מושי 58

New member
אל תאמר אשלמה רע-אשלים לרע!

לא כועס ולא שונא אף אחד. לא פועל ומדבר ממקום של שינאה. כבוגר מסלול בציונות הדתית וודאיי למדת שעם הטיות שהן היפך התורה צריך להתמודד. לכל אחד יש את ההתמודדות שלו. לזה הפרעת אכילה ולזה חרדתיות יתר. לזה דיכאון ורצון להתאבד ולזה התמכרות. בהתמכרות גופא ישנם הרבה סוגים. האם מכור יאמר לעצמו השלמתי עם זה? האם קלפטומן יסביר לעצמו שכך הוא נברא וימשיך כך? האם אדם שיש לו דחף לשדוד או להיות אגרסיבי ישלים עם כך ויהיה כזה כל ימיו?? במה זה שונה מדחף התמכרותי או כמיהה שאיתם צריך להתמודד?? כל אחד עם ההתמודדות הספציפית שלו. לפנות לעצת נפש זהו צעד חשוב. זה עוזר בהרבה מקרים. אלו שפונים לארגונים שציינת מעצימים ומחזקים את הנטיה במקום להתמודד עימה!!!! אגב סוף להיעלם שציינת , לצערנו באורח חיים זה כידוע אין אפשרות להביא ילדים לעולם. פונדקאית זה סיבוך נוסף עם אינספור בעיות ליהודי מאמין (ולא רק) מגיעים לגיל ארבעים שבו יש "ירידת ערך" ואז עומדים מול שוקת שבורה לא משפחה לא ילדים בדידות ובהרבה מקרים גם עזיבה של השותף וד"ל. אגב התמודדות ישנו מושג מדעי שנקרא סולם קינסי. לפי קינסי רוב בעלי הנטיה כן מסוגלים ברמה כזו או אחרת לחיות נורמלי עם אישה. דירוג תאור 0 הטרוסקסואלי לחלוטין 1 בעיקר הטרוסקסואלי, רק לעתים מקריות הומוסקסואלי 2 בעיקר הטרוסקסואלי, הומוסקסואלי יותר מאשר לעתים מקריות 3 הטרוסקסואלי והומוסקסואלי במידה שווה (ביסקסואלי) 4 בעיקר הומוסקסואלי, אבל יותר מאשר לעתים מקריות הטרוסקסואלי 5 בעיקר הומוסקסואלי, רק לעתים מקריות הטרוסקסואלי 6 הומוסקסואלי לחלוטין X א-מיני מיעוט קטן ביותר נמצא בדרגה 6. הרוב הם בדרגות הנמוכות יותר וגורמי סביבה השפיעו עליהם, בעיקר ארגונים, פאבים אתרים של בעלי הנטיה הזו.

