התגעגעתם?

לא נפטרים מהר ממני! נראה לכם שאני אלך? סתם שכבתי במיטה שבוע ובהיתי בטלוויזיה... אז... היוש! אני פה עכשיו, ונראה על מה אני אצליח להגיב >< אבל קראתי הכל כל הזמן דרך הטלפון, פשוט להגיב זה סיוט אז חסכתי מעצמי את העצבים על זה

5ifi

New member
ווואאו!

מי חזר! ברור שהתגעגעתי. ובגלל שזה
ולא הפייסבוק, אז אני אכתוב כאן רגע גלי רנדומלי: ישבתי במעבדת מחשבים לתומי עם עוד תלמידי אנימציה, והיה מישהו ששם מוזיקה. והם תמיד שומעים מוזיקה מוזרה ואינדי ופאנק ודברים הזויים ופתאום! טםטםטםטםטםטם you think im pretty without any make-up on אני:
...
*מזמזת* הולכת מרוצה.

שניה.. זה הסרטון שלו רוקד?

כי אם כן, אז.. יפי? זוכרת? ״מצאתי סרטון של קורט רוקד״ ״מה?! תשלחי לי!״ *שתינו מתפאנגרליות על הסרטון*

shaharory

New member
לאאאא אבל חסמתי את טאמבלר ב-stayfocused

ונגמר לי הזמן ואני לא יכולה להיכנס עד מחר ;;

Ayelet 363

New member
שאלה קטנה- שעונים מעוררים

אני זוכרת שהנושא סוג של עלה יחסית לא מזמן, אבל יש לי שאלה- אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על שירים לשעון המעורר? יש לי כבר איזה רעיון אחד, אבל אני מחפשת כמה. זה כל העניין. אני מנסה להתגבר על זה שהשיר מיזרי מזכיר לי שמירות על ידי זה שלא אחליף אותו בשיר אחד, אלא אמצא כמה שיותר שירים ואחליף כל כמה זמן (דיי בעייתי, אני יודעת). ושאלה קטנה שאלה מכם שבצבא או היו בצבא- גם לכם היה דיכאון שמירות רציני? כי אני פחות או יותר היחידה שאני מכירה שמדוכאת מזה כך. תמיד יש לי איזו בעיה חדשה שאני מרגישה שממש מקשה עליי (וידוי הזוי לגמרי- פעם כל כך התגעגעתי לפורום, למשל, שאנשים התחילו לדאוג לי
התחלתי להיות מהורהרת כזו
).

Divine Rose

New member

וואי אני גם רוצה למצוא מוסיקה נעימה לשעון מעורר. הוא תמיד מקפיץ אותי בעצבים. יהיה לי קשה להמליץ לך על שירים בלי לדעת איזה סגנון מוסיקה את אוהבת. כמה שמירות יש לך בשבוע ומה האורך שלהן? בד"כ יש באסה רצינית לפני השמירות ואולי קצת במהלכן אבל ברגע שהן מתמעטות/נגמרות הכל חוזר כרגיל, די שוכחים שהתבאסת על השמירה.

Ayelet 363

New member
הממ... כל סוג של מוזיקה יהיה נחמד

למרות שבמחינה של שעונים מעוררים אני מעדיפה משהו קופצני. בדרך כלל יש שמירות פעמיים בחודש, לא כל שבוע. החודש זה סתם יצא שיש לי יחסית הרבה (כלומר 3. אני מניחה שיש לי מז, כבבר שמעתי על לפחות מקרה אחד של 4). דווקא מה שמבאס אותי זה לא השמירה עצמה, זה הלילה בבסיס.

neurotica

New member
את רוצה שעון מעורר מקפיץ או רגוע?

שלי זה המנגינה של ה"פ, זה ממש רגוע וזה בא לי בטוב על הבוקר. ובכל הכנות, הרטט מעיר אותי יותר מהמנגינה עצמה. אם את רוצה משהו מקפיץ שימי את raise your glass, מתחילת הפזמון. זה נראה לי כמו מתכון להתקף לב. אגב, סמארטפון הוא כנראה פתרון לכל הבעיות שלך.

Ayelet 363

New member
הממ...

משום מהאפילו שאני מתעוררות בקלות באמצע הלילה וכו', אני בכל זאת צריכה שעון מעורר דיי חזק... אז נראה לי שמשהו קופצני עדיף. Raise Youe Glass נשמע גאוני.
תודה. :] סמארטפון? אני גם חושבת, אבל זה נראה לי דיי יקר, וגם יש בעיות קליטה אצלי בבסיס בערך לכולם חוץ ממני, אז אני חוששת להחליף פלאפון.

Ayelet 363

New member
שאלה קטנה (ענקית) שקשורה לזה

טוב, תיקנו אותי זה 9 בערב. באופן אירוני הייתי מעדיפה לגלות שזה ב1 בלילה.
יש לכם כיוונים לשאלות? (כמובן, אם אתם רוצים לשאול את זה בעצמכם, לא אגנוב לכם).

למעלה