אז זה שרשור האוף של הפורום, משמע- כל דבר שלא קשור להארי פוטר- נכנס לשרשור הזה. כל מה שכן הארי- נכנס למקומות שהוא צריך להיות בהם או פשוט בשרשור חדש דנדש משל עצמו. שימו לב:
אין לפרסם על גבי הפורום לינקים שאינם תפוזיים
אם אתם רוצים לפרסם לינקים תפוזים אז באמא שלכם, בשרשור הזה. סוף שבוע נעים לכולם!

HassiD

New member
איזה באסה

יצאתי היום לליווי טיול "נטיעות", ומתוך הכרת המצב, לקחתי איתי ספר. מכיוון שאראגון הרביעי יצא באנגלית בנובמבר 2011, הנחתי שהוא יצא בחודשים הקרובים בעברית, והחלטתי להתחיל לקרוא את הסדרה שוב. סיימתי משהו כמו 100 עמודים (לפחות), וכשחזרתי הביתה, גיליתי בוויקיפדיה, שהרביעי יצא בעברית רק לקראת סוף 2012, ככה שסתם "בזבזתי" זמן בקריאת אראגון, במקום להמשיך פשוט את ה"פ 4, (ואז אולי היו לי שאלות, כי בשבת כמעט ולא קראתי...)

HassiD

New member
והמזל הרע מכה שנית...

לאחר שבמהלך הטיול פנו אלי 3 פעמים בטעות בלשון נקבה (ליוויתי קבוצת בנות), ומישהי חשבה שאני אבא של ילדה אחת שם (אני בקושי בן 26, בן כמה היית כשילדה בת שמונה נולד? בן 17-18?), בקיצור סיפרתי את זה לכמה חברים אח"כ, והם טענו שזה בגלל שהשיער שלי כבר די ארוך (למען הסר ספק, הוא לא מגיע לכתף, הוא בקושי מגיע לעיניים שלי, אבל בשבילי זה נחשב ארוך). אז החלטתי לאחר דחיות מרובות של כבר יותר מחודש, ללעת לספר, וקבעתי תור אצלו להיום, ואיכשהו, בדיוק היום, יצא שקראו לו בפתאומיות לחתימה על חוזה (הוא קנה דירה,), ולא היה לו טלפון להודיע, אז חיכיתי לו שעתיים!!! (פשוט עד שכבר אזרתי כח ללכת אליו, הבנתי שאם אני אחזור הביתה - כנראה שאני אסתפר בעוד הרבה זמן...). בקיצור, זה נראה כאילו המזל הרע ממשיך אצלי... מעניין מה יהיה מחר...

timetraveler900

New member
אז היום הייתה בגרות באזרחות ולשם שינוי

אני שמחה שזה עדיין לא נגמר ויש את העבודה. אני אוהבת אזרחות

timetraveler900

New member
אני עדיין לא כל כך יודעת..

עדיין לא התחלנו אפילו לדבר עליה.. ממה שהבנתי בוחרים נושא מסוים (שקשור לאזרחות כמובן) ועושים עליו עבודה כלשהי בקבוצות..

רוצה להתחלף או משהו?

אני עשיתי ספרות כבר וזה היה כל כך קל שממש לא אכפת לי לעשות את זה שוב אני עושה עכשיו את העבודה
והבגרות שלנו ביוני

timetraveler900

New member
העבודה לא מעניינת?

אני שמעתי שהיא ממש מעניינת והרבה יותר כיף לעבוד עליה מאשר לבגרות.. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה

hollypop girl

New member
*אנחת הקלה* עברתי את המבחן סמסטר

(עוד לא יודעת כמה קיבלתי אבל העיקר שעברתי....) ובחדשות אחרות...:
הייתי אצל אורטודנט ועכשיו כואב לי לדבר!

HassiD

New member
זה פעם ראשונה?

לי רק בפעם הראשונה הכאב השפיע על משהו, וב"חיזוקים" אח"כ, זה בקושי הפריע אם בכלל...

hollypop girl

New member
לא זה לא פעם ראשונה, וגם לי הכי כאב בראשון

ובחיזוקים לא. העניין הוא שעכשיו הורידו לי כבר הכל, ובזמן שהם הוציאו\ניקו את הדבק הם שרטו לי את החניכיים והן נראו נפוחות עכשיו וממש כואובות.
והקטע החיובי הוא שאמא שלי ריחמה עליי וקנתה לי במבמה

HassiD

New member
אני כבר לא אוכל כמעט במבה

כי כשהיה לי גשר/רסן/קוביות (או איך שלא קוראים לזה שיש לך ריבועים קטנים על השיניים...) זה היה ממש מעצבן, כי זה היה נתקע והכל, אז כבר התרגלתי לא לאכול... ועכשיו אני כבר לא אוכל כמעט במבה... (כל זה נאמר בהנחה ש"במבמה"="במבה", ולא איזה חטיף חדש שאני לא מכיר...)

hollypop girl

New member
כן, הכוונה לבמבה שאתה מכיר. ולמעשה אני

אוכלת במבה ברגעים אלה ממש! כן, זה היה ממש מעצבן כשהיה נתקע שם אוכל אז פשוט הסתובבתי עם קיסמים בכל מקום.

למעלה