כמה אמיתות שיתפוצצו לך בפרצוף

ההבדל שבין הומוסקסואליות לבין קלפטומניה או התמכרות אחרת היא בראש ובראשונה שהיא איננה מזיקה לאף אדם ולא פוגעת בצד השני. אני חושב שפסיכאטר רציני, וגם פסיכולוג רציני, בוודאות יודעים שהמדע לא מסוגל למגר שום "סטייה" או "מחלת נפש" שהיא במאה אחוזים. ישנם 30 אחוזי הצלחה לטיפולים פסיכולוגיים בהתמודדם עם בעיות פסיכולוגיות שונות, לכן הטענה המגוחכת כאילו כל אחד יכול להשנות אם רק ירצה בכך - מעידה שאתה אינך איש מקצועי רציני כלל וכלל. בפורום שלנו יש משתמש שהינו פדופיל. הוא מסוגל להתגבר על נטייתו בכך שאיננה מוציאה מהכוח אל הפועל, אבל הציטוט הדרקוני שהבאת לפיו גם מחשבות הזימה והתאווה שלו אסורות מכל וכל- לא מותירות שום פתח להתמודדות. אי אפשר לכלוא את היצר המיני של האדם. אי אפשר, וחז"ל עצמם הכירו בזה. בפורום שלנו יש משתמש הומוסקסואל. אחד חי בנזירות כל ימי חייו, ואחר חי עם בן זוג ללא שום מגע מיני ואחד אחר חי עם בן זוג בלי לעבור על משכב זכור. ישנם כ"כ הרבה דרכים להתמודד, וכל אחד לפי דרגתו וכוחו. מי ששופט אותו הוא אלוקים. ולא בשר ודם, כולל לא הרבנים שאין בפיהם הפתרונות. הגיע הזמן לומר את האמת בקול. הציטוט המגוחך שלך שרק 14% היו נוטלים גלולה להיפוך נטיותיהם מופרכת ומצוצה מהאצבע. רוב האנשים היו מעדיפים שלא להיוולד לחיים כאלו של סבל, יאוש, חסור קבלה ודכאון. מצחיק אותי שאתה מגיע עם מחקר, השד יודע איפה נערך, בקרב איזו אוכלוסיה ובאיזה שנה, ולפיו אתה קובע לנו מה אנחנו מרגישים, חשים, שואפים ועושים. אתה מבין כמה שזה מגוחך ומטופש? סולם קינסי הוא מגדיר של המיניות, זה לא רצף שנעים עליו. שוב אתה מוכיח שאינך בעל השכלה רצינית ומקצועית. יש חברה שבה כולם מתחתנים עם אישה. קוראים לה החברה החרדית. שם ההומואים חיים במחתרת, שוכבים עם גברים מאחורי הגב של נשותיהם ועוברים על האיסור המלא.שם נמצא השימוש הגבוה ביותר באפליקציית "גריינדר" שמאתרת את הפרטנר למין הומוסקסואלי בקרבת המקום בו אדם נמצא.שם אין שום זהות ביניים. לך כואב שיש כאן קבוצה שמעלה את הנושא בריש גלי ובפומבי, בעיניי זה הרבה יותר ראוי, בריא והלכתי מאשר לחיות את הנטייה בסתר. הפתרון החרדי מהווה "עבירה" הרבה יותר גדולה וחריפה. הרבה מאשר הומו שחי כל חייו עם בן זוג, ולפחות לא מסכן את התא המשפחתי שלו, פוגע באשתו ובילדיו וחיי חיי שקר והבל. זו אינה דרכה של תורה. כך שהפתרון שלך "תפסיקו לחשוב על גברים", "תפסיקו להיות עם גברים" ו"הרפאו ממחלתכם", נשמע מאוד טוב ומתוקן, אך הוא לא כזה פשוט למעשה במבחן המציאות, שאיננה דיכוטומית ונעה בין שחור ללבן. בדיוק כפי שאמרת. גם עקרים מתקשים להביא ילדים להביא ילדים. גם א-מיניים. גם לא-נשואים. גם חולי נפש ובעלי פיגור נפשי. אנחנו לא הקבוצה היחידה באוכלוסיה שמאיימת על המאזן הדמוגרפי.

מושי 58

New member
אתה בנאדם-פיצוץ!

חוסר הידיעה שלך והסילוף זוועקים מתוך דבריך. חבל שאתה מדבר ממקום של שינאה ושלילה. הומוסקסואליות מזיקה לאדם וכן לשותפיו. למי שאכן מגיע למשכב זכור היא מזיקה ברובד הרוחני בהיותו חי את חייו היפך רצון הבורא. היא גם מסכנת אותו ומעמידה אותו בסיכון גבוה לחלות במחלות קשות. גם פנטזיות יש בהן בעיה של לא תתורו כנודע. בהחלט מודע לכך שיש כאן אנשים שמתמודדים ואמרתי שאני מעריך מאד את ההתמודדות הזו . כך שאל לך לסלף את דבריי ולהכניסם להקשר גורף. לגבי אחוזי ההצלחה שוב לצערי אתה חסר ידיעה. בטיפול קוגניטיבי התנהגותי ישנם אחוזי הצלחה גבוהים בהרבה ממה שציינת. לא קבעתי כמובן לאף אחד מה הוא מרגיש אלא ציינתי מחקר ממקור מוסמך . כמובן שאוכלוסיות המחקר במקרה זה שונות. ומסכים איתך ששומר מצוות ודאי לא היה רוצה להיוולד כך. סולם קינסי מראה שאין הגדרות קוטביות מוחלטות . ישנם הרבה הומוסקסואלים שכן יוכלו עם מידה כזו או אחרת של מאמץ לנהל חיים זוגיים עם אשה. אכן גם בחברה החרדית התופעה קיימת אם כי המופע שלה הרבה יותר מינורי מאשר חברה כמו הדתיים לאומיים. שם כן קיימת התופ]עה של sex addiction עקב כניסת האינטרנט לבתים. אם לבחון את דבריך בראיה קוגניטיבית התנהגותית קימים אצלך דפוסי חשיבה שליליים כגון : הכללת יתר, הכל או לא כלום, חשיבה מסננת, העצמה ומיזעור ועוד. דפוסי ה חשיבה האלו מאפיינים את אותם אלו שסיגלו לעצמם דרך זו כדרך חיים. הקביעה ש"אי אפשר אחרת" מפוקפקת מאד. לכל אחד מאיתנו התמודדות וגם בעל נטיה כזו צריך להתמודד.

