malonayay36

New member
הבה ונדרג יחדיו...

עכשיו כל אחת צריכה לדרג את הטופ פייב שלה ב -
סרטי דיסני
דמויות אהובות
סרטי קומדיה
סרטי דרמה
שחקנים אהובים
שחקניות אהובות סתם כי שיעמם לי...

Ayelet 363

New member
מנסה

קשה לי... סרטי דיסני: אני סתם זורקת שמות של סרטים, לא על פי מקומות: מלך האריות, אלאדין, מולאן ומלך האריות שתיים. חסר לי אחד וראיתי את פוקהונטס 1 ו-2, אבל גיליתי שמל גיבסון דובב בראשון אז אני עצבנית. דמויות אהובות- מהכל? 1. קליין מגלי (מעדיפה את קורט, אבל הם ישות אחת). 2. באפי מבאפי 3. רייצ'ל שלנו, ווילו מבאפי ואנג'ל מבאפי. 4.קשה... כל שאר הדמויות שאני מכירה? סרטי קומדיה: קשה... ואני לא ממש זוכרת קומדיות בתור היותן קומדיות (קשה לי להסביר את זה). סרטי דרמה: - שחקנים אהובים: כל הקאסט של גלי ושל באפי שחקניות אהובות: כנ"ל

Ayelet 363

New member
מוסיפה ז'אנרים

1. פנטזיה (אבל אני חושבת שרוב הסרטים\סדרות שאני רואה דווקא לא פנטזיה). 2. מד"ב. 3. קומדיה. 4. אני חושבת שאני מאוד אוהבת מיוזיקלס... אבל לא ראיתי הרבה, אז קשה לי לומר את זה ב100%. 5.דרמה.

shaharory

New member
הו נחמד! :)

~סרטי דיסני: מולאן, מלך האריות, היפה והחיה ושניים שאני לא יודעת ממש אם הם דיסני- סוס פרא ו-100 כלבים וגנבים. ~דמויות אהובות: קורט אליזבת' האמל, מייקל סקוט (המשרד), האנס לנדה (ממזרים חסרי כבוד), פראנק גינסברג (ליטל מיס סאנשיין), וינס ריזו ג'וניור (סיטי איילנד). ~סרטי קומדיה: לקרוא ולשרוף, מיס סאנשיין הקטנה, ג'ונו. ~סרטי דרמה: ממזרים חסרי כבוד, עד קצה העולם. ~שחקנים אהובים: כריסטוף וולץ, כריס קולפר, סטיב קארל, דארן כריס, ג'ון קרזינסקי. ~שחקניות אהובות: טינה פיי. אני לא בטוחה באיזה ז'אנרים הסרטים שאני אוהבת..

Rawsome

New member
יו עוד מישהי שאוהבת את ג'ונו!

ושמת לב שהאמא של ג'ונו משחקת את האמא בSBL?
(בטח היא איזה שחקנית מפורסמת שאני אמורה להכיר.)

5ifi

New member
מה הגשם הזהההה

סרטי דיסני מה אני, סופי? מה הבחירה הזאת! לאאאא!!! טובנו. פוקהונטאס. היפה והחיה. בת הים הקטנה. פלונטר. רובין הוד.
דמויות אהובות בגלי? נגיד שכן. קורט בריטבריט רייצ'ל סנטנה אמה
סרטי קומדיה ההגדרה שלי לדברים קומיים יכולה להיות מוזרה. ראיתי סרט אימה גרוע והייתי בטוחה שזאת קומדיה. גיליתי שלא. אז...וואו. התרוקן לי המוח. אני אזרוק סרטים אקראיים. החופשה השטן לובשת פראדה (התיקים! בוהוהו) נוטינג היל (גירלז לאב גריי) שרק? חח בחיי שאני לא עפה על סרטים מצחיקים. מולאן רוז' זאת לא קומדיה, אבל זה סרט משעשע.
סרטי דרמה מיליון דולר בייבי |בכי| once 50/50- זאת דרמה קומית, אבל לדעתי הרגעים הדרמטיים יותר חזקים מהקומיים (חוץ מקטע ה- exhibit whore !!!) נגיד שפייט קלאב זו דרמה? ועוד סרט שאדוארד נורטון מראה בו את פרצופו החינני. אחד מהם, כל אחד.
שחקנים אהובים אני לא אכניס את הקאסט של גלי. אל תגידו על זה כלום. אם כבר הזכרתי את אדוארד נורטון. יואן מקגרוגר ג'וני, כמובן. הבחור שמשחק את קלאוס ביומני הערפד (עונה לשם ג'וזף מורגן) ואהרון ג'ונסון
שחקניות אהובות ניקול קידמן רייצ'ל מקאדמס אוליביה וויילד קלואי מורץ זואי דשנל

A TotalGleek

New member
וובכן !

