישית מאוד בעדם רק חבל לי על המריבות שיש להם אבל ככה זה אחים לא? התימניות לא מפסיקות להצחיק אותי. אין ספק שהם ממש מוסיפות לעונה הזו. פיראס ושירה הפתיעו אותי לרעה מאוד עם הרעיון התחמני של חן ואלון. חן ואלון לא מפסיקים לעצבן אותי. ואני מקווה מאוד שהם יעופו מהר! פונדק ומוטי זוג חזק הם יגיעו רחוק מאוד. עקיבא וענהאל ח-מ-ו-ד-י-ם וזוג חזק מאוד! רק חבל לי שענהאל כלכך חופרת זה פשוט מעייף
טום ואדל חמודים אבל הם לא יגיעו רחוק כי הם עושים ה-מ-ו-ן טעויות שמבזבזות להם זמן. וכמובן שבפרק הבא מי שהולכות לעוף הן: בר ואינה. הם כלכך חלשות מנטלית וגופנית והם נשברות מהר מידיי ובאמת שאם הם ימשיכו ככה במירוץ אין להן סיכויי לנצח. מחכה ליום ראשון, אני פשוט מכורה לתוכנית הזו

אני חושב כמוך פחות או יותר

אני רק חושב שלצד המהלכים החכמים של האחים הם עשו בסוף טעות כשהם העליבו את עקיבא זה עלול לגרום לזה שבפעם הבאה האחים הם אלה שיעכבו אותם ולא חן ואלון (אני מקווה שזה לא יקרה)

זה בהחלט לא היה חכם

בעייני הם היו צרכים לפתור את הקוד ופשוט לעוף משם. אולי רק לתת לתמניות את הרמז אבל לשאר הזוגות זה פשוט מהלך מיותר.

N o a m V

New member
אהה ומשימות גן חובה זה בסדר....?

לספור עמודים ..?? נו באמת.....אבל משום מה גם זה היה קשה להם ופרק הבא רואים אותם משחקים 'משחק הכיסאות' ..... אבל עזוב משימות עכשיו, אני לא רואה אותם בכלל רצים, לחוצים, מזדרזים, כבר פעמיים ראינו זוגות נכנסים לאכול או לוקחים הפסקה, נו אז זה מירוץ למיליון ??

בן אדם, אל תחפש תירוצים כדי לבקר ולהתמרמר

בכל זאת , אתה רואה תוכנית טלויזיה ואתה לא אמור לצפות ממנה לתת שיאים של תחושות.

ny22

New member
מנהל
עוד דבר מצחיק שקרה הפרק

בסוף, גשניצן הגיע הוא אמר לחייל - קפונקפ. זה תודה בתאית, השפה של תאילנד. היה מצחיק לשמוע אותו אומר את זה לחייל ההונגרי....
(שבטח לא הבין, אלא אם הוא היה בתאילנד או פגש תאילנדים).

