לסופ"ש

Rachel47

New member
תכלס!

זה..גם..אוקי..את לא נוסעת בשביל הצחוקים... את נוסעת לתוכנית חילופי סטודנטים של האוניברסיטה!!! עזבי את העניין שזה מטופש!!!!! לחלוטין שאין נוהל מסודר בעניין זה צריך לפחות להיות מין הסכם לא כתוב שצריך לאשר לך מועדי ג'! כאילו WTF?!

o0Invisible0o

New member
בדיוק!!!

מסתבר שזה לא עובד ככה..אבל בסדר, עכשיו אונגר כבר השיב למייל ואמר שיחתום בשמחה! יאיי! עוזרו של נחמן גם עבר לשתף פעולה ויחתום לי..ורק מר טלוויזיה נשאר. אני לא מבינה למה לא!
קיצר, מחכה למייל ממנו ואם לא אז אני אלך לבכות במזכירות מחר..יאיי!
יהיה בסדר. נרגעתי אחרי תחלופת המיילים הבלתי פוסקת של אתמול.

dans girl

New member
תסלחו לי על הריכוז בעצמי, אבל אני לא מספיקה לקרוא את ההודעות שלכן כבר
. סתם רציתי לומר שיום ראשון הבא זה המבחן הראשון שלי, בכימיה פיזיקלית, AKA הקורס הכי קשה בתואר, ו-3 ימים אחריו יש מבחן בביולוגיה מולקולרית, שאם הקשבתן לנידנודים שלי במהלך הסמסטר אתן בטח יודעות שהמרצה שלו איום ונורא ואני לא מבינה כלום בחומר כי טוב שהוא לא דיבר ספרדית. ביום שישי כתבתי עליו ועל הקורס ביקורת מאודדדד קוטלת בסקר הערכת הוראה, וזה גרם לי להרגיש קצת יותר טוב
, אבל עדיין. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד, זה שרוב הסיכויים שלא תראו אותי כאן יותר מדי עד שלישי הבא, אז שתדעו שאני מתגעגעת אליכן ומחכה למפגש כבר וצופה בדברים אפילו אם אני לא כותבת עליהם (הלוואי ויהיו דברים כל כך מטורפים בפרקים של השבוע שאני אהיה חייבת לבוא ולעשות קצת "אווו מיי גאאאאדדדדדדדד"
). בקיצור, היו שלום (ותודה על הדגים
) ונתראה ביום שלישי הבא, כשאוכל שוב לפחות חצי לנשום, כששני המבחנים הכי קשים מאחורי.

Rachel47

New member
כימיה פיזיקלית אצלכם

זה הקורס הכי קשה בתואר? מה אתם לומדים? לי יום שישי מבחן ראשון בביוכימיה- אחד הקורסים המסריחים ביותר (אני כבר נזהרת עם לקרוא לקורסים "בכי קשה בתואר" כי כולם די נוראיים לי) ויומיים!!! אח"כ יש לי מתמטיקה (כן..בטח
) אבל יש קצת הפסקה בין מתמטיקה לשני מבחנים שאחרי (שוב בהפרש של יומיים..ויש מלא חומר..אבל זאת כבר בעיה של פיוצ'ר ריצ'ל) ככה שגמני אחזור לכאן סביבות יום שני.. ומה סגרנו עם המפגש?

dans girl

New member
זה תרמודינמיקה. סמסטר הבא יש גם מבוא לקשר כימי (AKA קוונטית
), אז אני מאמינה שגם הוא יהיה גיהנום, אבל לפי מה שהבנתי תרמו זה ממש אחד הגרועים ביותר. ואם זה מנחם אותך יומיים אחרי המבחן שלי בביוכימיה (אני דווקא ממש אוהבת) יש לי מבחן באורגנית ב'. למזלי יש לי משהו כמו 10 ימים ללמוד לשניהם אז זה סוג של בסדר. וסגרנו את המפגש, יאי!

Rachel47

New member
אני מאוד אוהבת ביוכימיה

ויודעת את זה פיקס..כאילו אני לומדת את זה כבר שנים בבוחן קיבלצתי 57 איך? ככה מרצה על הפנים ומתרגלים שבודקים בשביל לעשות פוזות... היו ציוני ממש נמוכים ואני פור וואנס ידעתי את החומר מצויין אז זה לא עוזר לי לאהוב לצערי.. ותרמו..אצלנו היה נהדר ביותר..קיבלתי 84 (הציון הכי גבוה שלי שהוא לא מעבדה או הקורס קיץ) כאיול היה הרבה חומר והמון דברים מעצבנים לדעת..אבל זה היה בסדר.. איך זה הולך אצלכם?

o0Invisible0o

New member
בהצלחה!!

אני גם נהניתי לקטול בסקר הוראה. חהחה. יהיה בסדר, בטוחה שתצליחי! ונתראה אחרי! וכן, מתי סגרנו מפגש בסוף?

Rachel47

New member
מתי הרכבת האחרונה ממך לתל אביב?

כי אני אצטרך לחזור הבית בחמישי..מה שכן אוכל לבוא אלייך יותר מוקדם לשחק עם לקים

Rachel47

New member
המממ...אני בעיקרון צריכה רק לבדוק שיהיה מי

שייקח אותי מהרכבת אבל סבבה.. רק תגידי לי מתי אני יכולה לבוא אלייך ואני אתארגן עם הרכבות

Kill Bernard

New member
אוי, זה עצוב!
היי שלום וטובה.

זה נשמע כמו שמות של שני אנשים שאני אומרת להם היי! אוי, זה מצחיק. אותי, לפחות.

dans girl

New member
זה מצחיק! את כה שנונה
. והיי, לפחות נתראה במפגש
. [שימי לב שיש נקודה בסוף, לא סימן שאלה.]

Kill Bernard

New member
יש לי דירה יש לי דירה יש לי דירה!

ואף פעם לא באתם לבבט שלי, אז אתם לא מוזמנים לחנוכת בית.

למעלה