קריאת מגילה (והשתייה) כדת

בערב שושן פורים נקיים בחברותא קריאת מגילה (והשתייה) כדת. את המגילה יקראו מספר חברים, בליווי רעש במקומות הנכונים ואפשרות לשתות מיני כהיל (אין אונס...) נתכנס בשעה 20:00 במועדון 'המקווה' ברח' שושן 4 בירושלים, לקריאת מגילה חברותית שתוביל אותנו הישר למסיבה המסורתית... אז בואו עם מסכות ורעשנים...

Nחמן

New member
חוק טל יפוג בחודש אוגוסט

כך קבע הערב בית המשפט העליון. כזכור "חוק טל" נחקק לפני כעשר שנים כדי לפטור את בעיית החרדים, שלא שירתו בצה"ל מסיבת "תורתם אומנותם", ולא יכלו לעבוד ולתרום למשק עקב האיסור בחוק. חוק טל קבע, שכל אברך יוכל ללמוד עד גיל 22 ולהיפטר משירות צבאי ולאחר מכן יוכל לקבל "שנת הכרעה" שבה יוכל לעבוד ולהשתכר ולאחר מכן להחליט, אם לחזור לישיבה או להתגייס לצבא או לשירות לאומי. טרם ראיתי את פסק הדין (אולי מחר ניתן יהיה לקרוא את תמציתו). אני שואל את עצמי: מה יהיה? האם רוצים לאלף עשרות אלפי חרדים לשרת בצה"ל בניגוד לרצונם? כיצד יקבל אותם צה"ל לנוכח עמדתם בנושא כשרות ובנושא שירות מעורב (שלא לדבר על שירת נשים)? האם צה"ל יוכל להתמודד עם זה? חוששני מאוד שלא. המדינה גם לא תוכל לכלוא עשרות אלפי אנשים בגין סירובם לשרת בצבא. היכן היא תשכן אותם? האם יוקמו מחנות כליאה במאה שערים? ברמת בית שמש? בביתר עילית? חפעמים נדמה לי, שבג"ץ יורה לעצמו ברגל. בתוך ליבי אני יודע, שחוק טל איננו חוק טוב. אפילו גרוע. רק כמה גרוע שלא יהיה, זה הרע במיעוטו. אני גם יודע, באלו תנאים מחפירים חיים בחברה החרדית אלה שאינם יכולים לעבוד ולהשתכר באופן חוקי. אף הם מהווים נטל כבד על המדינה ועל החברה. מוטב היה, לו היה משאיר בג"ץ את ההכרעה בידי הכנסת. בסופו של דבר כנראה זה מה שיהיה או לחילופין צה"ל יחל לפלוט מתוכו אלפי חיילים מסיבת "אי התאמה" וישים את בג"ץ ללעג ולקלס, שהרי אלו שישתחררו סופית משירות צבאי יוכלו לעבוד באופן חוקי ולצפצף על העולם. מה נרוויח מזה? אם עד היום הייתה מוטבציה בקרב אלפי חרדים לשרת בצה"ל, עתה יעשו חשבון: מה אנחנו? פראיירים?! לא ולא! נבוא ללשכת הגיוס, נציב לצה"ל דרישות, שלא יוכלו לעמוד בזה, ולבסוף נקבל שחרור אוטומטי מצה"ל ובא לציון גואל. חבל! מה ההבדל בין סדאם חוסיין לבין המן הרשע? תשובה: את המן ניצחנו ואחר כך עטינו מסיכות. עם סדאם קודם עטינו מסיכות ורק אחר-כך ניצחנו אותו...
חייב איניש לבסומי בפוריא עד דלא ידע בין ארור המן לבין ברוך מרדכי...

