neurotica

New member
אני לא אספר לך כמה זמן בהיתי בזה אתמול

בעיקר כי זה מביך שככה אני מעבירה את הערבים שלי.

5ifi

New member
נהה בשביל מה אנחנו כאן

אם לא בשביל לבהות בתחת של כריס? ... ולומר אחת לשנייה שזה בסדר?

neurotica

New member
אני עוד שניה בוכה מצחוק.

אני לא יודעת מי עוד כאן ימצא את זה מצחיק, אבל יש עכשיו תחרות בפורום הריון ולידה (ולא, אני לא גולשת שם ואין לי משהו לספר לכם, זה היה בראשי). קיצר, בשביל לזכות בפרס צריך לספר כל מיני סיפורים של טמטמת הריון והסיפורים שם פשוט הורגים אותי מצחוק. מוזמנים לקרוא גם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=158976686 הקטע הכי מצחיק הוא שחלק גדול מהדברים האלה אני עושה גם כן, אז אני קצת חוששת כמה מעופפת אני אהיה כשאני אשכרה אהיה בהריון.

neurotica

New member
אני לא מוכנה להסביר

כי יש המון תוכנות, המון סוגים והמון דרכים. אני כן מוכנה להכין לך את הגיף שהזכרת בסכמ"ש. תשלחי לי מסר עם פרטים.

Bell J

New member
למה לא
?

מסר? סקייפ? משהו...?! אני רוצה ללמוד להכין לבד...

neurotica

New member
כי כמו שאמרתי, יש מיליון דברים שאת יכולה

להתכוון אליהם כשאת אומרת "ללמוד להכין גיף". גיף מתוך סרטון? גיף עם טקסט? גיף שהוא סתם תמונות מתחלפות גיף מכלום? אני אישית עובדת עם image ready, שזה תוכנת בת של פוטושופ, אז צריך גם לדעת להשתמש בפוטושופ קודם. זה לא מתוך רוע לב, זה מתוך הבנה שזה תחום גדול מדי בשביל ללמד בכמה הודעות. אם הייתי רעה, לא הייתי מציעה להכין לך בעצמי.
מה שאת כן יכולה לעשות, ברמה הבסיסית ביותר זה לקחת את הסצנה שאת רוצה להפוך לגיף, לעשות ממנה צילומי מסך ולהכין מהם גיף דרך אתר חינמי כלשהו - http://gickr.com/ או כל דבר שמופיע בגוגל כשכותבים create online gif.

Bell J

New member
הייתי במגמת פוטושופ

אני יודעת על מה את מדברת עם האימג' ראדיי. עשיתי את זה פעם (מתוך שעמום), וזה פשוט תמונה ענקית שאני צריכה להקטין ואולי אני אעלה את זה ותראי (זה הראשון שלי וזה כזה עלוב) לא אמרתי שאת רעה! O: אני פשוט רוצה להכין כאלו לבד מתוך סרטונים. אם צריך תוכנות כמו סוני וגה או כל מיני כאלו, אני מבינה גם בזה
. וסליחה אם חשבת שהוצאתי אותך רעה, אני פשוט אוהבת ללמוד דברים וכמה שיותר^_^ (לא, אני לא חנונית. אני שונאת בית ספר, אבל כזה משהו שקשור אלי, אני יכולה להיות מכורה אליו, ללמוד אותו מההתחלה עד הסוף, ועוד למצוא דרכים לשפר את זה)

neurotica

New member
לא, לא אשמתך. אני הרגשתי רע עם עצמי לרגע.

אז בעיקרון אם את רוצה להכין גיף מתוך סרטון את צריכה לשמור את הסרטון בפורמט מסוים (MOV אאל"ט) ולפתוח אותו בתוך image ready. אחרי זה את בוחרת את השניות שאת רוצה מתוכו וזהו, זה פותח לך כל פריים בתוך layer ואת פשוט עורכת ושומרת. אם את רוצה לעשות שינויים, אז את מעבירה את זה לפוטושופ (בתחתית סרגל הכלים, איפה שאת בוחרת עט, מחק וכד' יש כפתור שמעביר בין IR לפוטושופ) ועושה את כל השינויים שם. בין אם זה הגדלה/הקטנה, הוספת טקסט וכד'. אבל אם אי פעם הכנת גיף בIR אז את כבר יודעת את זה. אם יש לך בעיה נקודתית, דברי איתי. כאן, במסר, איפה שבא לך. אגב, אין שום דבר רע בלרצות ללמוד דברים חדשים.
אני למדתי אתמול להכניס סרטוני יוטיוב לתוך מצגת ואני נורא שמחה מהגילוי הזה, זה ממש שיפר לי מצגת ללימודים. אין בזה שום דבר חנוני, ואם יש אז את לפחות בחברה טובה.

5ifi

New member
לנעמה יש פוסטר של ג'סטין ביבר בחדר

חשבתי שראוי שהעולם יידע מזה.

Bell J

New member
אני מקווה בשבילה שיש על הפוסטר חורים

של חצים של מטרה....

Divine Rose

New member
נעמה,

תמצאי לך איזה דארן חתיך, למה לשים פוסטרים של בנות 10? סתם אם את אוהבת אותו, הכל סבבה

shaharory

New member
מחר אני מראה את הנאום של ברט בשיעור חינוך.

תאחלו לי בהצלחה

למעלה