אין הדחה? למה?
הפרק היה יחסית חביב המשימה של האש עברה מהר כנראה בכוונה הראו את זה בפרסומות לפני הפרק שנחשוב שזה העיקר. הצורה שמוטי פונדק וחן ואלון עברו את המשימה של המכשפות שוב היה נראה לי שגילו להם מה לעשות כי אחרת הם מעקבים את טום ואדל בעצם. הצורה שפונדק אמר את זה בוידי או מוטי היה נראה לי ממש לא אמין. האמת גם עצם זה שהסדר של הזוגות יחסית נשמר וכל פעם הזוג שהגיע ראשון למשימה של העטלפים הוא זה שיצא קודם גם היה נראה לי מוזר קצת... משימת אש לא קשה כמו שחשבו שהיא תהיה כנראה אז עברה מהר יחסית עם היסטריה לא נחוצה של זה שלא עשה את המשימה. הרעיון עם העיתון היה דווקא ממש נחמד והיה צריך צורת מחשבה והסתכלות נכונה בשביל לעלות על זה כי באותה מידה זה היה יכול להיות תמונה עם סמל של המירוץ ולא משפט בעברית למרות שזה הכי הגיוני בדיעבד. וגם כאן היה נראה לי שמישהו עזר לחן ואלון, אחרת איך הם ידעו לומר את השם של העיתון שחסר להם? ואז די מהר למצוא (למרות שזה גם עריכה). באופן כללי אני שמח שהבלונדיות נותנות עכשיו פייט יותר רציני והפכו להיות יותר משמעותיות. הצחיק אותי כשהיא חשבה שהיא בפריז. הן עדיין מעופפות לגמרי. אבל נחמדות בכללי. אלון ואורן עדיין מעצבנים, והכל די כמו כל הפרקים הקודמים מבחינת האהדה ואי-אהדה שלי לזוגות. מוטי היה קצת פחות מעצבן הפעם...אבל חוץ מהקטע הבאמת מגעיל שהוא לקח לחן את העטלף מהיד באותה מידה הוא יכל לדחוף אותם ושיפלו. די מגעיל זה היה אפילו אם זה כאילו לגיטימי כי אין חוקים על הדבר הזה. התחושה שלי היא שהתימניות לוקחות את המשימה וכנראה צריכות לדגמן בעירום. ובעקבות זה לאלון וחן יש עיקוב מאוד רציני כי יגיעו לשם ויגלו שהם לא יכולים להמשיך ואז הם מודחים, או אפשרות נוספת היא שהפסי האטה שיש לטום ואדל יהיו ממש משמעותיים והם יהיו המודחים....