LeAnnDylan

Well-known member
מעליב משהו

סתם האמת שהייתי חייבת להגיב כי למרות שאני חדשה ובהחלט אפשר לתת קרדיט לבית ספר למוסיקה על האהבה שלי לקרן [
] אבל אני לגמרי מבינה אותך. אומנם לא במקרה של קרן, אבל אני תמיד ככה עם זמרות שאני אוהבת. מצד אחד רוצה שיצליחו וימכרו מצד שני לא רוצה שיגיעו אליהם מלא אנשים ויהרסו את ה"קומונה" של המעריצים הותיקים. זה מובן לגמרי ואין לך על מה להתנצל או ללכת לקב"ן בשביל זה

LeAnnDylan

Well-known member
אל תבני על הקב"ן שיסדר לך את החיים

אותי בשירות הצבאי שלי שלחו לקב"ן, למעשה המ"פ שלי התחנן אליי שאלך אם אני רוצה לעבור פלוגה
ישבתי חפרתי לו שעה, בסוף הוא סיכם את הביקור שלי במילים הללו: "אני חושב שאת בסדר," (clearly I'm not) "זה מה שאת עושה שלא". הקצינה שלי בתגובה אמרה לי "הוא למד 15 שנים פסיכולוגיה בשביל שלא יהיה מסוגל להבחין בחולת נפש שיושבת למולו? המצב בצה"ל עגום..."

blackfield2

New member

את גם באה?? וואלה? זה לא נחשב אוף? חשבתי כי זה כאילו לא קשור ישירות לקרן
יאי חח

LeAnnDylan

Well-known member
אם כבר אוף אז.. אפשר לשתף במשהו?

לשמוע את השירים של קרן כל היום הכניס אותי למוד יצירתי. בדר"כ אני מעדיפה כתיבה כפורקן יצירתי אבל הפעם החלטתי שבא לי לצייר. מה לצייר? כמובן שאת קרן
מעולם לא לקחתי שיעורי אומנות או הייתי טובה בזה וציירתי כל חיי בערך עשרה ציורים (מחציתם די נוראיים). לכן, קחו בחשבון שזה לא הדבר הכי מדהים שתראו אבל בכל זאת בא לי לשתף. היו עדינים בבקשה

LeAnnDylan

Well-known member
וציור שני

שיא היצירתיות שלי [שני ציורים בפחות משעה]. קצת עקום [טוב נו הרבה
] אבל אני עובדת על תיקונים ברגעים אלה. אם זה יראה טוב יותר מתישהו בעתיד אולי אסרוק שוב.

למעלה