avitano

New member
חוק טל

חוק טל הוא חוק בזיוני, בושה למדינה שהחוק הזה אי פעם היה מי הם?! למה הם טובים יותר ממני ומשאר מאות אלפי החיילים ב 10 השנים האחרונות שהם לא שירתו את המדינה ואת צה"ל? שילמדו תורה אחרי הצבא או בלילה תכלס? זה לא מעניין אותי מתי הם ילמדו כמו שכל בן אדם לומד אחרי הצבא לתואר, לימודים פרטיים וכו' גם הם יכולים ללמוד אחרי חלאס להפוך את זה למתי שנוח להם מצידי שיכלאו את כל מי שלא יתגייס הרבה אנשים לא רוצים להתגייס אבל אין מה לעשות מתגייסים גם אני בהתחלה חששתי מהגיוס והתלבטתי אבל חוק זה חוק ולמדתי להעריך את הצבא והיום אני מבין שזה חשוב יש מחסור בחיילים, יש מחסור חמור של נהגים בצבא שירת נשים? כשרות? שטויות הכרתי חרדים בצבא שידעו להסתדר והתחשבו בהם במשך הזמן יוכלו להקים בה"ד חרדי ובסיס חרדי שימלא אחר שמירת שבת מלאה וכשרות מלאה הבעיה היא שהציבור הזה כבר התפנק ולא מתאים לו כמו שהם שותים לנו את הכספים, הם שותים את הזכויות כולי תקווה שהחוק יבוטל לגמרי ולא ישוב עוד וכל המשתמטים יגוייסו, בכפייה או שלא.... צר לי על הקיצוניות אבל החוק הזה פשוט מוציא אותי מהכלים

Nחמן

New member
פסק הדין צודק, אך לא בהכרח חכם

אוי, אופיר! לראות אותך מתרגז זה לא פייר... במשך יותר מארבעה עשורים נדרש בג"ץ למשוך את חבל פטור בחורי הישיבה מצה"ל. אתמול החבל נקרע. פעם אחר פעם שיחרר בג"ץ חתיכה נוספת של חבל ואיפשר להסדר הנורמטיבי שהיפלה, ובאופן בוטה, בין דם לדם, להיוותר על כנו. זאת למרות מספרם הגובר והולך של דחויי השירות והפטורים ממנו, שמכמה מאות בראשית ימי המדינה צמחו והיו לעשרות אלפים. כוונותיו של חוק טל היו מצוינות. אך יישומו, לפחות בעיני בג"ץ, היה כושל לחלוטין. מראשית היוולדו טענו מתנגדיו כי החוק נולד בחטא החמור של הנצחת האפליה. פעם אחר פעם העניק בית המשפט הזדמנות למדינה להוכיח שלא מדובר במס שפתיים, ושיתרונות החוק, שעיקרם התגייסות מאסיבית של חרדים לצבא ולשירות לאומי והשתלבותם בשוק העבודה, אינם מס שפתיים אלא מציאות המצביעה על שינוי מהותי שחל בחברה החרדית. המציאות מלמדת שבשנים האחרונות חל שינוי מגמה חיובי ומבורך בחברה החרדית. בהחלטתו מאתמול קבע בג"ץ שהשינוי קטן מדי ומאוחר מדי. לעומת שניים משופטי המיעוט, שנטו להעניק לממשלה תקופת חסד נוספת, סברו שופטי הרוב שהסאה הוגדשה זה מכבר. אכן, למרות הצהלות שנשמעו אמש מפי חוגים שונים, השמחה מוקדמת מדי והדרך לשוויון מלא בנשיאה בנטל עוד ארוכה מאוד. כל המילים השמחות והיפות שפרצו שוב בהורה סוערת מבית המשפט, בדבר החובה, יהודית ודמוקרטית כאחד, לשאת באופן שווה בנטל, והצורך בשילוב החרדים בחברה הישראלית, "ללא שימוש באמצעי כפייה ותוך חיזוק ההסכמה החברתית", לא יוכלו לכסות על הפער שבין הרטוריקה למציאות. ההיסטוריה של יחסי דת ומדינה בישראל מלמדת כי לעיתים דווקא מהלך כופה, כוחני בעיני נמעניו, עלול לפעול כבומרנג. באופן אבסורדי, פסק הדין שיצא אתמול מבית המשפט העליון צודק מכל, אך לא בטוח שהוא גם חכם. אגב העיסוק בתפוח האדמה הלוהט, חידד הנשיא המיועד השופט גרוניס את עמדתו המתונה והמאופקת ביחס להתערבות בג"ץ בחוקי הכנסת, והדגיש פעם נוספת את קוצר ידו של המשפט בפתרון סוגיות עומק חברתיות, תוך שהוא סומך לה עמדה עקרונית שלפיה אין פסול באפליה כאשר היא מוענקת למיעוט ברצון הרוב. הניסיון מלמד שקיימת סבירות גבוהה כי פסק הדין יביא לתוצאה ההפוכה מזו שאליה התכוון: כתגובת נגד לו עשויים החרדים לשוב ולהתקפד, וגם אותם ניצנים מבורכים של השתלבותם בחברה הישראלית עלולים להיעלם כלא היו ד"ר אביעד הכהן - ישראל היום