תודה על הניתוח הפסיכולוגי. איפה משלמים?

אם לבחון את דבריך בראייה אנליטית, אתה מדבר מנקודת מבט פטרונית ויודעת-כל שאיננה נאה או הולמת בני ברית ואמונה או מטפלים מקצועיים. הייתי פעם בטיפול פסיכולוגי, והפסיכולוגית שלי (אשת רב בנוסף) הייתה נטולת פניות, נייטרלית וצנועה ביחס לעניין. כך שאין לי ספק שאתה יוצא מנקודת מבט אידיאולוגית עם אג'נדה שאתה רוצה לקדם. זכותך המלאה, אבל אני בטח לא אקנה סחורה נגועה ומוטה שכזו. מדעי זה לא. גם לא הניתוח הדבילי שלך לאישיות שלי על סמך 8 משפטים שכתבתי לך פה בפורום. אתה בכלל מכיר אותי?! איזה מין שרלטן אתה?! אני לא שונא אף אחד. אני נמצא בנקודה מאוד הרמונית בחיי, בעיני אלוקים ואדם. את הדימיונות העצמיים שלך תשאיר לך. אני לא צריך את האישור או ההסכמה שלך לקיום שלי או לחיי. ממש לא. לקבוע "הומוסקסואליות מזיקה לאדם וכן לשותפיו" סתם ככה כי אמרת לא שכנע פה אף אחד. המדע בטח ובטח לא מכיר בקביעה הזו. גם לא התורה. אם יש רבנים שלא מסכימים עם הקביעה הזו, דייני. אם יש רבנים שמבינים שהומואים רבים לא מסוגלים "להירפא" או להתחתן, אז דייני. הוויכוח שלך הוא כבר עם דעת תורה, ולא עם דעתי האישית. וגם אז, אינך רב כדי להתווכח עם אותם רבנים. אז דייך. זה רק מראה לך שזה לא עניין מוחלט כמו שאתה מבקש להציג בשיטה הרדודה שלך. אתה לא מקבל שיש הומוסקסואלים שלא יכולים להשתנות, לא בשיטת 12 צעדים ולא בשיטת 120 צעדים. יש פה מספיק אנשים שניסו שלל שיטות פסיכולוגיות (רפטטיביות ואחרות) ולא הצליחו, ובנוסף עוד נותרו עם צלקות נפשיות. זהו לעג לרש לגרוס שדרך חייהם מפוקפקת. באיזה מחלות קשות זוכים לחלות אלו שנולדו הומוסקסואלים? זה ממש מעניין אותי. האר את עיניי. אם אתה חושב שבגלל שבחברה החרדית משתיקים הומוסקסואליות אז המופע שם הוא יותר מינורי אז אתה כסיל מוחלט, והדבר מעמיד בסימן שאלה גדול את ההשקעה שלי בהתכתבות איתך.

מושי 58

New member
כל הלילה תחת כישוף

"כל הלילה היינו תחת כישוף. כל הלילה גילינו סודות של הגוף. תן לי יד, תן לי מקום, אצלך בעולם..." פסיכואנליטיקאי מיומן היה עושה מזה מטעמים.... אתה בסך הכל מעיד על עיסתך בצורה דיי מדוייקת .

חול-פי,אני מצדיע לך!

אתה אדם שיודע לעמוד על האמת. מושי 58, לעומת זאת, הוא אדם חסר ידע שפלש לכאן ו"גילה לנו את אמריקה" עם "עובדות" ששמענו פעמים אינספור. השקרים שרופאי האליל האלה מפיצים ידועים כאן לכל חברי הפורום.

