blackfield2

New member

כי לא היה לי איפה לכתוב את זה
אמא שלי החליטה להוציא אותי מהדיכאון ואשכרה קנתה לי כרטיס להופעה של קרן ב-23! (כנראה שהיא באמת דאגה לי אם היא כלכך שמחה לקנות לי כרטיס. ועוד ביוזמה שלה! הו וול.
) אז אני הולכת לשבת בבר קדמי! (כפרעליו! אבל זה בגלל שנגמרו הכרטיסים באולם חח) פעם ראשונה שלי ב- 2 פסנתרים... כן, אני מודה.
אזזזזזזזזזז... את מי רואים?!

איזה כיף לך

רציתי לבוא גם אבל נגמרו הכרטיסים ב"אולם"
לא נורא משבוע הבא (השחרור!) לא תהיה לי בעיה של תאריכים כ"כ אז כל הופעה שתהיה לה בזאפה ת"א (או הרצליה) אני כנראה אוכל לבוא... מקווה שתהיה לה הופעה שם בקרוב...

למרות שתכלס, אם אף אחד פה לא הצליח להשיג

כרטיסים ל"אולם" אז אין הרבה מה לחפש שם
(חוץ מלראות את קרן מקרוב ממש...
)

blackfield2

New member

את לא יודעת מה קסם ראתה כשישבה בשולחנות הראשונים הכי קרובים לקרן.. חחח זה ממש לשבת לה על הנקבוביות בפרצוף

blackfield2

New member
היתה לי גם תקופה כזאת,

אבל אז גיליתי את הבר הקדמי
ומאז כשאני הולכת להופעות אני שם או בשולחנות אבל לא הראשונים על האף של קרן, למרות שיש לי משם ממש חוויות מצחיקות חח

הכי מצחיק לשבת על הבמה ככה

תכלס, גם הבר הקדמי נראה מקום בסדר... הוא גם מוגבה כזה... אבל לא יודעת נו...

ודרך אגב,

השולחן הכי קרוב באמת נראה לפעמים קרוב מידי אז גם זה שאחריו סבבה... זה אותו רעיון

אפילו המקומות בבר הקדמי כבר נגמרו...

אז זה פתר לי את ההתלבטות... נחכה להופעה הבאה ונקווה שהכרטיסים לא יגמרו בה כ"כ מהר! מה זה?! יש עוד שבועיים!

blackfield2

New member
בתכל'ס קרן מופיעה המון בזאפות,

ככה שזה רק עניין של זמן (ואפילו לא כלכך הרבה זמן) עד שיש הופעה שלה שם

נכון...

אם זה לא היה נכון הייתי מזמינה בכל זאת להופעה הזאת אבל נראה לי שעדיף לחכות קצת... הייתה פעם שהזמנתי שבוע קודם והיו כרטיסים ועכשיו 3 שבועות קודם הם כבר נגמרו... נראה לי שגלל בי"ס למוסיקה כולם התלהבו
(לפחות זה אומר שיותר אנשים מגלים את קרן... זה טוב...
)

blackfield2

New member
להגיד לך את האמת,

עד כמה שאני אוהבת שאנשים מגלים את קרן, יש איזה שהוא מקום בי שאוהב לשמור אותה לי ולחברי הפורום. חחח קצת אגואיסטי, אבל נווו

blackfield2

New member
כן, נו

אני לא רוצה שעוד אנשים ישמעו את המוזיקה שלה, אבל מצד שני אני כן רוצה שהיא תצליח ושעוד אנשים ישמעו את המוזיקה שלה!
פיצול אישיות חחח

למעלה