Nחמן

New member
לא הייתי שם

ואינני יודע, אם הסיפור הוא נכון או אולי משל היה. שימו לב: האירוע החשוב ביותר בחייו של תלמיד ישיבה מוכרת מאשדוד, הפך ברגע אחד לערב שחור שירצה לשכוח: באמצע חתונתו, ראש הישיבה צעק לעברו "אתה פושע חילוני", וכל זה רק בעוון השמעת פיוט ספרדי במהלך החתונה. התלמידים, בהוראת ראש הישיבה, עזבו את האולם והשאירו את החתן המום (חרדים). אני נבעת מעצם הדברים. בימי קדם היו לנו פייטנים ספרדיים רבים, שהטביעו את חותמם על סדר תפילותנו. מי לא מכיר את רבי שלמה אבן גבירול? רבי יהודה הלוי? רבי שלמה אלקבץ (לכה דודי...)? רבי שלום שבזי? ועוד ועוד. מי לא יודע, שעיקר התורה, שאנו לומדים היום, התלמוד נחתם בבבל? ככה להתייחס למסורת הספרדית המפוארת?! אני בוש ונכלם. ועוד: מי התיר לראש הישיבה להלבין פני יהודי ברבים? ועוד חתן ביום חופתו, שאמור להיות היום המאושר בגחייו? א5ם הסיפור הוא אמיתי, צריך להוקיע את ראש הישיבה אל עמוד הקלון. הוא הפושע האמיתי! מקור הידיעה: כיכר השבת. בהמשך הידיעה ניתן לראות כתבה על הפיוט "אנא א-ל", המתנגן מאות שנים בשמחות, וכן גם את המילים והביצוע של יובל טייב.

מסטודנט לקרייריסט מצליח ב-../images/Emo43.gif

מסטודנט לקרייריסט מצליח ב-
פרשן הבית מגיע להתארח
פורום NBA ומכללות מארח את פרשן הבית שלה - ערן סורוקה. ערן מתארח ממש עכשיו, לקראת האולסטאר, ועונה על שאלות בקשר לאולסטאר, לטרייד דדליין המתקרב ולעונה בכלליות
חובבי כדורסל מושבעים - אתם מוזמנים
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1981&messageid=159642036
מתכננים קריירה בעזרת מסלול אקדמאי לפני שאנו בוחרים מסלול אקדמאי, חשוב שננסה להבין לאן אנחנו רוצים להגיע ולאיזו קריירה אנחנו מכוונים. רפי רפאלי, יועץ אדקמי במכללה האקדמית נתניה, יענה היום ב-16:00 על כל שאלותיכם בנושאים - מה לבדוק לפני הרשמה ללימודים, בחירת מסלול לימודים, איך להגיע לקריירה הנחשקת - יהיה מעניין ומעשיר
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1624&messageid=159613642

