DAN1EL

New member
לא צריך פסיכומטרי? איזה כיף!

אבל מוזר, בן דוד שלי מנסה להתקבל לשנקר והוא צריך פסיכומטרי של 620 בערך (שזה מן הסתם גם תלוי בממוצע הבגרות שלו). אבל אולי בגלל שהוא רוצה ללמוד שם תחום אחר. עיצוב תעשייתי/פנים או משהו כזה.

2Dirrty4U

New member
חחח מזל טוב

זה לא קל לעשות דבר כזה חחח שולחת לך הרבה חיבוקים וחיזוקים
אני תמיד הייתי אנטי פייסבוק עד שאיי שם בסוף שנת 2009 הייתי במסיבת יום הולדת של חברה ואת כל התמונות מאותו הלילה העלו לפייסבוק ולא היה מצב שמישהו באמת ישלח לי 300 ומשהו תמונות מהערב אז נרשמתי רק במטרה של לראות ולשמור את התמונות. אחרי זה זנחתי לכמה חודשים את הפייס עד שהתחלתי לשחק שם בפוקר ובסוף גם נשארתי עם הפייס. אני לא מהמכורים שתקועים שם כל היום ובכל שניה פנויה נכנסים לראות מי עשה להם לייק, אבל חלק משגרת היום שלי זה להכנס לפחות פעם אחת לאיזה 5-10 דקות בשביל להתעדכן קצת מה הולך עם חברים שלי ולפעמים אני עדיין נכנסת בשביל הפוקר... לדעתי זה יכול להיות נחמד מאוד כל עוד לא נסחפים עם זה ולא הופכים את הפייסבוק לדרך חיים של ממש...

נטליונת

New member
תודה!

איזה כיף ומצחיק שאנשים שלא מכירים אותי מחזקים אותי ומאמינים בי יותר מאלה שאני בקשר איתם שנים. הכי חשוב שאני מאמינה בעצמי ואני שלמה עם זה. חיכיתי המון זמן לרגע שזה יקרה
אני גם פתחתי חשבון בגלל לחץ חברתי חח :) וואו כששיחקתי פוקר/חווה זה היה מטורף! אבל מאז שיש לי אייפון זה הפך לאובססיה להיכנס לפייסבוק ולגלות שאין שם כלום. זה כמו ברירת מחדל, אני אפילו לא מתכוונת ללחוץ, זה פשוט קורה. הקטע המצחיק הוא ששניה אחרי שמחקתי את האפליקציה של הפייסבוק מהאייפון הוא נתקע.. קפא ומעולם זה לא קרה.. כאילו האייפון היה בהלם שאין עליו פייסבוק יותר חחח וצודקת צריך לדעת למתן וניסיתי כמה פעמים...לא הלך ואני לא מוכנה להיכנע לחרא הזה יותר! זהו :)

למעלה