2b mind

New member

רק רוצה לקבל חיבוק כלשהו, להרגיש פחות לבד. להרגיש שמישהו אוהב אותי. שמישהו רוצה להיות איתי, באמת איתי. קשה כל כך לרצות, ולהיות בלי פרטנר ראוי, קשה כל כך.. .....אני לא פגומה.... אני לא רקובה.... אני לא מפגרת.... ....אני לא פגומה.... אני לא רקובה.....אני לא מפגרת.... ....אני לא פגומה.....אני לא רקובה.....אני לא מפגרת.... זה הוא, זה הם, זה לא אני. לא אני. אז למה זה מרגיש אחרת? למה?

יקרה שלי.... יפה, יקרה אהובה... מאמי....

קוראת אותך.... ורק רוצה לחבק אותך, מאמי, אני איתך...... כלכך, כל הזמן.... גם מרחוק.... אני אוהבת אותך, תרגישי......... אולי זו לא האהבה שחסרה ומוגשת ומכאיבה לך, אבל את האהבה שלי יש לך תמיד.... תמיד. אני כואבת איתך.... רוצה לצרוח על העולם, ורוצה לשמור עלייך מקרוב, לחבק אותך ולעטוף.... אהובה..... אני מחבקת מכאן..... כל כולי איתך..... יפה שלי.... אני קוראת את האשמה שאת מרגישה, זה לא לא לא - - את!!! את...? את הכי בסדר שיש מאמי, אהובה שלי... והעולם דפוק, ויש אנשים חרא. ואני כעוסת יחד איתך על כל מי שמעז לפגוע בך ככה. את לא כל הדברים האלו שכתבת.... אוי מאמי שלי, את לא.... שום דבר מזה, כלום!! רק ההיפך. את...
טובה ויפה ואכפתית ורגישה ו.... אני לא מוכנה שתחשבי עלייך ככה.... אני לא מסוגלת לכתוב אותן אפילו, את המילים האלו... שכתבת. ותשנני את זה - את לא, את לא!!)) - לא מסוגלת שהן יהיו, בהודעה אלייך, מילים שהן לא את, מילים מנוגדות ממך ואלייך.... את טובה ואת בסדר ואת שווה !!! והמילים האלו, הן לא נכונות... זו רק הרגשה יפתי, אני מזדה נורא... אבל מאמי, הן לא קשורות אלייך. את בסדר ואת בנאדם מדהים ואת יקרה לי כלכך, את יודעת את זה. ... ~
אני איתך, אני מחבקת אותך. את יקרה. את ראוייה. את אהובה. את טובה. את מדהימה את ראוייה את קסם ואני גאה שאת חברה שלי, מהממת שאת. ואני כלכך רוצה לקחת את זה ממך...... הלוואי ויכלתי, הלוואי לוואי.....
שלך תמיד ובכל שעה כאן... ובטלפון... ובלב, תמיד.

למעלה