לא מובן לי, מי חשב לתת לסער במה?
אני הכל יכולה לקבל בבית האח הגדול, אבל בן אדם שכל המהות שלו בבית האח היא שנאת ארץ ישראל, שנאת ביטחון המדינה, מבחינתי זה לעבור גבול שאין ממנו דרך חזרה. אני לא מנסה להשתיק את השמאל, שמקל קיצוני, שמאל רדיקלי, או איך שאדון סער ירצה לקרוא לזה. אבל בזמן שהוא יושב לו בבית האח הגדול ומעשן סיגריות, ההורים שלו, האחים שלו, הבני דודים שלו ישנים בבטחה בבית כי ילדים בני 18 לא ישנים בשישי שבת, או מבלים במסיבה, אלא עומדים בעמדת שמירה בקור הזה בחוץ ושומרים עליהם. אני מזועזעת מהעבודה כי ניתנת במה לאדם שמכנה את שר הביטחון שלנו "צמא דם", אני מזועזעת מאדם שמצדיק מחבלים בטענה שאנחנו הובלנו אותם להתפוצץ בתוכנו ולהרוג את הילדים הקטנים שלנו, את ההורים שלנו, את הסבתא שלנו. אני פשוט מזועזעת ואני מאוכזבת שערוץ 2 נותן במה לאדם שמתכחש למהות הקיומית שלנו כאן. כל פעם שסער נמצא בפריים אני מעבירה את הערוץ, איך אפשר לתת במה לאדם שמתנגד לצה"ל כשגלעד שליט ישב חמש שנים תחת שבי חאמס? מה נסגר איתנו? איפה הערכים שלנו כישראלים? כציוניים? איפה הערכים שלנו של "צדיק וטוב לו רשע ורע לו"? איפה ערך החיים? איך אפשר להגיד על צהל, שכולנו שירתנו בו, שאנחנו אנשים צמאי דם? הבמה הזו מסמלת את כל הערכים שנשכחו לנו כי נתינת במה לאדם כזה היא לשים לעצמנו רגל שלפעמים אין ממנה דרך חזרה. ולמה? כי נוער יושב וצופה בזה, ואנשים כמו סער מנסים להגיע לנוער הזה, ולסובב אותו, ולרתום לדעות המחרידות שלו ילדים, ואנשים שאינם מבינים מי הם ומה הם, ובמקום להוקיע התנהגות כזו, אני מקבלים אותה, ולא נראה שזה מזיז למישהו, גם לא בבית האח.