malonayay36

New member
אווו אני מגיבה לעצמי ~התרגשותהתרגשות~

1.ספר הג'ונגל 2. אלאדין 3. בת הים הקטנה 4. מולאן 5. הרקולס ופלונטר נלחמים על המקום החמישי...
קורט, בליין, בארני (אפא"א), קרב וקאלי (האנטומיה של גריי)
ישלי פטיש מטורף לכל דבר שג'ים וג'וני משחקים בו אז... 1. ברוס הגדול מכולם 2. שודדי הקאריביים3 3. אייס ונטורה 1 4. אייס ונטורה 2 5. יעד סופי חמש (אני יודעת... זה אימה אבל האפקטים כל כך לא..)
המספריים של אדוארד, שוקולד, הארי פוטר7 הארי פוטר 8 הארי פוטר 6
דארן כריס, ג'ים קארי, ג'וני דפ, ניל פטרקי האריס, כריס קולפר ודניאל אהובי
ליאה מישל דיאנה אגרון נאיה ריברה אמה ווטסון אמה רוברטס

Nati17S

New member
ננסה

סרטי דיסני: לא אוהבת. לא ראיתי מעולם. מצויר זה לא אני. כשאתם ראיתם את סימבה, אני ראיתי את וויל סמית'! דמויות אהובות: קורט האמל, לקסי גריי, בארני סטינסון, סנטנה לופז, פיבי בופה סרטי קומדיה: בחזרה לעתיד, קליק, פגוש את ההורים, אמריקן פאי, רוקי הורור (כן, קומדיה מזמרת!) סרטי דרמה: ביקור התזמורת, מישהו לרוץ איתו, להיות ג'ון מלקוביץ' (האהוב עלי), ווסט סייד סטורי (כן, דרמה מזמרת!) ואין לי עוד אחד. אני בכלל טיפוס של סדרות
שחקנים אהובים: כריס קולפר, עמוס תמם, עפר שכטר, דארן כריס, יו לורי שחקניות אהובות: ליה מישל, נאיה ריברה, ג'ניפר אניסטון, מרי לואיז פרקר, לינדזי פירס (שחקנית לכל דבר!)

AccioMoon

New member
*אזהרת ילדות עשוקה*

אוי לאאאא לכי תשלימי! תתחילי מהיפה והחיה!

mich223

New member
לא, גם לי לא היה.

אבל ילדות בלי דיסני זה כבר יותר מדי!

AccioMoon

New member
אבל טמגוצ'ייייייי

יואו עכשיו ממש ממש בא לי טמגוצ'י. עוד מעט תגידו לי שלא שיחקתן במשחק של פוקימון......!

Nati17S

New member
עד כאן! פוקימון ודיג'מון כבשו אותי

בכיתה אלף יש תמונה שלי עם כל הבנות, לכולן תיק של ברבי, ושלי עם תמנוה של פיקאצ'ו, כי הוא הרבה יותר קול.

Ayelet 363

New member
גם לי

וגם לי הייתה ילדות בלי דיסני (בכיתה ה' ראיתי את רוב מלך האריות. נחשב?)! אבל השלמתי לפני פחות משנתיים והרוב היה נחמד.

לי היה!

והוא בכה באמצע הלילה אז בבוקר אחרי זה אמא שלי זרקה לי אותו לפח... או שהוא מת ואז היא זרקה... כן, זה מה שקרה ><

AccioMoon

New member
אוי לאאאאא.

מה זה ההתעללויות האלה. גם לי היה אחד שחפר באמצע הלילה אז אבא שלי היה שם אותו בתוך קופסה כזאת בארון או משהו כזה חחחחחחחח

חחח מה לעשות, השעות שלו היו הפוכות...

אז כן.. די התעללתי בו, כי כשהוא רצה לישון שיחקתי איתו והאכלתי אותו ואז אני רציתי לישון אז הוא היה רעב ועצוב ומת אחרי יומיים
ואחרי זה כשראיתי בחנות כזה אז ביקשתי מאמא שלי עוד אחד ואז היא הזכירה לי את גורלו של הקודם וויתרתי

אויייי טמגוצ'י

יואו אני זוכרת שלכולם היה את זה מסביבי ואני לא סבלתי את זה כי זה היה נראה לי מטומטם להתייחס כל הזמן לנודניק הזה
ממש התנגדתי לזה והייתי באה אליהם ואומרת שעוד שבוע הם יפסיקו עם זה וזה סתם טרנד חולף וממש מפגר. וזה מה שקרה בסוף, אחרי שבועיים לא היה לאף אחד את זה

AccioMoon

New member
#ממשלאהלכתילהורידאפליקציהשלטמגוצ'ילאייפון

#איןלכםהוכחות

למעלה