\

OKDeSign

New member
כן! הקו הזה נוח ברמות על

יאללה, עכשיו אין תירוץ לא ליצור שרשורפלצת

hollypop girl

New member
בדיוק התכוונתי לשאול, מה הקו הזה עושה? כי

עד ביינתים הוא סתם מפריע לי

OKDeSign

New member
הוא מחבר לך את ההודעות

בהקשר של מי הגיב למי, ואז שהשרשור ממש גדול וקשה להעקוב מאיפה הכל התחיל זה מסדר את הענינים :)

HassiD

New member
אני הוספתי גם את הדגשה של ההודעות

זה אפילו מקל עוד יותר לראות את ההודעות הקודמות... (לפחות לדעתי...)

hollypop girl

New member
מה זאת אומרת הדגשה של הודעות? כשזה מסמן

איזה הודעות כבר נקראו?

HassiD

New member
לא

הוא פשוט מסמן את כל ההודעות שהקו עובר דרכם (השורה של הכותרת "מוארת" בכתום, ואז ממש רואים איפה הקו עובר בקלות.... אפילו לא חייבים כבר את הקו...)

חלום שהתגשם!

עומדים להוציא גרסה קולנועית למחזמר "עלובי החיים"! זה המחזמר האהוב עלי, וליהקו לשם מהשחקנים הכי טובים שיש: יו ג'קמן, הלנה בונהם קרטר, ראסל קרואו, סשה ברון כהן ואן הת'אווי. אני לא יכול לחכות! אמרו שזה יצא בסוף 2012, וכול כך הרבה זמן חיכיתי שיבוא הרגע שיכריזו על זה!

Mor L

New member
סשה ברון כהן בעלובי החיים?!?.....

וואי רק בגללו אני אראה את הסרט!

Miss Lavet

New member
והלנה משחקת את אשתו

רק בגלל שניהם אני אראה את הסרט (יותר בגלל שזה "מפגש מחזור" של סוויני טוד
.... ורק שאלה כדי לדעת שאני לא אלך לסרט עם ייסורי מצפון- גם אנשים שהם לא חובבים גדולים של מחזות זמר יוכלו ליהנות מעלובי החיים.... מורכבות העלילה והאווירה דומה לסוויני טוד (כן, זה המחזמר היחיד שאהבתי
)....
נראה לי שזה יותר ברור: העלילה זה לא "איזה עולם שמח, בואו נשיר", "החיים טובים-אפילו שרע לי, טוב לי בואו נשיר", "אני אוהב את העולם הזה"

OKDeSign

New member

אחד מהסרטים (הרבים) שאני ממש ממש מחכה להם ב2012,
לצערנו זה בסוף שנה, אבל אפשר גם לחשוב על זה באחלה חגיגות לסיים איתה את השנה הזאת ^_^

אני קצת מאוכזבת שלניל פטריק האריס אין שום קשר להפקה/סרט הזה, אבל בכללי אני לא יכולה להיות יותר מרוצה מהליהוק :)

hollypop girl

New member
אפשר קישור לטריילר או משהו? כי אין

לי מושג על מה אתה מדבר אבל אם יש שם כלכך הרבה (!) שחקנים מפורסמים
זה חייב להיות טוב...

למעלה