כן, שוב מתבכיינת. מכירים את זה שאתם צריכים לעשות משהו ממש פשוט ואז מתחיל סבב ששולחים אתכם מאדם אחד לאחר כשאף אחד לא מוכן לעזור לכם בתכלס ואתם מסתובבים עד אינסוף כזה? אז ככה. מסתבר שעל מנת לקבל מועדי ג' בכל הבחינות שאפסיד עלי להחתים את כל המרצים שאת בחינותיהם אפסיד. [ואני צריכה עוד כמה חתימות על הטפסים האלה, אבל נעזוב את זה כרגע.
] אז שלחתי מיילים לכולם שאני צריכה את אישורם וחתימתם וכולם ענו פחות או יותר בשלילה. חוץ מאונגר, שטרם ענה.
היחיד שענה בחיוב ואמר "אשמח לאשר לך!" היה פרופ' מהחוג לפילו'!! סנובים של קולנוע, בחיי.
בקיצור, אחרי התכתבויות אינסופיות הושג אישור לחתימה נוספת, מעוזרו של נחמן [אני מנסה לצנזר שמות, קצת.
] ואני עובדת על השלישית שעלי לקבל ממר מרצה לטלוויזיה. [וכן, הדס. הוא ענה לא יפה למייל.
למה??!?!] ואחרי זה אצטרך לדאוג לחתימה נוספת מיועץ החוג ובסוף כל זה אני רק מגישה
בקשה לקבל אישור למועד ג'. תגידו, זאת רק אני מרגישה שזה ממש מטומטם מצד האוני' להציע לי תוכנית שהיא כ"כ בעייתית מבחינתם??!?! אתם אישרתם לי לצאת!! זאת תוכנית שלכם!! אתם יודעים שאין חפיפה בסמסטרים..למה כל הבלאגן?
הצילו. זהו. מחר אני חייבת חייבת חייבת להזמין טיסה!! ולסגור ביטוח..ולחפש לפטופ. ולהוציא אישור כלשהו מהבנק. יאיי.
ולעשות משהו עם הרפרט.
טוב, די אני אפסיק. או שאני לא אפסיק אבל כולכן תתבכיינו גם כדי שאני לא ארגיש לבד! איפה כולן? לומדות, אה?