סרטי דיסני-מלך האריות,מולאן ו.. שודדי הקאריביים נחשב ?
דמויות אהובות-בליין,קורט,קווין,בארני ,מארשל ,טד (אני אוהבת את טד אוקיי? דיל ויז' איט!),ואממ .. ספנסר ?
סרטי קומדיה-שודדי הקאריביים נחשב קומדיה ?
סרטי דרמה-הארי פוטר (או שזה אקשן .. אני באמת לא מבינה בז'אנרים של סרטים)
שחקנים אהובים-דארן,כריס ,פחות או יותר כל הקאסט של גלי, NPH,ג'וני דפ.
שחקניות אהובות-דיאנה וקירה נייטלי ... אני לא מעניינת

Rawsome

New member
כל דבר שהוא לא הפרוג'קט באנגלית.

סרטי דיסני: האמת היא שיש לי חסך מטורף, ילדות עשוקה ובורות בהשכלה.
אז נלך על המעט שכן ראיתי... מולאן, טרזן, היפיפיה הנרדמת, מלך האריות, עליזה בארץ הפלאות...? אני באמת צריכה להשלים. דמויות אהובות: ממ. נלך על גלי.
קורט, שוגר, אמה, רייצ'ל, פאק. בריטני תחזור לרשימה אם היא תיטיב דרכיה.
קומדיות: שוב חסך... הממ ג'ונו (למרות שיותר בכיתי בו משצחקתי), ילדות רעות, תקפצו לי (השחקנית של שוגר שם!
), שישי הפוך, וגריז נקרא? דרמה: המופע של טרומן, פורסט גאמפ, חומות של תקווה, טיטאניק, סיפור אהבה בלתי נשכח בוהו בוהו ואין לי שחקנים או שחקניות אהובות. אבל כריס קולפר.

gayhighfive

New member
ויייי

סרטי דיסני
היפה והיחפן, היפה והחיה, בת הים הקטנה, צעצוע של סיפור דמויות אהובות
קורט, בליין, פין, הדוקטור, מרלין, צ'אק, בארני סרטי קומדיה
ויי עכשיו להיזכר בסרטי קומדיה.. אממ.. רק לא את, יצאת גבר, ג'וני אינגליש, יס מן, מר פופר והפיגווינים, המסכה, ברוס הגדול מכולם (אני נורא אוהבת את ג'ים קארי אוקיי?) סרטי דרמה
המתנה המושלמת, זכרי אותי לנצח, מועדון ארוחת הבוקר (זה נקרא דרמה לא?) נ.ב אני אוהב אותך שחקנים אהובים
כריס קולפר, ג'ים קארי, ניל פטריק האריס, ג'נסן אקלס, מאט בומר, זכרי לוי, ברדלי ג'יימס, קולין מורגן ועוד המון

malonayay36

New member

ג'ים קארי מלך!!! ראית אייס ונטורה? אם לא אני ממליצה בחום ואם כן אז גם את השני?

gayhighfive

New member
עדיין לא ראיתי את זה..

אני זוכרת שחיפשתי את זה ולא הצלחתי למצוא להורדה.. אני אנסה שוב בקרוב

וואו, אני מרגישה זקנה.

אני עוד מאלה שמכירים את ג'ים קארי בגלל אייס ונטורה. המסיכה ראית?

gayhighfive

New member
כן..

רשמתי את זה גם בחלק מסרטי הקומדיהP: ואני הכרתי את ג'ים בגלל ברוס הגדול מכולםXD

Divine Rose

New member
אני אסתפק בדיסני

סרטי דיסני - מולאן פיטר פן מלך האריות אלאדין חתולים בצמרת (כמה לא מקורי, תכלס אם הייתי יכולה הייתי רושמת את כולם!) אני פשוט לא טובה בלדבר על סרטים כי אני רואה מעט מאד

למעלה