Nחמן

New member
משהו לכבוד פורים

אשה צעירה נכנסה להריון והזוג מאושר עד הגג. בחודש השני אומר לה הרופא, כי עליה להיות בשמירת הריון ואסור עליה לקיים יחסי מין עד הלידה. חולף חודש והבעל לא יכול להתאפק עוד. הוא מנסה לשכנע את אשתו שתתרצה לו אבל כלום. האשה מבינה לליבו אךם לא מוכנה להסתכן. הבעל ממשיך בהפצרותיו והיא מציעה לו, שייקח מאה שקלים וישלם לנערת ליווי. הבעל מסכים, לוקח את הכסף ויוצא מהבית. בחדר המדרגות הוא פוגש את השכנה וזו שואלת אותו לאן פניו מועדות. הבעל סיפר לה על העצה שקיבל מאשתו ואז אומרת לו השכנה: "למה לך ללכת לחפש בחוץ? תן לי את הכסף ואני אשכב איתך". הסכים הבעל, נכנס לדירתה וסוף סוף מצא מנוחה לנפשו. כעבור חצי שעה חזר הבעל לביתו שמח וטוב לב. רואה אותו אשתו ומתפלאת: "כבר חזרת?! לא הלכת בסוף?!" השיב לה הבעל, כי השכנה נתנה לו תמורת הכסף. "ככה?!", התעצבנה האשה על השכנה. "מנוולת! כשהיא היתה בהריון, אני נתתי לבעלה בחינם!..."
אני פורים אני פורים שמח ומבדח...

1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בבאר-שבע.

כל מוצרי השנה לזוכים ב-../images/Emo43.gif

רוצים לזכות בסדנת אפייה
בימים אלה מתקיימות ברחבי הבלוגיה חמש תחרויות - כל אחת בבלוג אחר - ובכל אחת מהן ניתן לזכות בסדנה מגניבה בבית הספר לאפייה של אורן בקר. בכל בלוג מתקיימת תחרות שונה (לחובבי המתכונים וגם רק לחובבי האכילה
) וכמובן שניתן להשתתתף בכולן
לרשימת התחרויות המלאה היכנסו ל- http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2268989&r=1
מי יהיו מוצרי השנה לשנת 2012
ממש עוד מעט יתקיים הטקס החשוב ביותר של עולם הצרכנות בישראל - טקס מוצר השנה 2012
רוצים לזכות ב-ערכת תיק מוצר השנה - המכילה את כל מוצרי השנה שזכו בטקס, בשווי של למעלה מ-350 ש"ח
היכנסו לפורום וספרו לנו איזה מוצר או שירות גיליתם השנה ושיפר את איכות חייכם - ואולי תזכו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2087&messageid=159726367
רוצים לזכות בכרטיסים למופע של חנוך רוזן
לכבוד פורים המתקרב, היזכרו בילדותכם וספרו לנו על תחפושת הילדות הזכורה לכם ביותר
הסיפורים הטובים ביותר יזכו בכרטיסים זוגיים למופע החדש והמרהיב של חנוך רוזן - חנוך רוזן - מדבר בעד עצמו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2278&messageid=159700564
יום המשפחה שמח לכל הגולשים
שירים ופעילויות ליום המשפחה בדף הבית הראשון שלי - http://www.myfirsthomepage.co.il/hagim/familyday.htm

../images/Emo41.gif פורומים חדשים ב-../images/Emo43.gif ../images/Emo41.gif

בעקבות הופעתה הקרבה בארץ של אחת הזמרות הגדולות בכל הזמנים, בגלל אלבום האולפן ה-12 שלה שיוצא בחודש הבא, ופשוט כי היא רק משתבחת עם השנים
, אנחנו גאים להזמין אתכם לפורום המחודש של
מדונה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=95
החלטתם לצבוע מחדש את הבית אבל מתלבטים בקשר לבחירת גוונים, חומרים דקורטיביים ועיצוב
רוצים להתייעץ, לשאול וללמוד על הנושא מהמומחים
אתם מוזמנים לפורום החדש -
עיצוב בצבע
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2281

