ערב שבת 1 ב

Pink Lily

New member
גם אני הרי פורסמו לא מעט כתובות על זה מה הקטע

להסתיר כשאתה גר באקווריום וכולם צופים ואנחנו גרים במדינה קטנה שכולם יודעים על כולם, זה שהוא לא מסוגל להיות אמיתי (כי אין בזה שום דבר רע) עם הסו קולד חברים שלו בבית רק מעיד שהוא צבוע... למרות שהוא מאוד מעניין

juspan

New member
אבל מה שמוזר

זה שמסתמן שהוא לגמרי מחות לארון במציאות (לא יודעת כן דו מיני לא דומיני), כרגע חי בזוגיות עם בחור, שחור על גבי לבן בפייסבוק שלו, דבר שאין בעיה למחוק לפני הכניסה לתכנית של המדינה אם מסיבה כלשהי לא בא לו שזה יהיה האישו, ובכ"ז לא עשה את זה ולא רק שמסתיר גם משקר ומדבר בלשון נקבה (שקר לבן, שיהיה). מוזר ומעניין מה הסיבה באמת, ייתכן שההפקה ביקשה ממנו לא לפתוח את זה? מקווה שלא הולכים לעשות לנו שוב יציאה דרמטית פומבית כמו עם רם מהעונה הקודמת, השתמשו כבר בזה, הלאה.

juspan

New member
אמנם העונה רק התחילה

אבל בגלל שדברים כביכול קורים מהר ויש תחושה של הרבה מעבר לשבוע הראשון אני מוצאת את עצמי קצת מתבאסת ולא מרותקת למרות הציפיות שלי. אז יש קונפליקט כרגע (ואני כמובן אוהבת קונפליקטים), וכביכול 2 מחנות קטנים, הכל טוב ויפה, אבל מה לעשות ששני המחנות נתפסים בעיניי כ"רעים"?
על ברי אין צורך שאפרט, אטומה, כוחנית, לא נורא חכמה, נו, אמרתי שלא אפרט, מיותר. ומנגד יש את קים, מחרחר ריבים כמו תיכוניסט משועמם, חוזר על עצמו, שקוף למדי, ולצדו השוליה יעל שלא הייתי מרגישה בחסרונה אם תעלם לי מחר. אני מקשיבה להם ואין לי את העונג הרגיל שבהאזנה לנחש או הבוחש העונתי. הם לא מצליחים לרתק אותי ברגעי הריכול והבחישה, בטח לא לגרום לי מנגד לתמוך בהם, שניהם אנשים מאוד לא likable בעיניי. מחכה לאיזה טוויסט, להתפתחות משמעותית בעלילה...

noggi

New member
ככה הרגשתי מקודם, כשנכנסתי להצביע

על המומעד המועדף שלי, והבנתי שאין לי פייבוריט.... אין אף אחד שממש נכנס לי ללב. באמת די מבאס. ועדיין אני חושבת שזו תהיה עונה מצויינת.

no nick 1989

New member
כנ"ל. בגלל זה האנשים

שאני מחבבת לא נמצאים באף מחנה לכאורה. יאנה,ערן,קותי,דודו...

purehoney

New member
יש תחושה כאילו עבר חודש מאז שנכנסו לבית

נראה כאילו כל אחד מהדיירים חושב שהוא בא לייצג איזה גוף או מגזר או קהילה או לא יודעת מה...תציגו קודם את עצמכם שיתחברו אליכם(או שלא)ואח"כ את כל השאר!

אורחת555

New member
באמת משעמם

כשקותי אביבית יאנה ויוסי לא בסביבה פשוט לא מעניין. סער קים ויעל מעייפיםםםם

some where

New member
לא מובן לי, מי חשב לתת לסער במה?