retard boi

New member

אני מת על העונה הזו. היוצרים הישראלים הצליחו לקחת את החלקים הטובים של הפורמט המאוד מוצלח אך טיפה שחוק הזה ולהוסיף לו מספיק דברים משלהם בשביל להמיר אותו למשהו בעל אופי משלו ואף מוצלח יותר. משהו כמו חצי מהמשימות העונה הן מקוריות ומזכירות לי ברוחן את משימות "סוף הדרך" שמאוד חיבבתי בזמנו. אני לא מבין את הביקורת של אנשים בפורום כאן על התוכנית. לא כל המשימות צריכות להיות משימות אקסטרים, ה u-turn החדש מוסיף למתח ואין שום דבר רע בלעשות שני לגים באותה מדינה, גם בגרסה המקורית שמתבססת על תקציב הרבה יותר גדול מגיעים למצבים שלא טסים בין מקום למקום בכל פרק. אני חושב שזה מין מצב של אוטומט שבו ישר טוענים שכל עיבוד ישראלי של תוכנית ריאליטי חייב להיות גרוע לא חשוב מה בדיוק נעשה. הדבר היחיד שהפריע לי בלג הזה היה המשימת שוקולד שהיתה סתם זולה, לא הוגנת ולא קשורה לשום דבר. כאן באמת רואים קצת מהאופי הסטריוטיפי של הפקה ישראלית, קשה לאפק את הסליז. חן הזו מעיקה. לא אכפת לי מה התחקירנית שואלת אותך, לדפוק יציאה של "כולם שונאים אותי כי אני יפה" זה אולי הדבר הכי גרוע שמישהי מהתחום שלה יכולה לעשות, שתפעיל טיפה את השכל לפני שהיא פולטת דברים. שתבין לפחות שדופקים להם את הu-turn רק בגלל שאנשים מאוימים ע"י בעלה ושממנה לאף אחד לא אכפת. בניגוד לעונה הקודמת שבה העריכה שמה לעצמה מטרה של להציג את הצלע הנשית בצוותים כקדושה והצלע הדברית כמגוחכת העורכים העונה לא חסים על הבנות. שושי מגוחכת לחלוטין, פיפי נעל, שירה כלבה וחן, כפי שצויין קודם, מעצבנת. לא נראה לי שאף אחת מהנשים האלו היתה מצליחה לצלוח לג אחד בתוכנית הזו לבדה, הן תלויות לחלוטין בפרטנר הגברי שלהן בשביל שהוא ימשוך אותן קדימה. בר ואינה אהבלות ועושות טעויות מפגרות אבל הן לפחות מצליחות איכשהו להתקדם באופן עצמאי. לג הבא בבוסניה, לא זכור לי שראיתי את המירוץ המקורי מגיע למדינה הזו. נראה מגניב.

פרינז

New member
היי...אני חדש כאן

הפרק של אתמול היה די נחמד אני שמח שהם עוברים מדינה סוף סוף בנתיים אני הכי אוהב את הזוג הדתי... גם הבנות נחמדות למרות שהן זוג חלש... התימניות גם בנתיים בסדר לא מפריע לי הרעש שהן עושות... תום ואדל חצי חצי לדעתי לפעמים נחמדים לפעמים לא גם חן והחבר שלה לפעמים כן לפעמים לא המוסלמי והחברה שלו די מעצבנים בכל הדיבור שלהם היא במיוחד! מוטי ופונדק...זוועת עולם...במיוחד מוטי הזה...לא מאמין ששלחו אדם כזה לייצג את ישראל בעולם... ושני האחים...אותם אני ממש לא סובל במיוחד את האח הצעיר יותר שלחוץ כל הזמן...לא אוהב אותם...

פרינז

New member
לא מסכים...

גם אני או את ברגע שאנחנו מטיילים בחו"ל בצורה מסויימת אנחנו מייצגים את ישראל בהתנהגות שלנו. בין אם מבחירה או לא, האנשים שאת פוגשת ישר יעשו השלכה של ההתנהגות שלך על התנהגות של האנשים בישראל. ובמיוחד אנשים כאלו שרוב ברור שסביבם יש מצלמות, אז האנשים בחו"ל משערים שזה סוג של יצוג של האוכלוסיה כאן...

זה אכן ייצוג של האוכלוסייה כאן

תאהב את זה או לא... יש כאן גם כאלו. והרבה. יש הבדל בין חתך מייצג - שאמור לתת תמונה מציאותית לבין דמות יצוגית - שהיא מי שאתה בוחר להראות. משתתפי תכנית ריאליטי לא נבחרו כדי לייצג את המדינה (=להראות אותנו כמה שיותר טוב) הם נבחרו כדי להביא רייטינג (= ליצור הזדהות בציבור) זכותך כמובן להרגיש שבכל מעשיך אתה מייצג את המקום ממנו אתה בא (מדינה, עיר, שכונה, בי"ס, משפחה וכו'), לדעתי זו אחריות כבדה מידי לבנאדם אחד לחיות איתה כל הזמן...ודרישה גבוהה מידי ולא הוגנת להטיל על האנשים מסביבך. אלו משתתפים בשעשעון טלוויזיה, לא נבחרי ציבור. אתה מרגיש שיש להם אחריות כלפיך - ולדעתי זו תחושה לא הוגנת.

למעלה