conc2

New member
באשר לנושא הילדים,

ובלי להתייחס לשאר ההבלים: "כֹּה אָמַר יְהוָה שִׁמְרוּ מִשְׁפָּט וַעֲשׂוּ צְדָקָה כִּי קְרוֹבָה יְשׁוּעָתִי לָבוֹא וְצִדְקָתִי לְהִגָּלוֹת. אַשְׁרֵי אֱנוֹשׁ יַעֲשֶׂה זֹּאת וּבֶן אָדָם יַחֲזִיק בָּהּ שֹׁמֵר שַׁבָּת מֵחַלְּלוֹ וְשֹׁמֵר יָדוֹ מֵעֲשׂוֹת כָּל רָע.     וְאַל יֹאמַר בֶּן הַנֵּכָר הַנִּלְוָה אֶל יְהוָה לֵאמֹר הַבְדֵּל יַבְדִּילַנִי יְהוָה מֵעַל עַמּוֹ וְאַל יֹאמַר הַסָּרִיס הֵן אֲנִי עֵץ יָבֵשׁ.     כִּי כֹה אָמַר יְהוָה לַסָּרִיסִים אֲשֶׁר יִשְׁמְרוּ אֶת שַׁבְּתוֹתַי וּבָחֲרוּ בַּאֲשֶׁר חָפָצְתִּי וּמַחֲזִיקִים בִּבְרִיתִי. וְנָתַתִּי לָהֶם בְּבֵיתִי וּבְחוֹמֹתַי יָד וָשֵׁם טוֹב מִבָּנִים וּמִבָּנוֹת שֵׁם עוֹלָם אֶתֶּן לוֹ אֲשֶׁר לֹא יִכָּרֵת."

לוקחים את לאונרד כהן הביתה ב-../images/Emo43.gif

נלחמים בהפרעות אכילה בין אם אתם או אדם קרוב לכם מתמודדים עם המחלה - לעתים הרבה שאלות נשארות ללא מענה. היום תגיע ד"ר רחל בכנר, פסיכולוגית קלינית המתמחה בהפרעות אכילה, לענות ולהעלים את סימני השאלה שלכם. האירוח יתקיים היום ב-20:00 בנושאים - טיפול, החלמה והקשר בין גנטיקה להפרעות אכילה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=198&MessageId=159245089
זוכים בדיסק החדש של לאונרד כהן
אחרי שריגש עשרות אלפים מאיתנו באיצטדיון רמת גן - מוציא השנה לאונרד כהן דיסק אולפן חדש
ספרו לנו איזה שיר שלו הכי מרגש אתכם - אל תשכחו גם לנמק - ואולי תזכו ב-דיסק החדש שלו - Old Ideas - מתנת NMC יונייטד
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=552&MessageId=159182104

כמה דקות מזמנכם, בבקשה ../images/Emo9.gif

גולשים יקרים, בימים אלה אנו מבצעים חשיבה אודות שיפור פני האתר וחוויית השימוש בו. לצורך הנעת התהליך, נשמח לשמוע אודות הרגלי הגלישה שלכם באתר והשימוש באפליקציות השונות בפורומים וכאן אתם נכנסים לתמונה: בקישור http://bit.ly/tapuzsurvey2 תמצאו סקר קצר, שמטרתו איסוף נתונים על דפוסי השימוש שלכם, הגולשים. מילוי הסקר אורך כמה דקות והוא אנונימי לחלוטין. בשום שלב לא תתבקשו להזין פרטים מזהים, והמידע שייאסף יישאר בתפוז ולא יועבר לגורמים חיצוניים. נשמח אם תקדישו מזמנכם לכניסה לקישור ולמענה על הסקר. חשוב לנו לשמוע את דעתכם! תודה מראש על שיתוף הפעולה! מיטל, יוני, גל ולולו - צוות הנהלת הפורומים

Hagay35

New member
היי חברים

תכגידו מישהו מכיר חדרי אירוח בבתים פרטים זולים לשבתות בירושלים? תודה לכם

הכרות עם גבר דתי

אני בן 39 ואני מסורתי בארון עמוק מאוד אני מחפש להכיר גבר דתי לחברות אינטימית בסביבות גילי נ.ב אני מהדרום

ifatyossef

New member
הומוסקסואל דתי? אין דבר כזה. האומנם?

נראה שהשיח הרבני והחברתי כיום בחלקו מכיר קצת יותר במורכבות הקיימת. מצד שני, לא ניתנים פתרונות של ממש, המתח בין ההלכה והמציאות נשאר, וכך גם ההתמודדות מול האל והדת, המשפחה והחברה. כחלק מרצוני ללמוד אנשים וכיצד הם חיים את חייהם, הייתי רוצה ללמוד כיצד אתה מתמודד עם המציאות המורכבת הזאת של להיות גבר הומוסקסואל יהודי דתי בישראל וגם לתת קול לחוויה שלך. אני מזמינה אותך לשתף בהתמודדות האישית שלך על ידי הקדשה של כ- 15 דקות למענה על שאלון ממוחשב ואנונימי, כחלק ממחקר שאני עורכת בנושא במסגרת תואר שני. המחקר מיועד לכל גבר הומוסקסואל יהודי דתי מגיל 18 ומעלה. הלינק לשאלון הוא http://www.ifat.022.co.il/ תודה רבה, יפעת יוסף.

למעלה