...............

sweet shir

New member
חחח אומיגאד

שהיא שמעה טינאייג' דרים הייתי בטוחה שהטלפון שלי מצלצל ואני כזה "פאק יו מי מטריד אותי". אבל אז הבנתי שזה מהסרטוןXD הילדה בהחלט גרועה

5ifi

New member
תקראו את הפיק של אננס.

אבל תדעו מראש שתומאס שלי.

Ayelet 363

New member
ציוץ של David Krumholtz שראיתי הרגע

זה בסדר אם אתם לא מכירים אותו, אבל תראו מה הוא צייץ: I only recently discovered that there is a young gentleman named Cord Overstreet on Glee. Disturbed, and frightened for our world.
אם כי קצת מפריע לי שמדברים כך על שמות של אנשים (בלי קשר לשגיאת הכתיב שלו). וכשבאתי להעתיק לפה את הציוץ ראיתי שאחרי זה הא צייץ: Mark Salling (Glee) has a mohawk. It's off center on his head. Someone should say something. Unless that's the new style with the kids today

Ayelet 363

New member
תנחשו מה אלייזה דושקו ביקשה שיתרגמו לה

אלייזה דושקו פירסמה שהי אצריכה תרגום למשהו וצייצה קישור לתמונה... של ברכת הבית.
אני גרועה בתרגום. שלחתי לה קישור לויקיפדיה
למישהי יש תרגום טוב לזה? היא אדירה!
*הולכת לחפש עוד תרגומים* התרגום הזה נראה בסדר? מכירים יותר טובים? http://en.wikipedia.org/wiki/Birkat_HaBayit

5ifi

New member
זה סבבה של תרגום מבחינה מילולית

אבל את יכולה להגיד לה שהרבה מהמשמעות הכפולה בתוך השורות נפלה בתרגום, פשוט אי אפשר לתרגם את זה לעומק... מה לעשות.

Ayelet 363

New member
משמעות כפולה?

משמעות כפולה... במילה בית? אני לא בטוחה אם הבנתי.
דרך אגב, אני לא חושבת שהיא תראה את זה... שלחו לה מלא, והרבה מהם לא היו קשורים. חלק מארו לה בכלל שזה בשפות אחרות, מישהו אמר שזה ביידיש- מילא, היה אפשר לחשוב שזה ביידיש בגלל האותיות, אבל:- ואז נתן פירוש ממש לא קשור (משהו עם בצק). אני כבר לא באמת מאמינה שהוא סתם טעה.

5ifi

New member
מה הקשר בין ברכת הבית לבצק?

והמשמעות הכפולה היא בברכה עצמה...

Ayelet 363

New member
אין קשר. זה העניין, אני חושבת שההוא שצייץ

לה את התרגום ההוא (וגם אמר שזה ביידיש...) ניסה לעבוד עליה, או לפחות סתם צחק. וזה עצבן אותי.

shaharory

New member
אני מבקשת כפיים.

פוסט שלי בטאמבלר הגיע ל-51 נוטס (and counting!)

5ifi

New member
כולנו ממש מאושרים בשבילך

מה זה אומר כאילו? כמה נחשב הרבה מבחינתך?

למעלה