בשביל הכיף.

Rachel47

New member
איכס...

כאילו..נשארתי לראות את כל הקליפ כי היא מהממת (ומסתבר שהסוף משעשע) אבל...זה מגוחך והיא חמודה והכל אבל היא לא הזמרת הכי טובה ששמעתי בחיי..
אז למה? שחקנית כל כך טובה!!

לא בדיוק... זה סתם קטע מסרט-מיוזיקל הזוי בשם The American Mall שהיא עשתה אי שם ב2008 (הרבה לפני שהיא עשתה יומני הערפד..) באחת התגובות שם רשום שזאת לא היא ששרה בכלל, אבל לא מצאתי לזה סימן באיזשהו אתר אמין (איפה שכן מצאתי רשום שזו היא..) בכל מקרה, היא לא נראה לי מתכננת קריירה מוזיקלית, ואולי טוב שכך... אגב, אני לא יודע אם את זה את יודעת- אבל השחקנית של בוני (קאט גרהם) כן בקטע הזה..

Rachel47

New member
כן כתבתי על קאת גרהאם בהודעה

וזהו שאחרי זה מצאתי עוד איזה קליפ שהיא ועוד איזה בחור מנגנים על פסנתר ושרים סו
כאיול די ברור שהיא לא מתכננת קריירה מזה..אבל נראה שהיא עושה הרבה פרויקטים שמשלבים שירה אומייגאד פרק מחזמר ביומני הערפד
|מתה|

אה סליחה, פיספסתי את זה
כן, הקטע הזה גם לקוח מאותו סרט.. חוץ מהסרט היא עשתה עוד משהו שקשור לשירה?.. הסרט נראה כמו סתם משהו שהיא עשתה בתור מישהי לא מוכרת (והוא דיי מעפן) פרק מיוזיקל ביומני הערפד!
הזוי

LemonLimeLilach

New member
וואי כןןןןןןןן

בטח פול ווסלי ממש שווה כשהוא שר
יואו. שדיימון וסטפן יעשו דואט! כן כן כןןןןןןןן

Rachel47

New member

אני מתקשה להאמין להתמונה הזאת
אבל כןןןןןןןןןן מה שאמרתתתתתתתתתתתתתת דיימון וסטפן בדואט
עם מים בבקשה
למרות שאם כבר אני מעדיפה שיר רוק סטייל ספייק בשביל דיימון

LemonLimeLilach

New member
לא יודעת...

נראה לי לא יעיל שתגיעו אליי רק בסביבות 10 בלילה ותצאו או שעתיים אחרי או ביום שישי ב8 בבוקר... אבל בהודעה שכתבתי למטה אף אחת לא הגיבה

o0Invisible0o

New member
זה נשלח לפני הזמן.

בקיצור, אהההההה...חיכיתי נצח שיעלו סיכומים לדרופבוקס וכלום לא קרה!
ואז היום אחרי שקיבלתי סיכומים במייל, ממש מאוחר מדי [הבחינה מחר] התלהבתי ושלחתי לחברים והם כזה "כן, זה כבר בדרופבוקס" ואז נכנסתי לאתר של דרופבוקס [כי התיקייה שאמורה להיות מסונכרנת במחשב שלי עדיין ריקה מסיכומים] וגיליתי שיש שם מלא סיכומים מעולים..
בא לי למות. >< טיפשה. איך לא חשבתי לבדוק באתר קודם?
אני הולכת לבכות בפינה חשוכה.

LemonLimeLilach

New member
למה לא מסונכרן לך למחשב??

את בכלל לא טיפשה! זוכרת לפני איזה שבוע שהלפטופ שלי שוב גסס והאינטרנט לא עבד? קיצר כתבתי בבית עבודה ושמתי בדרופבוקס, הגעתי ללימודים ופתחתי את התיקייה כדי להראות לבנזוג שלי לעבודה, וזה הראה לי את מה שעשיתי יום לפני, ולא את העדכון האחרון מהלילה (שזה עוד 5 עמודים בערך!). נכנסתי להיסטריה ולא העליתי בדעתי בכלל שהאינטרנט לא עובד

o0Invisible0o

New member

אני לא יודעת למה זה לא היה מסונכרן..זה עדיין לא מסתנכרן!! אני אתעסק עם זה מחר. אני טיפשה כי לא בדקתי בכל זאת את האתר, הרי מה הסיכוי שאף אחד לא יעלה אף סיכום??
אמממ..נמנ. לא משנה. ויואו. איזה מבאס על העבודה!!
מה עשית?

o0Invisible0o

New member
מצאתי למה זה לא היה מסונכרן אגב.

מתישהו היה לי וירוס אז עצרתי את כל התוכניות שעולות אוטומטית עם המחשב כדי שאני אוכל לנקות אותו בלי שהוא יהיה פעיל בלהבלה..בקיצור, עצרתי גם את הדרופבוקס ולגמרי שכחתי מזה.
משעשע משהו.

o0Invisible0o

New member
אני אוהבת את טוויטר.

פלישה דיי ענתה לי לטוויטטטטטטטטט!!!!!!!!!!
אהההההההההה!!! היא כזאת חמודה. אז..אחרי צפייה אובססיבית באינסוף ראיונות [יש לה אינסוף ראיונות, אני נשבעת. בדר"כ תוך כמה ימים של אובססיה למישהו אני צופה בכל ראיון זמין איתו..איתה זה בלתי אפשרי] היא כל פעם מספרת על איזו הפקת גרילה הייתה העונה הראשונה של דה גילד [וזה עדיין ככה, אבל מצב קצת יותר טוב] בכל מקרה, היא מספרת שאת העונה הראשונה הם הוציאו בדיוידי שהן הכינו את הדיוידיים בעצמן, שמו באריזות, כתבו על 4000 מעטפות ושלחו את זה..בכל מקרה היא תמיד מספרת על הדיוידי שהיא הייתה צריכה לשלוח לישראל וכמה קשה היה לכתוב את השם או כמה היא התעייפה מלכתוב בכלל ואז היה אחד לישראל. קיצר, תמיד ישראל. אז רשמתי לה שזה מצחיק אותי כי אני ישראלית והיא תמיד מציינת אותו [דיוידי אחד ויחיד לישראל!], והיא ענתה ואמרה שזה הדיוידי ששבר אותה וגרם לה לבכות ולכן היא לעולם לא תשכח אותו!

למעלה