הנרות דולקים, הכל מוכן כדי להתישב לאכול. הסגלגל סוגר. המכיניסטית מתפנקת. השוטר הספיק להגיע אתמול, לנסוע לצפון לקיבוץ, לפגוש את החברה שסבתא שלה גרה בקיבוץ שכן וכעת במצב קשה בבית חולים, לבקר לבד בבית הקברות בקיבוץ, ולחזור הביתה (החברה נשארה לצד הסבתא), אז יש לי אפרוח מעצבן בבית. למה מעצבן? כי הוא באטרף של לעשות... ללכת, לבוא, להסתפר, להתקלח, להשליך את הבגדים בכל הבית ולהעלם ברוח סערה. השבוע היה בסידרת חינוך והביא סבון של סבתא ג'אמילה. לא הפסיק להתפאר שבחו"ל הוא נמכר ב-100$ ואילו הם קיבלו אותו ב-30 ש"ח. הוא כבר רחץ את הפנים 4 פעמים היום. הרגילה שלו נדחתה בעוד שבוע... ואנחנו זורמים. שבת שלום לכולם....

מתגייסת , את פשוט מצליחה להצחיק אותי עם

התיאורים הכל כך אינטנסיביים שקורים אצלך בבית (אצל כל אחד לחוד או אצל כולכם גם יחד) ... המילים שלך מעבירות חַיּוּת באופן שובה לב בעיני ...

מסתבר

שבבוקר, כשהיה בקיבוץ, קם לפני החברה, והלך בגשם לבית הקברות, וישב ובכה על הקבר של סבתא... מסתבר גם שישן בדירה של אבא של חבר מהחובלים, שחזר לפני שנה לקיבוץ במסגרת השבת בנים. הדירה שקיבל אותו בן חוזר במסגרת שיוך הדירות, הייתה בעבר שייכת לאחות חורגת שהייתה בקיבוץ עד לפני שנתיים, ועזבה לחו"ל בעיקבות בחיר ליבה. מאז שעזבה - אין לנו שם יותר מקום להשתכן בו כשאנו מגיעים לקיבוץ, ועתה בדרך פלא הוא מצא עצמו באותה הדירה בדיוק. עצוב.

תודה בנות

אז בהמשך: הלילה ישנו אצלי כל מחזורי המכינה: מחזור א' - השוטר מחזור ב' - החברה מחזור ג' - בחור מקסים מחורפיש שזה עתה התקבל ל-669, והיה צריך להתיצב למיונים. מאז סיים ועד עתה שימש כאח בוגר, ועבד מבוקר עד לילה ללא שכר (שכר חיילים). מחזור ד' - המכיניסטית שלי

אוי, לא התכוונתי לפתוח הודעה חדשה

פולי, את מוזמנת לשרשר אותי במקום המתאים... מתחתך כמובן.

למעלה