לסופ"ש

o0Invisible0o

New member
לסופ"ש

שיגמר כבר הסמסטר הזהההההההההההההה!!!! כן, היום הייתה תחושת מיצוי מוחלטת! וסתם אין לי כוח לכאב ראש של סוף סמסטר, כל הסידורים שטרם עשיתי וכל הלחץ שיהיה בעוד שנייה וחצי כי אני הבנאדם הכי לא מאורגן בעולם, יאיי!! ברשימה - עוד לא קניתי לפטופ עוד לא הזמנתי כרטיס טיסה [!!!!] כי עוד לא החלטתי מתי אני טסה [
] כי עוד לא סידרתי אישורים מיוחדים לבחינות שאחמיץ [
] עוד לא עשיתי ביטוח בריאות וכדאי כי השבוע יש לי ראיון לויזת סטודנט ואני צריכה להביא אישור של ביטוח בריאות. ושלא נדבר על כל דברי הלימודים שטרם עשיתי. יאיי!! כן, אני יודעת שאין לי זכות להתבכיין. ארורות, תנו לי להתבכיין, אני לחוצה.
וזהו. התבכיינו לכן גם ונשאר אומללות ביחד!
אה, ובשביל לא לגמרי לאבד תקווה, קצת דברים חיוביים: אני כותבת תסריט לסרט קצר והוא ממש משעשע אותי.
אז אני מרוצה.
המנחה של הפרו"ס לא שנא ואפילו די תמך בנושא שבחרנו לרפרט!! [יאיי!
] והיה לי ממש מצחיק לצפות בהדס מנסה להרכיב עוגות במחשב ונכשלת כל פעם.
ליושבים סביבנו היה קצת פחות כיף.
וזה העביר את השיעור ממש מהר!

Rachel47

New member
אנחנו לא שללנו ממך את הזכות להבתכיין!!

תתבכייני אוואי
אם כבר ההתבכיינויות שלך זה כאלה שכיף לשמוע
ובנימה פחות אופטימית אני מתחילה להיות ממש לחוצה ממתמטיקה אני לא מספיקה בקצב שרציתי...עוד לא סיימתי לעבור על החומר שאני משלימה ויש עוד די הרבה

LemonLimeLilach

New member
בנימה אופטימית

אני גמורה מעייפות אחרי היום הזה והולכת לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
הגעתי למסקנה שזה דווקא מעולה שאין מחר סדרות, כי יש לי עבודה לכתוב ליום שלישי. ו-א-ז, חופשת סמסטר אמיתית!! הראשונה!! ווהו!!!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
כיף!! [חופשת הסמסטר]

וסליחה שלא עניתי לך להודעה אתמול..היא הגיעה אלי ב1 וחצי בלילה..
עם חותמת זמן של 10 וחצי בערב..הזוי.

o0Invisible0o

New member

כן, שוב מתבכיינת. מכירים את זה שאתם צריכים לעשות משהו ממש פשוט ואז מתחיל סבב ששולחים אתכם מאדם אחד לאחר כשאף אחד לא מוכן לעזור לכם בתכלס ואתם מסתובבים עד אינסוף כזה? אז ככה. מסתבר שעל מנת לקבל מועדי ג' בכל הבחינות שאפסיד עלי להחתים את כל המרצים שאת בחינותיהם אפסיד. [ואני צריכה עוד כמה חתימות על הטפסים האלה, אבל נעזוב את זה כרגע.
] אז שלחתי מיילים לכולם שאני צריכה את אישורם וחתימתם וכולם ענו פחות או יותר בשלילה. חוץ מאונגר, שטרם ענה.
היחיד שענה בחיוב ואמר "אשמח לאשר לך!" היה פרופ' מהחוג לפילו'!! סנובים של קולנוע, בחיי.
בקיצור, אחרי התכתבויות אינסופיות הושג אישור לחתימה נוספת, מעוזרו של נחמן [אני מנסה לצנזר שמות, קצת.
] ואני עובדת על השלישית שעלי לקבל ממר מרצה לטלוויזיה. [וכן, הדס. הוא ענה לא יפה למייל.
למה??!?!] ואחרי זה אצטרך לדאוג לחתימה נוספת מיועץ החוג ובסוף כל זה אני רק מגישה בקשה לקבל אישור למועד ג'. תגידו, זאת רק אני מרגישה שזה ממש מטומטם מצד האוני' להציע לי תוכנית שהיא כ"כ בעייתית מבחינתם??!?! אתם אישרתם לי לצאת!! זאת תוכנית שלכם!! אתם יודעים שאין חפיפה בסמסטרים..למה כל הבלאגן?
הצילו. זהו. מחר אני חייבת חייבת חייבת להזמין טיסה!! ולסגור ביטוח..ולחפש לפטופ. ולהוציא אישור כלשהו מהבנק. יאיי.
ולעשות משהו עם הרפרט.
טוב, די אני אפסיק. או שאני לא אפסיק אבל כולכן תתבכיינו גם כדי שאני לא ארגיש לבד! איפה כולן? לומדות, אה?

