\

OKDeSign

New member
\

אז ככה: -זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שלא קשור להארי פוטר. -מותר לפרסם בשרשור הזה קומונות ופורומים ובלוגים תפוזיים בלבד. לדוגמא- לינקים לנענע ימחקו בשמחה. -אין לפרסם בפורום שום דבר צרכני ללא אישור מתפוז, כל פרסום כזה ימחק לאלתר. -בשיחות על טלוויזיה שעוד לא שודרה בישראל באופן חוקי / סרטים שעדיין בקולנוע חובה לסמן
בראש ההודעה

מוכרת ציוד

היי!
אני עוברת עוד מעט לחו"ל ומוכרת כמה דברים שחשבתי שאולי יעניינו אתכם. בין היתר, אני מציעה עותק בעברית של ה"פ ואבן החכמים (20 ש"ח) ופוסטר של הוגוורטס נשרפת (30 ש"ח): http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151329885035372&l=2eca8affb9 אני מוכרת עוד כמה דברים גיקיים שאולי יעניינו חלק מכם (דוקטור הוּ, באפי וכו'), רשימה שלמה אפשר למצוא כאן: http://9and3quarters.timeywimey.com/?page_id=64 אם זה מעניין מישהו מכם, אתם מוזמנים לפנות אליי במסר או מייל שרשום בקישור. תודה ושבוע טוב לכולם

OKDeSign

New member
אני צריכה להפסיק להתעורר בשעות כאלה..

אוחט צבא...אי...איכסה :(

anna the best

New member
מי יודע איפה אפשר למצוא את הספרים באנגלית?

החלטתי שאני חייבת לקרוא מתישהו לפחות ספר אחד של הארי פוטר באנגלית לפני שאני אמות. מישהו יודע אם יש מצב שיש את זה באינטרנט, או אם אפשר למצוא את זה בכל דרך אחרת חוץ מלקנות? (או להשאיל מחברים, כי אין לי חברים שקוראים את זה:( ).

HassiD

New member
יש באינטרנט

אבל אני לא סגור לגבי חוקיות הנושא. אם בכל זאת תרצי - שלחי לי מסר (פשוט אסור לדבר על זה בתפוז...).

hollypop girl

New member
יש בחנויות ספרים, אני יודעת

שבסטימצקי יש, לפחות... ואני כמעט לגמרי בטוחה שיש באינטרנט אז אם מישהו מוצא, אפשר לשלוח גם לי ?(באישי, כי אסור לדבר על זה פה
)

Miss Lavet

New member
הסרט נראה טוב

אבל אני לא מפתחת תקוות (בכל זאת... דיסני וטימי ביחד זה לא טוב....

OKDeSign

New member
תכלס, אני מפחדת ממחזור

כאילו... זה טים ברטון והכל, אבל קצת נמאס לי *הולכת לשבת בצד לפני שיצעקו עלי*

Miss Lavet

New member
נמאס לך?!

הוא לא ממחזר
הוא תמיד עושה משהו שונה (אין לי תגובה יותר טובה
)

הדבר היחידי שנמאס זה שהוא (למרות שזו רק הפעם השנייה שלו) משתף פעולה עם דיסני... דיסני עוצרים אותו, והם שני כיוונים שונים...

ועוד פעם נמאס לך?

OKDeSign

New member
כאילו קצת לא באמת

תראי, זה לא בדיוק אותו דבר,
אבל זה אפל בוהק שכזה, ג'וני דפ השחקן הראשי עם איפור לבן, הלנה בוהם קרטר שם, עוד כמה שחקנים שחוזרים על עצמם
לא אהבתי את סוויני טוד (בכלל..סורי), צ'ארלי בממלכת השוקולד היה מפגר ואליס אני בכלל לא רוצה לדבר על זה.

נכון זה דעתי,
ונכון הוא עשה המון דברים טובים (אד ווד,ביטלג'וס,המספריים של אדוארד, חתונת רפאים, ביג פיש)
אבל זה היה מזמן..

