ערב שבת 1 ב

המדאוס

New member
קים בשיחה עם יעל בכונכיה אמר שהתחיל לחמם

את קוטי על איתם על ידי זה שאמר לקוטי תראה איך כל מי שנכנס לבית חיבק את איתם והכלב ואוהבים אותו -- הצליח לחמם את הבית על ברי ועכשיו הוא עובר לדייר אחר ואז כרגיל הצחוק המרושע שלו עם יעל קים ויעל יסכסכו בין כולם והכל בחיוך -- גועל נפש

Pink Lily

New member
בחצר פותחים פה על ברי בניצוחו של קים K אין לו

נושאי שיחה אחרים חוץ מלרכל...

קופנגן

New member
התחילה שיחה מעניינת בין רגב לתמיר

אתם יודעים מה, זה מה שמעניין באח הגדול, כמה שירדו על התוכנית: שני אנשים מעולמות שונים, אחד גברי יותר, שני פחות, שבחיים לא היו מתחברים במציאות, מוצאים מכנה משותף וחברות אמיתית, כך נראה. תמיר אומר שהוא סומך על שי ואביבית, והוסיף את ברי וזיוה. שי אומר שאין לו אינטרס להרים את התקרה כי המריבה היא לא נגד הערכים שלו.

Pink Lily

New member
קים K תוקף את שי רגב והוא טוען שהוא מזויף אבל

עכשיו רגב טוען שהוא כזה בגלל שהוא מכבד אחרים ושהוא לא נגד ואין לו מה להוכיח, אותו דבר טענו על אלירז שהוא היה צבוע עם עדנה על זה שהוא נתן לה להביע את דעתה והוא לא נכנס בה ...

קופנגן

New member
מכיר את הגישה הזו של קים ולא מקבל

גם אני בחיים האישיים שלי לא אוהב להכניס ראש בריא למיטה חולה. קים החליט לבחור צד במריבה? זכותו? מותר לרגב במקרה הזה להגיד שהוא מהאו"ם. וזו מריבה שהוא לא מתחבר אליה. במקרה הזה אני לגמרי איתו, ככה בדיוק הייתי נוהג. אני חילוני גמור, וגרתי כמה שנים צמוד לבית שגרו בו בני ישיבה. הסתדרנו מצוין. בלי מלחמות. לא היה אסון מבחינתי אם שמעתי מוסיקה בשבת בווליוום חלש. כיבדתי אותם, הם כיבדו אותי. ככה צריך להיות באח הגדול. ככה צריך להיות בחברה הישראלית כולה.

Pink Lily

New member
מסכימה רגב אמר שכל עוד זה לא פוגע בעקרונות

שלו הוא שומר על שלום בית אבל בגלל זה קים K סימן אותו והוא מלכלך עליו בפני כל מי שמוכן לשמוע אותו מרכל בחצר...

קופנגן

New member
ראיתי שקים מלכלך גם על ערן שהוא משעממם אותו

אישית קשה לי להבין את הצורך לרכל, אבל מה יש להם לעשות בכלא הזה מלבד לרכל?

Pink Lily

New member
קים K הוא אדם עם ידע אישי רב בנושאים מגוונים

במקום להיות מגשר הוא מצית אנחנו רק בשבוע הראשון...

הבית הוא מיקרוקוסמוס של החברה שלנו לצערי

אף אחד שם לא מקשיב לשני, נראה כאילו כולם באו עם אג"נדה , הבעיה עם אגנדות כאלו שהם יכולים להמשך שעתיים ואני תוהה מה יהיה הלאה?

ראיתי עכשיו יציע העיתונות,ואלי אוחנה העלוב

כבר רוצה שההוא מבית שמש יזכה,איזה עולבבבבבבבבבב

קופנגן

New member
הם מדברים בדיוק על מה שאני חושב

שהת.ז שלהם מאד מקבעת ולא קל להשתחרר ממנה.

noggi

New member
לכל מי שמרחם או חש חמלה כלפי ברי

רק תיזכרו איך בארוחת הבוקר הראשונה היא הכריחה את הכולם לאכול עם כפיות . אשכרה לקחה את המזלג מהיד של יעל ההמומה. זו התנהגות? זה להיות בנאדם?

המדאוס

New member
ברי לא צריכה חמלה היא חזקה יותר מכולם בבית

ברי את האמת שלה תגיד ואת האמונה שלה תנסה להעביר לדיירי הבית ומי שלא רק אוהב סכסכנים ולקקנים יעזור לברי ואני בניהם

ה"אמת של ברי" היא השקר הגדול שלה!

המדאוס, תבין, כל מי שפועל לפי "האמת שלו" תוך כדי פגיעה באחרים הוא לא יותר מילד קטן שלא שולט על צרכיו ורצונותיו. אין לה שום אמת, יש בה התלהמות ופוגענות ובעיקר בורות עצומה. אגב, שמעתי שהיא אמרה כי בשבת היא לא תהיה עם מיקרופונים והופה, היא מחללת שבת, הצדיקה מהגיהנום.

no nick 1989

New member
אם באמת יש לו אז אני

מרחמת עליו על זה שהוא מסתיר את זה ולא רק מסתיר אלא גם משקר ומדברת על בנות זוג.

למעלה