ספר יקר

New member
מפגש בצ'אט הפורום מס' 3 -בסימן ט"ו בשבט

לכל אלה ששכחו בפעם הקודמת, אלה שלא ידעו, אלה שלא הצליחו להיכנס לצ'אט, וכמובן, כל אלה שהיו ונהנו (וגם אלה שלא
):
הנכם מוזמנים למפגש נוסף שיתקיים בשבוע הבא (בסמיכות לחג האילנות
) בצ'אט של פורום הומואים דתיים.
מתי? אנא הצביעו והשפיעו על היום בו יתקיים המפגש. המפגש יתחיל בשעה 21:00 באחד מהמועדים הבאים בשבוע הבעל"ט: א. יום שלישי 7.2 ב. יום רביעי 8.2 ג. יום חמישי 9.2 איפה? כאן ממש, בעולם האינטרנטי, בלי צורך לצאת מהבית ולנסוע לאיפה שהוא. זוהי הזדמנות לשוחח בצורה חופשית ורציפה בשיחות כלליות עם חברי הפורום על כל נושא בעולם, וכן בשיחות פרטיות 1X1. איך נכנסים לצ'אט? כפי ששמתם לב יש קישור לצ'אט לכל אורך ההודעה בכל מקום שמופיעה המילה צ'אט.. מעבר לזה, במלבן הלבן שמעל להודעות הפורום תמצאו רשימה צבעונית ובה המילה צ'אט מופיעה בירוק. לחיצה עליה תוביל אתכם ל... נכון, ישירות לצ'אט
חשוב, חשוב, חשוב
לוודא מראש שאתם מצליחים להיכנס לצ'אט.
אם אתם נתקלים בבעיה נסו את אחד/כמה מהפתרונות הבאים: 1. להיכנס לצ'ט מדפדפן explorer 2. לנסות את השיטה ששיתף אותנו בה מצל"ג היקר 3. לבקש תמיכה טכנית בפורום של הצ'ט בתפוז (קישור בתחתית ההודעה) ומה היה בפעם הקודמת? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1190&MessageId=154334480 שבוע טוב!

2elijahu2

New member
דתי בן 24 מחפש קשר רציני

מחפש בהירים איכותיים מזוקנים מאיזור ירושלים מגיל 38 עד גיל 55 לקשר רציני ואיכותי. להשתמע במייל [email protected] .

avitano

New member
איכשהו תמיד יוצא..

שבזמן מפגש הצ'ט אני באמצע משהו ולא מספיק להכנס מקווה שהפעם אספיק :]

כמוך10

New member
מפגש אדר: הקרנת סרט קורע במיוחד

במפגש נצפה בסרט שלא ישאיר אף עין יבשה - מרוב צחוק * גם יהיה פופקורן לרגל "משנכנס אדר מרבין בשמחה" נצפה באחד הסרטים המצחיקים ביותר. ב-א-ח-ר-י-ו-ת! המפגש יהיה בתאריך ל' בשבט תשע"ב, 23 בפברואר 2012 למניינם, בשעה 20:00, בירושלים. עוד פרטים באתר כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים. הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן לגבי הפרטים המדויקים: [email protected] להישמע, עמית 054-9848095 פייסבוק

Phd 37

New member
למחקר אנונימי דרושים הומואים דתיים נשואים

שלום רב אני עורך מחקר ד"ר בנושא גברים הומוסקסואלים, דתיים הנשואים לאישה. זהו מחקר ראשון מסוגו בארץ ויש לו חשיבות רבה בנושא זה. המחקר אנונימי ודיסקרטי לחלוטין, בלי שום פרטים מזהים! כל שנדרש הוא להיפגש איתי בארבע עיניים (הקפה עליי) ולשוחח בנושא. כל משתתף זוכה, מעבר לתרומתו החשובה, גם להשפיע ולעצב את דמותו של המחקר ואת ממצאיו. בנוסף, ידוע כי ההשתתפות עצמה ובמיוחד כשמדובר בנושאים כמוסים, תורמת לתחושת הרווחה של המשתתף, ומניסיוני משתתפים רבים רוצים לשוב ולהשתתף. אם אתם מתאימים לנ"ל, אודה לכם מאוד אם תסכימו להשתתף ולעזור. אם לא, אשמח אם תפיצו פנייה זו לחברים נוספים שיכולים להתאים. המייל שלי ליצירת קשר: [email protected] בתודה רבה, אייל

זוכים במארז של אביתר בנאי ב-../images/Emo43.gif

הכל על שידוכים יש דברים שרציתם לדעת על שידוכים, אך לא היה לכם את מי לשאול
סיבות להצלחה או כישלון של השידוך, הגישה הנכונה והתגברות על חששות - השדכנית המקצועית אסתר בן אלי תגיע לענות על שאלותיכם בנושא
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1905&MessageId=159108577
בואו לזכות במארז משולש של אביתר בנאי
יותר מ-14 שנה חלפו מאז הוציא אביתר את הדיסק הראשון והמופתי שלו. NMC יונייטד עושים לו כבוד - הוצאה מחודשת של האלבום - ולכם יש הזדמנות לזכות בה... ספרו לנו איזה שיר של אביתר אתם הכי אוהבים ולמה - ואולי תזכו בעותק
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=347&MessageId=159127461

1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיעפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בבאר שבע.