קיצור, אני פשוט רוצה לראות סרט טוב שלו שוב :D

hollypop girl

New member
סוויני זה באמת לא סרט לכל אחד... למשל

השיר "ג'והאנה" בא לאמא שלי בסיוטים

אבל למה לא אהבת את צ'ארלי בממלכת השוקולד?? זה היה סרט כלכך מגניב ומטורף
וג'וני דפ היה משוגע בדיוק על גבול הטעם הטוב.

אפשר לשאול למה כולם מתלוננים על אליס? האמת שגם אני לא הכי מרוצה ממנו אבל הוא
לא עד כדי כך רע...

Miss Lavet

New member
אני מבינה חלק ממה שאמת...

סוויני טוד זה ברור לי למה (למרבה הפלא
), זה סוג שאו שאוהבים אותו או ששונאים אותו (והוא היה גם כישלון קולנועי), דוד שלי אוהב להזכיר לי כמה שהוא גרוע אז זה נכנס למוח שלי...

אני דווקא אהבתי את צ'ארלי... בתור סרט ילדים כיפי שנעים לחזור אליו, לא יותר מזה

אליס זוועת אלוהים
כמו שאני וידידה שלי אמרנו (שהיא גם שנאה את הסרט) שאם זה לא היה של דיסני זה היה הרבה יותר טוב כי דיסני עצרו אותו...

כל הסרטים שהזכרת הרבה אנשים אוהבים אותם (וכמובן שראיתי את כולם
), אבל גם בהם יש את תסביך סוויני (או שלא אוהבים או שאוהבים) כמו אדווארד ואד ווד... כנראה זה ככה בכל סרטי ברטון...

כן יש הרבה חזרה של שיתוף פעולה עם שחקנים (אני אגב אוהבת את זה), שיכול באמת לשגע אנשים... אבל...

הולך לצאת עוד סרט שהוא מפיק שאני מודה שאני לא אלך לראות (מי ירצה לראות סרט על אברהם לינקולן שהוא קוטל ערפדים?! זה הדבר הכי מטופש ששמעתי עליו
)

ולגבי הסרט הזה, גם פה יש לי היסטייגות... כי זה של דיסני, זה על בסיס פרנקנשטיין (אני מתעבת סרטי פרנקנשטיין...) ועוד פעם, זה דיסני אז הסוף הולך להיות קיטשי, מטופש והפי אנדינג

hollypop girl

New member
כן, אבל *למה* הוא היה זוועתי ואיך

הוא היה יכול להשתפר אם הוא לא היה של דיסני?

אני מסכימה איתך שדיסני דיי חוסמים אותו ואת היצירתיות המטורפת שלו, אבל אל תשכחי שקהל היעד
שלהם זה ילדים...

אני אוהבת את כל השחקנים שהוא חוזר אליהם מסרט לסרט (השחקנים האהובים עליי הם ג'וני
דפ והלנה, מה אפשר לצפות ממני?
) אבל אני בהחלט חושבת שהוא צריך לעזוב אותם לכמה
זמן ולהתחיל לצלם סרטים גם עם שחקנים אחרים כי זה כבר הפך לסוג של בדיחה...
אם כי אני אשמח לראות עוד שיתוף פעולה ביניהם...

כששמעתי על הסרט בפעם הראשונה חשבתי "מה?! מאיפה הם הביאו את זה?" כששמעתי שטים
מפיק את זה חשבתי "מה?! למה?! זה נשמע כלכך דפוק..."
מצד שני הוא הפיק סרטים כמו "9" שהיה לא רע...אז אולי עוד יצא מזה משהו...

כמו שכבר אמרתי, אין לי ציפיות גדולות מהסרט החדש אבל ברור שאני אראה אותו! זה טים ברטון!

Miss Lavet

New member
טים= אלוהים

דיסני הרסו את הסרט בכך שהם לא נתנו לו להתבטא... הם לא נתנו לו להתפרע

זה יהיה נחמד... אבל אני אוהבת שיש קביעות בדברים- אז לדעתי זה לא בדיחה...

זה לא הסרט הראשון שהוא מפיק (וגם לא 9 שעוד לא ראיתי)

כנ"ל אני רק בגלל שזה דיסני (אני גם לא חובבת דיסני)

למעלה