ביטוח לאומי - שאלות אחרונות לפני שליחה

ronron555

New member
ביטוח לאומי - שאלות אחרונות לפני שליחה

1) האם צריך לצלם את התלושי משכורת? 2) האם צריך להוסיף איזשהו מכתב ידני שמסביר את הדברים או שכל הטפסים זה מספיק? 3) צילמתי את כל הבדיקות שקיפות,סקירות,אקו לב (גם אלו שיצאו תקינות) כדי שלא ישגעו אותי זה בסדר? סה"כ שלחתי את הטפסים הבאים: טופס 330 של ביטוח לאומי טופס 331 של ביטוח לאומי כל הטפסים של ה - IVF טפסים של אישפוז + צילומי מוניטור דף מעקב הריון שקיפות עורפית סקירה מוקדמת סקירה מאוחרת אקו לב חסר לי משהו? תודה רבבבבה

בהצלחה!

לא נראה לי שצריך להוסיף תלושי משכורת. בדף שמילא המעסיק יש פירוט וחתימה שלהם. גם לא נראה לי שצריך מכתב ידני הרי המכתב של הרופא הוא זה שחשוב. בכל מקרה, אני לא צירפתי אף אחד מהנ"ל. חשוב שצילמת טפסי אשפוז ומוניטור. וטוב שיש גם את שאר הבדיקות כי שמעתי שלפעמים הם מבקשים גם אותם (אם כי לא תמיד). ליתר בטחון הייתי מציעה לך לצלם את כל הערימה ולשמור לעצמך. שיהיה לך העתק מהתיק המלא ששלחת בהצלחה!!!

אני צירפתי רק

אישור מהרופא המעיד על קיצור צוואר הרחם ושההריון מטיפולים ,אישור מהמעסיק ואת הדפים עם הפרטים האישיים,לא צירפתי תלושים או אישורי בדיקות וivf הם אישרו לי את התביעה והעבירו את הכסף כשלושה שבועות אחרי שהגשתי.כמובן לצלם הכל ושיהיה בהצלחה!!

ronron555

New member
מה עכשיו?

שלחתי אתמול את הטפסים. מה עושים עכשיו? איך אני יודעת אם אישרו או שיש בעיה? צריך להתקשר לברר?

טאקית24

New member
עכשיו מחכים

לוקח להם יומיים שלושה לקבל את הדברים. אני ביקשתי הודעה בSMS. הגשתי ב4.12 ואמרו לי שב20 לחודש זה הגיע לרופא לטיפול , היום אמרו לי שאישרו וב30 לחודש הכסף אמור להכנס.

ronron555

New member
גם אני הגשתי

את הטפסים בדואר רשום + SMS איך ידעת שאישרו לך? קשה לי להאמין שמישהו התקשר אליך.. יש לי דרך לעקוב אחרי זה? לראות מתי זה הגיע לטיפול רופא וכו או רק לשבת לחכות

אפשר לעקוב באינטרנט

במידע האישי באתר, וגם בטלפון הם עונים ומעדכנים מה המצב ב*6050 אגב, חבל סתם לשלוח בדואר רשום. אנ י שלחתי בפקס ובדואר רגיל. תוך כמה דקות קיבלתי פקס חוזר שמאשר קבלת המסמכים. כבר בערב קיבלתי מסרון.

למעלה