המירוץ למיליון 2 - שירשור פרק 3

מי מסכם ? אין לי כוח לסכם

הקטע שהכי אהבתי זה הקטע עם הסודה בעונה הקודמת שנאתי את הבלונדיניות בעונה הזאת אין אף זוג שאני אשמח מההדחה שלו בר ואינה נראות בחורות טובות אבל בעיני הן הזוג הכי פחות מעניין למרות שאני ממש לא שונא אותן

ny22

New member
מנהל
האמת, די הופתעתי שטל ומור הודחו

הייתי בטוח שהן ישארו לעוד כמה סבבים. הן היו נראות לי זוג חזק (בייחוד האמא שהיא כונהת כושר). אני ממש שמח בשביל עקיבא וענהאל. הם באמת משתדלים ואני שמח בשבילם שהם הגיעו למקום הראשון פעם שניה ברציפות. אני גם חייב לציין שאני מאוד נהנה לראות את אסנת וכרמית (צמד התימניות) - איך שהן מצליחות להנות מכל רגע במשחק הזה. נראה לי שהן הזוג היחיד שעוד לא התלונן או קיטר.

omer719

New member
מהרושם הראשוני לא הייתי חושב

שהן יודחו מהר... אבל מההתחלה לא הכי הלך להן... ככה שזה כבר היה נראה יותר צפוי לאחר הפרק הראשון.

retard boi

New member
לא ממש

לצוותי אמא ובת אף פעם לא הולך טוב, זו לא דינמיקה שמעודדת תחרותיות. לא חשבתי שילך להן טוב, הן הזכירו לי את כל הצוותים הנשיים הסופר אתלטיים בגרסה האמריקאית שעושות מלא רוח ואז מודחות בלג השני או השלישי כי הן הולכות לאיבוד או מסתבכות עם משהו שאף אחד אחר לא מסתבך איתו. החצי השני של הלג היה פחות מרוח מהראשון והמשימות ברובן מקוריות, בינתיים אני די מבסוט מההפקה.

סוג של סיכום...

לא ראיתי את העונה הקודמת ולא עונות ממקומות אחרים ואני לא ממש מודעת עדיין לכל החוקים... ובכ"ז... קודם כל - סחטיין על אלון וחן שהגיעו למקום רביעי למרות העיכוב
. יש כמה שהגיעו כדי לנצח וכמה שהגיעו בשביל ה'חוויה' - ואפשר לגמרי לראות את זה בדירוג. לכן אני מאוד שמחה שמור וטל הודחו - בתחרות שכזו אין מקום למי שיושב ומחכה ומקווה - ולא לוקח את הגורל שלו בידיים. הבלונדות, היחידות שהמיקום שלהן לא משקף את המוטיבציה, הן כן נלחמות אבל הטמטום לפעמים כואב... מהברקות הפרק שאני זוכרת - "הסודה מתמוגגת לי בכל הגוף" (אני מנחיה שהיא התכוונה לנספגת או זולגת או כל דבר אחר שלא מבטא הנאה של הסודה מהגוף שלה...
) "היא נכנסת למונית עם הרגליים הקדמיות"... WTF? סוג של הומור? מסופקתני... עוד קטע מעולה - זו שמשפריצה מסבירה לחברתה שהיא צריכה להיות נמוכה - ... רק למה היא בעצמה משפריצה בישיבה...? שירה ופיראס - אם הם ימשיכו לריב ככה - הם לא יגיעו רחוק. יש מריבות מצחיקות, שלהם לא כאלו. זה מריבות מבאסות שמבאסות גם אותם ומחלישות אותם. התימניות - רק אותי הן מעצבנות? כמה אפשר לשיר ולעשות קולולו? דווקא אהבתי שהן עזרו לאחרים. היה נחמד לראות אותן עוסקות במשהו שהוא לא הנפקת רעש מיותר. אלון וחן - חזקים. אבל ההתמרמרות של חן על העיכוב מיותרת. ויכולה לפגוע בהם. אורן ואלון - מצוינים. נראה שהם הולכים להיות מאוד מצחיקים בפרק הבא. מוטי ופונדק - חזקים. לא בלטו הפרק הדתיים - שוב, זו כנראה רק אני שהם (נו, בעיקר היא..) עולים לה על העצבים..." תגידי פסוקים..." בלעעעעע ומה הקטע שאנשים שם לא יודעים לעשות צלע אחת של קובייה הונגרית? (בעצם צלע + כתר )

ny22

New member
מנהל
אכן היו כמה משפטים מצחיקים....

מצד שני, קחי בחשבון שהם בלחץ, לא תמיד יוצא להם לחשוב לפני שהם אומרים משהו..

ny22

New member
מנהל
אני רוצה לומר שלפי דעתי היה פרק ממש טוב!

רק חבל שמדי פעם היו קטעים שנמרחו!

למה הודחה מור שחם - בגלל קבה"ח שגויה !

מור שחם, איזה שם יפה של טייסת / דוגמנית או אשת עסקים צעירה עם ביגוד מחוייט שצועדת לה באיזור שדרות רוטשילד בדרך לחברה פיננסית או שותה אספרסו ברמת החייל בבית קפה אחרי דיון בוקר במרקום / פירסום (אין לה שם של עובדת הייטק של תיכנות ) מי שאכלה אותה הכי הרבה זו מור, כי אם הייתה מתקדמת בתוכנית יכלה בשקט להיות דוגמנית מה היו הטעויות שלה ושל האמא הזקנה שלה? אני לא יודע אם הכללים מאםשרים החלפה באמצ משימה - אז גם בהנחה שלא מאםשרים החלפה: 1. השפרצת הסודה, , אם היא ידעה שאמא שלה רגישה לכל התוספים שם למה היא עצמה לא נטלה את המשימה הזו ?? למה האמא הייתה צריכה להשפריץ ולא הילדה?? 2. במשימת המים, נניח שהחליטו , מבלי לראות מהי המשימה, למה לא בחרו את הילדה? היא רואה יותר טוב? האם היה מידע על המשימה ? 3. התחילו את המשימה, ונכשלו ! תחתכו מייד , או אחרי שתי נסיונות, לפי השעון אם היו חותכים אחרי כמה דקות של ניסיונת ולא מתבחששים עם הזמן הם היו עוברים את המקום לפניהם למרות הקנס של השעה

למעלה