Miss Lavet

New member
כותרתכלשהישמביעההתרגשות

היום יש לי תעודות וגיליתי שקיבלתי נכשל בהיסטוריה (מה שחבל כי אני טובה בזה אבל לא עשיתי את המבחנים ועוד יותר חבל כי אכזבתי את המורה שלי להסטוריה) אבל זה לא מה שבאתי לומר... היום בשיעור היסטוריה דיברנו על השינוי שעוברת גרמניה והפוץ' השלישי להפלת השילטון שלה... גם דיברנו על זה שגרמניה מצליחה לצאת מהחובות שלה ובאיזשהו שלב התחלנו לדבר על התרבות שלה.. אז אני התחלתי לדבר על הקולנוע שלה, מה שהיטלר עשה (שככה בעצם נגרם שארצות הברית תהיה "ענקית" בהוצאת הסרטים) ועוד הרבה דברים. בקיצור אמרתי למורה שלי שאני אוהבת וטובה בתחום של ההיסטוריה של הקולנוע (גם של התיאטרון אבל ניחא) והוא אמר שהוא רוצה שלמחצית ב' אני יעשה הרצאה על זה (ההיסטוריה של הקולנוע) וזה יקבע את הציון השנתי (אם זה יהיה טוב) ואם זה יהיה ממש טוב זה יחשב לי במקום מבחן שנתי
כבר חשבתי על ההתחלה בין כל התקדמות בקולנוע אני אכין או שאני אכך סצנות מסרטים שנוצרו באותה תקופה ומשקפים את אותה תקופה (נראה לי שאני יוכל לשדלב שם את ביטלג'וס אבל לא את המספריים של אדוארד
)

hollypop girl

New member
וואו! נשמע מגניב ברמות!

הלוואי ולי היו פשוט נותנים לעשות הרצאה במשהו שאני טובה במקום מבחן (אבל לא...אצלנו צריך להכין עבודה על איזשהי מחלה לבחירתכם ואז שנה הבאה יתלו את העבודות הכי מושקעות במעבדה לדורות הבאים! אתם יודעים מה זה להיות מרותק בהפסקה לעבודה צבעונית במיוחד על עיוורון צבעים?
אין לי מושג מי הגאון הסדיסטי שכתב אותה...
) בהצלחה!

Miss Lavet

New member
זה הדבר היחידי הטוב שהיה לי היום -.-

הייתי היום ביום הורים: ממוצע 64... בגלל פיזיקה, ביולגיה וערבית (וערבית בגלל שלא הגשתי "עבודה"... איזו עבודה בכלל היא נתנה?! אני רוצה את מיאדה בחזרה!)

Wait For It

New member
הגיע לי עורבני חקיין!

ומדריך הטרמפיסט לגלקסיה
אני כל כך הולכת לקרוא עכשיו!

Mor L

New member
מצאתי זמר לשיר דואט שכתבתי!!!

מחר אני נפגשת איתו לעשות חזרה על השיר לפני שנלך להקליט!
והכי גדול הוא שההקלטה עצמה תעלה לי רבע מהמחיר ששילמתי כדי להפיק את השיר הראשון שלי - כי הפעם זה רק להקליט פלייבק בלי נגנים חיים! אז במקום 5,000 ש"ח כמו שהיה לי, עכשיו זה יהיה לי רק 1,200 כולל שעות הקלטה!!! אני מאושרת!!!!! ^^^^^^^^^

למעלה