DAN1EL

New member
הכתובת על הקיר ברגע זה

ככה נראית לינדזי לוהאן בימים אלה
שימו לב לאיזור הנחיריים - זה יותר גרוע מהאף של ג'ק ניקולסון, צ'ארלי שין וקייט מוס - אנשים שמשתמשים בקוק כבר שנים.

Music Man XD

New member
ראיתי את התמונות לפני מספר ימים, היא נראית

ממש מזעזע. אני לא חש אמפתיה רבה לגביה, למען האמת. ובכל זאת, מקווה בשבילה שמצבה ישתנה.

אמאלה לינדזי

מה את עושה אם עצמך לאזעזל??!!? אני מקווה שהיא תקח את עצמה בידיים . כי אם לא לדעתי סופה יהיה מאוד עצוב ...

2Dirrty4U

New member
עצוב לראות שהיא וויתרה על הכל... ובשביל מה?!

אני מאחלת לה את כל הטוב שבעולם, באמת! אבל אני לא מצליחה להיות אופטימית ואני לא רואה אותה יוצאת מזה, מבחינתי היא הגיע לתחתית חדשה... וזה עצוב. עצוב היה לראות אותה הופכת מילדה ג'ינג'ית קטנה ומקסימה ולדבר הזה שהיא היום.. המבט המסומם, הקמטים, הבוטוקס, השקיות מתחת לעיניים....

DAN1EL

New member
זה משפיע על

הקרום הרירי שבתוך האף או משהו כזה. בעיקרון הקוקה (הצמח שממנו מפיקים קוקאין) הוא הדבר הטבעי היחיד שיש בקוק שאנשים מסניפים. הקוקה עצמו לא ממש עושה תופעות לוואי חמורות. אבל באבקה שאנשים מסניפים יש גם חומרים רעילים כמו מדלל צבע, בנזין וכאלה, לא בדיוק משהו שבריא להכניס לכלי הדם שלך בהסנפה. יש גם תמונות באינטרנט (שאני לא אצרף לכאן כי הן קשות לצפייה אבל חיפוש בגוגל של המילים cocaine nose damage או משהו כזה ימצא לך) של אנשים שנהרסה להם המחיצה שבין שני הנחיריים, כי כל ההסנפות שחקו את זה. אבל מדובר כמובן על משתמשים כבדים במיוחד.

DAN1EL

New member
הבת של וויטני הובהלה לבית החולים

http://e.walla.co.il/?w=/6/2508359 בובי כריסטינה, הבת של וויטני יוסטון ובובי בראון הובהלה לבית החולים בנסיבות לא ברורות. נקווה שלא תהיה כאן טרגדיה כפולה.

נטליונת

New member
חבריי לפורום

רציתי לשתף אתכם בהחלטה אמיצה שלי. אחרי שיקולים רבים והתחבטויות עם עצמי סגרתי אתמול את הפרופיל שלי בפייסבוק. מקווה שלצמיתות. אשמח לתמיכה וחיזוקים :)))))

DAN1EL

New member
מזל טוב!

את בטח יודעת שאני בעד. :) מה תעשי עם כל הזמן העודף?

נטליונת

New member
תודה רבה :) איזה כיף!!

אני מרגישה נקייה, אני מרגישה טוהר!!! זה כיף! אז אחרי שאעבור את כל מבחני הקבלה למוסדות לעיצוב בתקווה שאתקבל
אני רוצה ללמוד לנגן על גיטרה+להירשם ליוגה :)

DAN1EL

New member
מגניב! :)

מקווה שעוד רבים יחליטו לעשות כמוך (לגבי הפייסבוק)
לאיזה מקומות את נבחנת? מה כוללים המבחנים?

נטליונת

New member
חח גם אני מקווה :)

ממ נרשמתי לשנקר ולמכון הטכנולוגי בחולון ויכול להיות שאירשם עוד לבצלאל. יש כמה שלבים של בחינות קבלה לתקשורת חזותית. שלב א' - מבחנים מעשיים בעיצוב. שלב ב'- אם עוברים את א' מזומנים לראיון אישי והצגת תיק עבודות. ובחולון השלב הכי ראשוני הוא פסיכוטכני ואז פחות או יותר אותם שלבים. גם בבצלאל אותו הדבר כמו שנקר רק שהמבחנים שם יותר קשים.

DAN1EL

New member
שיהיה בהצלחה!

מה עם פסיכומטרי/בגרות? ואם תתקבלי לבצלאל תצטרכי לעבור לירושלים, לא?

נטליונת

New member
פסיכומטרי עשיתי בצעירותי :)

סתם , אחרי הצבא... שזה היה לפני 4 שנים. הממ לא צריך ציון של פסיכו, רק האנגלית חשובה ולצערי חסרות לי 10 נקודות לפטור אז אני אעשה שוב אמי"ר לדעתי.. אם יהיה זמן. גם לאנגלית אני לא מוכנה להיכנע!! כן, נראה לי שאצטרך... שזה די משמח מצד אחד כי אני רוצה לצאת מהבית כבר ומצד שני עוד הוצאות. אז אני לא יודעת... :)

למעלה