LemonLimeLilach

New member
מה?? איזה שמוקים מעפנים!

אין דברים כאלה! אצלנו לא היה צריך להחתים את המרצים, אבל דווקא בגלל זה היה יותר קשה... לא מסוגלת לתאר מצב שמישהו מהמרצים שהיו לי בארבע שנים האחרונות היה מסרב
אני "כותבת עבודה".

Kill Bernard

New member
אני "משחקת Claw".

לא, רגע, אני משחקת Claw.. א. תגובה לאיילת - למה הם רעים?
מה אכפת להם מתי תעשי מבחנים? ולמה למר טלוויזיה להיות לא נחמד?!
אני לא חושבת שאת צריכה להדאיג את עצמך יותר מידי מהמבחנים וממה שתצטרכי להשלים כשתחזרי. הם די חרא פה כולם, אבל אם חופרים להם מספיק תמיד יש משהו לעשות, במיוחד אם הסיבה שהפסדת לימודים בגללה היא אוניברסיטאית. במקרה הכי גרוע, את פונה לדקאנט או משהו. לעזאזל פרו"ס או עבודות וכאלה, זה ציונים לא חשובים ואת בסדר. ולקנות לפטופ זה כ"כ לא בקטגוריה הרעה! זה כיף! את יכולה שהוא יהיה אדום!
ב. התבכיינות - זה מרגיש לי מטופש להרוג את עצמי בשביל למצוא דירה עכשיו כשבא לי להישאר בזכרון עם החיה שלי, שיפטרו אותי מהעבודה ולהתעלם לחלוטין מהעובדה שיש לימודים בעולם. אני אראה כל היום טלוויזיה (עם כל האיידול הזה מסביב יש כל הזמן מה לראות) ואשחק Claw ואבשל פסטה. אבל לא, מחר יום ראשון אז צריך לחזור להעמיד פנים שיש לי מחויבויות. חרא.

o0Invisible0o

New member
הלפטופ שלך לא אדום..

אבל כן, אני יכולה!! טוב היום אני אמצא לי לפטופ..[בלי נדר?
] וכן, יהיה בסדר. ב.
מה זה claw?
ולמה זה מודגש שאת משחקת בזה?
יש איידול אז יש מה לראות.
אני מבינה שהדירה ביום שישי לא הסתדרה לכם??
מקווה שתמצאי מהר ואז..תביאי את החיה לבקר אותך בת"א ויהיה כיף! אני סופסוף אפגוש אותה..הנה, זאת סיבה מספיק טובה להרוג את עצמך כדי למצוא דירה..כדי להביא את חיה למפגש פסגה! [או סתם בשביל שיהיה לך אותה לסופ"ש] חוצמזה תהיה לך דירה כיפית ואממ..יהיה כיף?
אוצר מילים עשיר. מקווה ששעות העבודה הרבות יעברו מהר..אהה..היי..נראה לי אני אפגוש אותך שוב בספרייה היום.

LemonLimeLilach

New member
הלפטופ שלי אדום!! והוא מושלם!!!

היי עברתי קרוב אליכן היום... כאילו, היה רשום "לאוניברסיטה פה"

Kill Bernard

New member
הצחקת אותי ואני לא יודעת למה!

וקפצתי בהתלהבות בכיסא שלי כי השתמשת במילה חיה פעמיים וזה שימח אותי
ד"א, אם זה יעזור, אפשר לעשות בינינו תחרות מי הכי לא מטפל בענייניו. אני צריכה ללכת למזכירות ולהודיע להם שאין לי כוונה לעשות מועדי א' בכלום בערך. יש לי הרגשה שכולם יעברו לפני שאני אצליח ללכת לדבר איתם. יאי
אוו!! האם זה אומר שאנחנו עושות את כל ג' ביחד (במידה והם יאשרו לי, מה שלא נראה לי
)?

o0Invisible0o

New member
הווווו..כן תעשי איתי ג'!!

רק שתדעי שלפי רשימת הזכאויות של מועדי ג' את לא זכאית, אבל היי..לפי הרשימה - גם אני לא! זאת רשימה מטופשת!
בואי איתי למזכירות מחררררררררר!!!
היום רק גיליתי עוד דברים שטרם עשיתי ואני צריכה לעשות..אני גאון, יאיי!!
אה וגם הלכתי לספרייה והספר שרציתי [ואתמול היה, אני נשבעת!
] הושאל!! והספר השני של בארת היה בצרפתית..
והעותק באנגלית שלו גם הושאל!
ואפילו המכונה האוטומטית שמוציאה לך מידע בבניין לא עבדה. זה היה כזה יום לא יעיל, אלוהים.

אבל תהיי בחו"ל! למה שלא יאשרו לך?

מה עושים בדרך כלל במצבים האלה? למה שלא יהיה לך אישור אוטומטי למועדי ג'?..

למעלה