שבת שלום וברכה לחברי וחברות הפורום שלנו

שבת שלום וברכה לחברי וחברות הפורום שלנו השבת אנו קוראים בפרשת השבוע" תרומה " ועכשו יקירי ויקרותי : ברכות:. לכל האנשים והנשים שקוראים ההודעות בפורום ומשקיפים מהצד- אמנם לא כותבים בו אך יודעים מה קורה . שתהיה שבת שלום ומבורכת בכל מצב ומצב. לסטודנטים .שלומדים באונברסיטות ובמכללות מאחל הרבה הרבה בהצלחה בבחינות סוף תקופת הלימודים (למי שנותרו עוד בחינות) לחיילים שנמצאים בצבא או בחופשה בבית.וגם לחברי הפורום החיילים שמגנים עלנו. למי שמעונין ליצור קשר עם אישה ולהקים משפחה ( בתנאי שהאישה תדע שהוא נמשך- ואוהב בנים, ולשלב משיכתו לגברים עם יכולתו ליצור קשר בריא עם אישה, ובתנאי.... שלא יסתיר ולא ישקר) למי שנמצא עם חבר= בן זוג . ( בעזרתו יתברך ויתעלה) למי שנמצאת עם חברה= בת זוג. ( בעזרתו יתברך ויתעלה) למי שבחר חיי נזירות, אמנם החלטה קשה אך זו החלטה שלו ולגיטימית בעיני .. למי שנמצא ( לצערנו עדיין ) לבד, אזי ישנו איזה "פולניה" בפורום שישמח לעזור ( כדי שימצא חבר) ומומלץ מאוד להתקשר למספר הפאלפון: 2471389= 054, ואראה במה אוכל לעזור. למי שנמצאת (עדיין לבד) וכידוע "הפולניה" מבין רק בבנים כך שלא אוכל לעזור בנושא של בנות. למי שנמצא במסגרת משפחתו הבסיסית. למי שלא הצליח לגשר בנפשו על העולמות הדתי- משפחתי- הומוסקסואלי. למי שהצליח לגשר בנפשו על העולמות , הדתי-משפחתי- הומוסקסואלי. בכל מקום ומקום בבית , בבתי מדרשות, בישיבות בבתי כנסת וגם בצבא. העיקר שכל אחד ואחת ימצא ותמצא מקומו ומקומה את ה "נישה" ויותר מכך את השקט הנפשי ( וזה קשה מאוד) ושנהיה מאושרים כולנו. באהבה אסף. הערה: זו אינה הודעה חדשה: ההודעה פורסמה לראשונה בחודש דצמבר 2007 לאחר הפגישה של קבוצת החיילים ביניש"ם ההומואים דתיים עם הרבנים יקירי ויקרותי מה שלומכם ושלומכן? מקווה שבסדר. שמח מאוד לכתוב הודעת סיכום על פגישת הרבנים: הרב רא"ם הכהן והרב בני קלמנזון ראשי ישיבת עתניאל עם קבוצת החברים שהינם : חיילים, ביניש"ם ,וסטודנטים שהינם הומוסקסואלים דתיים ושחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת. שהתקיימה בתאריך י"א בטבת תשס"ח. 20 בדצמבר למנינם בירושלים. ראשית ברצוני להודות לטהר שסייע בארגון פגישה זאת.. . תודה טהר. לרב רא"ם הכהן ולרב בני קלמנזון. תודה רבה על כך שהגעתם. השתתפו במפגש 28 חברים שהינם חיילים ביניש"ם וסטודנטים שהינם הומוסקסואלים דתיים ושחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת. בינהם : תלמידי ישיבות הסדר ומכינות בפועל ובעבר ( אין בכוונתי חס וחלילה לפגוע בחברים אחרים שאינם ביניש"ם או תלמידי מכינה קדם צבאית בהווה או בעבר, ואם משהוא חלילה נפגע מבקש סליחתו) החברים הגיעו מכל קצוות הארץ . מאזור השרון, המרכז, הדרום, וירושלים. הרבנים הציגו עמדתם בקשר לנושא ההומוסקסואליות הדתית, הן במישור ההלכתי , הנושא החברתי, והפסיכולוגי. ( טהר סיכם הדברים בצורה יפה וממוקדת וממומלץ לקרוא דבריו ) החברים דברו והביעו עמדתם בקשר לנושאים שונים חבר נוסף דיבר על נושא מצעד הגאווה. והומופוביה שרואה בחברה. חבר נוסף שאל "האם ניתן ומומלץ לארגן ולערוך סמפוזיונים ודיונים בישיבות תכוניות ואולפנות על הנושא?" וחברים אחרים גם דברו על נושא הטיפולים הפסיכולוגים, וגם נושא ארגון "עצת נפש" הוזכר. והרבנים השיבו תשובה שטהר כתב עליה באריכות בתגובתו. אני הבעתי דעתי על נושאים שונים. התפתח דו שיח בין החברים לרבנים, שאמנם כצפוי בו היו חילוקי דעות הדיון היה עניני, תרבותי , תוך כבוד הדדי, לימוד הסוגיה על ידי הרבנים, ושמיעת דעות הרבנים על ידי החברים. כך שגם דעתם, השקפת עולמם, ואישיות המורכבת וההוליסטית של הומואים דתיים הוצגה לרבנים רא"ם וקלמנזון. הרבנים באו להקשיב לפגוש ולשוחח, הם מעונינים להמשיך בדו= שיח זה , מעונינים להפגש עם עוד הומואים דתיים הן פנים מול פנים, והן שיצרו קשר באמצעות הדוא"ל. ( ניתן לפנות אלי לקבלת דרך יצירת הקשר עם הרבנים) וכאמור: נוצר דו שיח פורה מאוד, הקשבה הדדית בין הרבנים לבייננו, ורצון ונכונות הרבנים להמשיך בדאלוג עימנו. אין ספק שזו היתה פגישה החשובה ביותר שארגנתי הן מבחינת מספר המשתתפים שהתקרב לשלושים משתתפים. והן לתכנים ונושאי השיחה. לאחר מכן התפללנו תפילת ערבית במנין. והחברים נסעו לביתם בערב ירושלמי גשום זה. זאת היתה הפגישה חשובה ביותר שארגנתי בסיוע טהר. עד כאן סיכומי על פגישת הקבוצה עם הרבנים. לבינתים שמרו על עצמכם. אוהב אסף מצרף תמונה שצולמה בתל-אביב

