2Dirrty4U

New member
סרט שחובה לראות

אני יושבת לי עם כוס קפה, עוברת על המיילים ונתקלת במייל של U.S. Navy. הא, בטח סתם מייל פרסומי או משהו... או שמגייסים אותי לצבא ארה"ב אחרי ששמעו שצה"ל שם ז' על החיילים שלו בימי ראשון בבוקר.... בכל מקרה, אני פותחת את המייל בחוסר סקרנות מוחלט ומגלה להפתעתי את הוידיאו הבא בצירוף האזהרה הבאה: "WARNING: this preview contains real guns, real threats and real people. These are YOUR NAVY SEALS in action." פתאום נדלק בי ניצוץ - גם היחידה המובחרת של אריות הים בפעולה (אלה שחיסלו את בן לאדן), גם נשק אמיתי, גם איום אמיתי ואפילו אנשים אמיתיים! - זה אמור להיות מגניב! באותו הרגע גם לא חשבתי שמדובר על מייקינג של סרט. נכנסתי לקישור - ונדלקתי סופית! זהו סרט שאני חייבת לראות- Act Of Valor או בעברית - אקט של מלחמה. מדובר על סרט פעולה מיוחד ואף יחיד במינו. לא פעם שמענו על סרטי פעולה/מלחמה ששיתפו חיילים וציוד צבאי בצילומי סרט (בלאק הוק דאון למשל) אבל הפעם זה באמת שונה. הסרט בנוי כולו סביב יחידת אריות הים של צבא ארה"ב ומבוסס על מבצעים אמיתיים שלהם ואם חשבתם שכאן זה נגמר אז טעיתם - במקום לגייס שחקנים אמיתיים (המטרה ההתחלתית) 2 הבמאים הצעירים החליטו להשתמש בחיילים אמיתיים של אריות הים (כל האנשים שמשחקים כחברי היחידה הם חיילים פעילים של היחידה) כי אף שחקן ואף פעלולן בהוליווד לא יכול לבצע את המשימות האלה כמו אריות הים בעצמם ובכבודם. בנוסף בסרט השתמשו בנשק אמיתי ותחמושת חיה בהרבה סצנות ובסרטון של המייקינג הבמאי מציין שלקח להם לצלם את הסרט הזה כשנתיים בגלל הקושי שבשימוש בחיילים אמיתיים, בציוד צבאי אמיתי ומן הסתם שבנשק עם כדורים חיים. לגבי החיילים - לקח להם 4 חודשים לשכנע 8 מחיילי היחידה להשתתף בסרט אבל השמות המלאים שלהם לא יכללו בקרדיטים של הסרט. בנוסף ל-SEALS (Sea, Air, and Land), השתתפו בסרט גם מיחידת ה-SWCC (Special Warfare Combatant-craft Crewmen). בקצרה העלילה מדברת על יחידת חייל ים במבצע סודי לחילוץ סוכן CIA שנשבה, במהלך מבצע לחיסול של רשת טרור מסואבת שמתכננים פיגוע טרור גדול על אדמת ארה"ב בכל מחיר. הסרט יוצא באמצע פברואר לקולנוע בארה"ב ותאריך לישראל עדיין לא ידוע ולמרות זאת, אני בטוחה שזה סרט שחובה לראות.. במיוחד לחובבי הז'אנר! נראה סוף ואם תרצו אחזור על הסרט עם ביקורת אחרי שהוא יצא
הטריילר: http://youtu.be/cUkKuImX_ok?hd=1 המייקינג: http://youtu.be/TDWayZvNC54?hd=1

ערן1987

New member
נראה די מעניין

אני אוהב שמשלבים שחקנים עם נון-אקטורס, זה יכול לעשות פלאים לסרט (ע"ע עג'מי, למרות שרובו כלל נון-אקטורס). אשמח לשמוע מה דעתך אחרי שראית

למעלה