אני הכל יכולה לקבל בבית האח הגדול, אבל בן אדם שכל המהות שלו בבית האח היא שנאת ארץ ישראל, שנאת ביטחון המדינה, מבחינתי זה לעבור גבול שאין ממנו דרך חזרה. אני לא מנסה להשתיק את השמאל, שמקל קיצוני, שמאל רדיקלי, או איך שאדון סער ירצה לקרוא לזה. אבל בזמן שהוא יושב לו בבית האח הגדול ומעשן סיגריות, ההורים שלו, האחים שלו, הבני דודים שלו ישנים בבטחה בבית כי ילדים בני 18 לא ישנים בשישי שבת, או מבלים במסיבה, אלא עומדים בעמדת שמירה בקור הזה בחוץ ושומרים עליהם. אני מזועזעת מהעבודה כי ניתנת במה לאדם שמכנה את שר הביטחון שלנו "צמא דם", אני מזועזעת מאדם שמצדיק מחבלים בטענה שאנחנו הובלנו אותם להתפוצץ בתוכנו ולהרוג את הילדים הקטנים שלנו, את ההורים שלנו, את הסבתא שלנו. אני פשוט מזועזעת ואני מאוכזבת שערוץ 2 נותן במה לאדם שמתכחש למהות הקיומית שלנו כאן. כל פעם שסער נמצא בפריים אני מעבירה את הערוץ, איך אפשר לתת במה לאדם שמתנגד לצה"ל כשגלעד שליט ישב חמש שנים תחת שבי חאמס? מה נסגר איתנו? איפה הערכים שלנו כישראלים? כציוניים? איפה הערכים שלנו של "צדיק וטוב לו רשע ורע לו"? איפה ערך החיים? איך אפשר להגיד על צהל, שכולנו שירתנו בו, שאנחנו אנשים צמאי דם? הבמה הזו מסמלת את כל הערכים שנשכחו לנו כי נתינת במה לאדם כזה היא לשים לעצמנו רגל שלפעמים אין ממנה דרך חזרה. ולמה? כי נוער יושב וצופה בזה, ואנשים כמו סער מנסים להגיע לנוער הזה, ולסובב אותו, ולרתום לדעות המחרידות שלו ילדים, ואנשים שאינם מבינים מי הם ומה הם, ובמקום להוקיע התנהגות כזו, אני מקבלים אותה, ולא נראה שזה מזיז למישהו, גם לא בבית האח.

Pink Lily

New member
מה שמעניין אותי זה שההפקה נתנה לו להכנס למרות

שבכל הזדמנות שיש לו הוא מלכלך עליהם והוא מחפש להתריס מה העניין פה? האם הבדיחה בסוף תהיה על חשבונו?

some where

New member
יש הבדל בין הזדהות עם סבל של עם

לבין הצדקת מעשי שנאה של עם כזה שבא לידי ביטוי במעשי טרור. אני לא אקבל בן אדם ולא אקבל דעות של אדם שמצדיק מחבלים שרוצחים את הילדים שלנו, מי שמוכן לקבל, שיבושם לו. מקווה שלא תצטרכו להרגיש על בשרכם מה זה לאבד אדם קרוב על ידי מעשה טרור רק כי היה יהודי. אין שום הצדקה לרצח של יהודי כי יהודי. שום דבר שעשינו ונעשה לא יצדיק את העובדה שאנשים מתוכנו נרצחים בגלל שהם יהודים. רק בריאות

פרינז

New member
נמאס כבר להגיב להודעות נאצה האלו שחוזרות...

על עצמן לגבי סער. אז תזדעזעי לך בשקט זה ממש תקליט שחוזר על עצמו שוב ושוב. ויש בו הרבה מעבר לשמאל קיצוני אם רק מקשיבים לו בשיחות נוספות.

some where

New member
לי לא נמאס לחזור על העקרונות שלי

כפי שלסער לא נמאס באדם כמו סער אני לא יכולה לראות כלום משמאל קיצוני. מהרגע שהוא חשף זאת על עצמו, זה משתק כל מהות אחרת שלו, לא נוח לך לראות אותי חוזרת על עצמי, אתה לא חייב להגיב. שבת שלום

למעלה