כרטיסים לסרט בגן חיות ב-../images/Emo43.gif

"הגעת לגואל ויצאתי מרצון" יעל-תהלליה פרר, אחת מנשותיו לשעבר של גואל רצון שהשתחררה מהכת עוד לפני כל הפרשה, תתארח היום בשעה 17:00 בפורום עולם המיסטיקה. יעל תשמח לענות על שאלותיכם בנושא הסיפור האישי שלה, הסכנה בכתות וזיהוי סימני מצוקה בקרובים אליכם. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1149&messageid=159827377
פירוש חלומות בראי השאמאן פירוש חלומותינו יכול לסייע לנו מאוד להבין את עצמנו ולקבל מסרים על המתרחש בחיינו - לכן נארח מחר בשעה 09:30 מתקשרת ומרפאה את סלילי הד.נ.א - וולדה ששה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להעלות את חלומותיכם ולקבל פירוש חלום מוולדה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=210&messageid=159798949
זוג כרטיסים לסרט חייתי למדי
בסרט החדש "מקום לחלום עליו", מוצא את עצמו גיבור הסרט חי עם משפחתו בגן חיות של ממש
השבוע יש לכם הזדמנות לזכות בזוג כרטיסים לסרט המעולה, בכיכובם של מאט דיימון וסקרלט ג'והנסון - כל שעליכם לעשות הוא לספר על מקום מיוחד בו הייתם רוצים לחיות - ואולי תזכו
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=823&messageid=159801405
מי תהיה חביבת הקהל של פדיאשור
מבין כל הטיפים המעולים לאכילה בריאה אצל ילדים - רק אחד ייבחר ויזכה את הכותבת בפרס
רוצים להחליט מי זו תהיה ועל הדרך גם ללמוד איך להתגבר על אכילה בררנית
היכנסו, קראו את ההודעות הנהדרות ובחרו את שלושת אלו שהכי אהבתם
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1934&messageid=159805123
פורטל הלימודים היחיד שמחזיר לכם כסף
תפוז מזמינה אתכם להירשם ל-פורטל הלימודים של תפוז - פשוט מוצאים את מסלול הלימודים המבוקש, פונים למוסד הלימודים וכשמתחילים ללמוד - מקבלים החזר כספי
אפשר גם לשתף ולקבל עוד החזרים... נשמע טוב
פרטים נוספים בפורטל - http://limudim.tapuz.co.il/

למעלה