Nחמן

New member
צדקה תציל מ...

סתם הגיגים לשחרור אנרגיה. החודש הזדמן לי להתארח בחתונה בבני ברק. לא אלעיט אתכם בפרטים וגם לא אחטא בפרסומת האסורה בפורום. לכן לא אגלה את שם האולם. רק בני ברק היא בני ברק. הגעתי לחתונה בזמן עוד לפני החופה. כנראה משפחות החתן והכלה אינן עשירות. בחתונה היו כשלוש מאות אורחים (אולי משום גזירת הרבנים, אולי משום סיבה אחרת) אבל היה שמח. התזמורת הייתה ברמה בינונית ומטה וכנ"ל גם האוכל. הסתפקתי במנה ראשונה: מוסקה עם בשר ללא טעם וללא ריח (אפשרות חילופית: בלינצ'ס במילוי ירקות). אבל לא את זה באתי לספר. רבים כבר התרגלו לידיעה, שבשנה וחצי האחרונות הפסקתי לקבל משכורת חודשית ומאז אני מתקיים מקצבה זעומה של הביטוח הלאומי (תודה, יקרים! לא צריך להציע לי עזרה כספית. אני מתמודד עם הבעייה בכוחות עצמי) אבל משום מה החליט מאן דהוא בביטוח הלאומי, שהחודש אינני צריך להתקיים. כיוון שבוועדה הרפואית האחרונה הומלץ על נכות בשיעור 50% לחצי שנה ופרקליטי הגיש בשמי תביעה עיל סעיפים נוספים, שלא נדונו עד כה, הסיקו שם בביטוח הלאומי, שלפי שעה תוקפא הקצבה עד לקבלת שיעור נכות קבוע. טוב. זו בעייה "קטנה". הבעייה הרצינית יותר היא, שבני ברק היא בני ברק היא בני ברק. זוכרים את הסיפור על איצקוביץ'? אז כאן זה חתונה ולא איצקוביץ'. השנורר הראשון נכנס דקה קלה לאחר שהתמקמתי על מושבי. מה הוא צריך? בידו מכתב המלצה, שאני מתקשה לקרוא את הליקוי בעיני. שורה תחתונה: הוא רוצה כסף. האמינו לי, שהייתי זקוק להלוואה כדי להעניק מתנה ראויה לזוג הנשוי. אך בקושי נותרו בידי כמה שקלים בודדות לצורך נסיעה באוטובוס. כמובן דחיתי את הקבצן בצער. עוד זה יוצא והנה נכנס השני: הכנסת קלה... יודעים, איך אומרים הכנסת כלה באידיש? הכנסה קלה...
כמובן זה לא נגמר בקבצן השני. אחריו הסתדרו בשרשרת עוד ועוד. כמעט לא ניתן היה לשבת לאכול (ואני הסתפקתי במנה ראשונה בלבד מטעמי בריאות ונוחות) בניחותא. לצערי הרב דחיתי את כולם. חוץ מזה חוק הוא אצלי, שבבואי לחתונה אני שוכח את הארנק (עם הכסף הגדול) בבית. עם כל הכבוד לעניים הרי במובן ההלכתי אף אני נחשב לעני. עם זאת אינני יכול לסבול את העובדה, שאני נזקק לעזרה, ולכן אני עושה כל המאמצים להסתדר עם המעט שיש לי עד שירחיב ה' גבולי ויתן לי כוח לנצח את חברות הביטוח ולהוציא מהן את לשד עצמותיהן. זה לא יארך זמן רב אבל צריך כוח וסבלנות. למדתי זאת על בשרי בדרך הקשה. רק בימים אלו גיליתי, שאני בכל חודש למעלה מ- 250 ש"ח לביטוח בריאות וסוכן הביטוח שלי שתק במשך שנה וחצי ולא גילה לי, שאני זכאי לפיצוי בגין פוליסה זאת על סך כמה אלפי שקלים ואולי אף עשרות אלפים מחוץ לכיסוי מביטוח א.כ.ע.. הטיפול נמסר לעו"ד תוך הנחייה לא להתפשר ולו על שקל אחד (רק לפחות דבר אחד לא שכח: לברך אותי לרגל יום הולדתי. איזה יופי!...
) ולפעול בכל הכוח להוציא את הכסף גם במחיר של תביעה משפטית. אז אני פונה אליכם, קבצנים יקרים: אני אוהב מאוד לתת. כאשר היה לי, נתתי בחפץ לב, וכאשר יהיה לי עוד, אתן ברצון. רק תאמרו לי: "מה עשיתם בשביל מדינה"? כלומר: עד כמה התאמצתם, שלא להזדקק לבריות ולחיות מיגיע כפיכם? אין תשובה??? לי יש. אני מקפיד לתרום את תרומותיי העיקרריות למוסדות מוכרים, שעוזרים לאנשיםכמוכם בעין יפה מאוד. חוץ מזה בבני ברק יש בית תבשיל ידוע (ברחוב רבי עקיבא), שבו כל נזקק יכול לאכול כאוות נפשו מבלי לשלם כלל עבור הארוחה. בית התבשיל משרת מאות משפחות נזקקות ועושב עבודת קודש (ע"פ ההלכה אין בודקים במזונות). מה זו כחל תעשיית בשנור בשמחות ולהבדיל (לא עלינו) בלוויות ובבתי כנסיות? חומר למחשבה. שבת שלום! נח

ספר יקר

New member
מפגש בצ'אט הפורום נקבע ליום שלישי הקרוב 7.2

בשעה 21:00 בערב המפגש יתחיל ממש פה.

אני הומו ואני גאה בזה!

או..בטח אתה מתמלא בכעס עכשיו... מתחיל כבר לחשוב איזה פסוקים להביא לי, איזה הוכחות זעם מהרבנים,תורה,כתובים או השד יודע מה. אבל כן, ברוך אלוקים שעשני הומו. נכון, אני מדבר על עצמי, אני לא בא כנציג של אף אחד.. אבל כמו רבים כאן אני גדלתי על ברכי הציונות הדתית. כמו רבים כאן, אני גם עברתי את הדרך של התיכון,מכינה,צבא וכו'. ככה שאני מכיר את כול הדברים שאתה כותב וזה ממש לא חדש. וכמו שאנרג'י כבר כתב לך, אתה ממש לא מגלה לנו את אמריקה. אבל כמו מורדכי היהודי בשעתו. אני לא אשתחווה לך כשאתה עושה את עצמך כנביא בשער שאומר את דברי תורת ה' הקדושה. פשוט מאוד, השלמתי עם זה שאני הומו. כן, זה לא דבר שניתן לטיפול, לא משנה גם יבוא הרב הכי גדול בעולם, הוא לא יכול לשנות את יצירתו של הקדוש ברוך הוא. ואם אתה אומר שכן, כנראה שאתה כופר :) אני הומו ואני גאה בזה, אתה תגיד, שאני בטח אומר ככה כי שקעתי בבוץ ברפש ובטומאה של הקהילה הגאה. ואני אגיד לך, אם זה בוץ בשבילך, זה זהב בשבילי. ואני הייתי מרים את שולי מכנסי בשביל לרוץ "להתבוסס בבוץ הזה" אם צריך. נכון, כמו בכול קהילה יש דברים שלא מסכימים להם. אז כמובן שאני לא שלם עם כול הדברים שחברי הקהילה ההומו לסבית עושים. אבל זה עדיף לי בהמון מונים מאשר מהרשעות,והבורות אשר יוצאים מפיך, שבגללם יש נערים שרחמנא ליצן עוד יפנו בגללך לעצת נפש ויבזבזו זמן,כסף והכי חשוב, את חוסנם הנפשי בשביל שבגיל 50 הם יבגדו בנשותיהם עם גברים צעירים. לעומת שהם היו פונים לאירגוני הומואים דתיים. חברותא,איגי-הקבוצה הדתית, הו"ד, ועוד, והיו מקבלים את התמיכה שהם כו זקוקים לה. אתה, סופך להעלם, לא משנה כמה תזעק כאן "את זכר לא תשכב " וכו' וכו', מצידי תצעק עד שגורנך יכאב, עד שעינך יהיו אדומות ועד שעשן יצא לך מהאוזניים. כי כשתעלה למעלה-אחרי 120 שנה, אני בטוח שאתה תראה גם הומואים זכאים לגן עדן, אף על פי שהם הומואים והשלימו עם זה. אז שיהיה לך שבוע טוב, ובבקשה, תנמיך את הווליום של הצרחות שלך, הם מפריעות לי לישון

למעלה