in stigmata

New member
וידוי

שמעתי משפט מעניין: האורגזמה זה ההרואין של השטן, פעם אחת ואתה מכור. יש לי וידוי אני מכור - וגם אתם מכורים, אנחנו כאן לא כי אנחנו הומואים (משיכה לבני אותו מין-דבר שלא מבדיל אותנו מהסטרייטים) אלה כי אנחנו מכורים לעונג הזה אורגזמה, ולא משנה אך זה מגיע העיקר שזה שם, וכל אחד כאן בפורום עבר את זה. (זרע לבטלה, פורנו, משכב זכר) פתחתי לינק חדש כידי לראות מי מספיק אמיץ לומר שהוא מכור !

אני מכור לנשימת אויר ואכילת אוכל

אני נושם אוויר כל 3 שניות, ואני אוכל לפעמים אפילו שלוש פעמים ביום! כל זאת כדי לספק את התאוות המלוכלכות האלה, אני מודה באשמה! סלח לי מחל לי כפר לי!. וגם... כל כמה ימים אני רוצה אורגזמה. אז לפחות זה לא כל כך תדיר כמו התאוות הנלוזות שתארתי לעיל, ולכן אולי ה' יסלח לי משום שאני לא עוסק בזה כל רגע כמו בתאוות הנ"ל.

פורקן מיני

הוא אכן חלק בלתי נפרד מקיומנו. אם רק בזה אתה עסוק, זאת התמכרות. אם גם בזה אתה עסוק, אתה נורמלי. תהנה.

גנימדס

New member
מי משתמש במשפטים כ"אוגזמה זה הרואין של השטן?"

מדובר באותם אנשים שהחליטו שעגבניות זהו הירק של השטן... התשובה: נוצרים. הדת הנוצרית משום מה אוהבת לשייך לשטן כל דבר . פעם אשה שיודעת קרא וכתוב היתה נציגת השטן. דם המחזור שלה -גם הוא עדות למעשה שטן. היהודים? גזע השטן. המגפה השחורה? יצירת כפיו של השטן. גם העגבניות והתפוחים הם הירקות של השטן. כי השטן אדום כדם , ואלו הם סמליו. אז נתחיל בזה, שהוידוי שלך אכן יאה מקומו לתא הוידוים הקתולי. או לפחות לשטה של "מכורים אנונימים" שמתבססים על החנוך הנוצרי האדוק. נ-מ-ש-י-ך. עכשיו יש משהו חדש" מכורים". וכבר השיבו לך יפה קודמיי. מין הוא חלק מהצרכים האנושים. ממש מו שאי אפשר להמנע מאכילה. אבל אכילה מופרזת יכולה לגרום להתמכרות מין מופרז יכול לגרום להתמכרות מין בצורה מדודה - אינו התמכרות אלא מלוי צורך טבעי!!!!!! כמובן שאם כל ההומואיםהם סוטים וחולי מין שמחפשים רק סקס כל היום וחושבים על סקס כל היום הם מכורים , אבל לא כל ההומואים כאלה. יש גברים שחושבים רק על מין-ויש גברים שלא. תלוי בכמות הטסטסוסטרון שלהם או לחלופין בעד כמה הצורך המיני נמנע מהם-( כי אם תמנע ממישהו לקיים יחסי מין-הוא יחשוב רק על זה.)

in stigmata

New member
שמעתי את זה מיהודי חרדי

ורק לרענון הנצרות לא הייתה בבסיס שלה דת וכל המשפטים האלה שאמרת זה מכאלה שאומרים "ישו" בלי להבין תבסיס. אני לא בא להצדיק דתות אחרות אבל זה לא בא משם. ולגבי המשפט, לא הבנתם וזה בסדר אני יסביר שוב: א. לא דיברתי על סקס דיברתי על אורגזמה (יש הבדל) ב. לא דיברתי על חושבים על סקס ג. לא דיברתי על טסטוסטרון דיברתי על זה שהצורך לאורגזמה היא הסיבה לזה שאנחנו כאן, ולא משנה אך היא באה היא כאן, ואחרי פעם אחת שהרגשנו אותה אנחנו נירצה להרגיש שוב (מכור במובן של להרגיש שוב). ועוד דבר חשוב להמשך לבני מיננו היא לא העברה.

גיאגיא45

New member
ההתמכרות מסוכנת

היי אז גם לי יש וידוי ואני ממש לא בא לקלקל פה את האווירה, וגם אני מכור לעונג הזה שנקרא אורגזמה, אבל העונג הזה גם יכול להיות ממש מפחיד לפעמים, ואני עשיתי הבוקר בדיקת איידס ואני מחכה לתשובה והמתח הזה הורג אותי ופתאום נראה לי שרק בגלל לקבל איזה אורגזמה סיכנתי את עצמי, וואלה לא יודע כבר מה לעשות מחכה לתשובה ובינתיים אני כולי בפחדים.

in stigmata

New member
בלי אמצעי הגנה זה מסוכן

גם אני אוהב שזה בלי קונדום אבל זה עושים רק אחרי בדיקה של שני הצדדים ולא אחרי, בטחון ואמון זה המפתח לעונג. השמח לשמוע שאתה נקי, תזהר ולמד לפעם הבאה.

טיףטף2

New member
העניין שלא ברור מתי צריך את האמצעי מניעה

רק בחדירה צריך אמצעי מניעה?

הרופא שלי אמר:

בחדירה צריך קונדום. בשאר הדברים הסיכויים להידבקות הם אפסיים. ישנם הרבה אתרי אינטרנט שמסבירים זאת.

טיףטף2

New member
ואם..

בוא ניקח סיטואציה בה אין חדירה אלא רק שפשוף באזור פי הטבעת. גם במצב כזה צריך קונדום או רק חדירה מלאה?

אין צורך, מגע עם האויר הורג את הנגיף

במה שונה פי הטבעת מכל פיסת עור אחרת? אי אפשר להדבק מגמירה על עור אלא אם יש פצע פתוח ואף זאת בסבירות נמוכה. הנגיף עובר בגמירה בתוך הרקטום כי הוא נכנס ישירות לתוך הגוף כמו זריקה. גילית את המיניות שלך הבוקר???
כל אדם, סטרייט או הומו חייב לדעת כיצד נדבקים מאיידס ולהמנע ממה שאסור.

טיףטף2

New member
הבנתי אחרת

שחובה קונדום בחדירה כי בחדירה מאות נימים נקרעים והסיכוי להידבק גבוה בהמון אחוזים בעקבות כך..

הנגיף מת באוויר

הנגיף לא שורד באוויר ולכן רק פליטה פנימית עלולה להדביק (אם כלי הדם של הפסיבי נפגעים). שאל את עצמך אם מה שאתה עושה גורם לנגיף להיות באוויר. אם כן, אז הוא כנראה מושמד. אגב, גם רוק מהווה סביבה עויינת לנגיף, ולכן לא ממש ידועים מקרים של הדבקה דרך הפה (אלא אם כן ישנם חתכים עמוקים ברירית הפה).

מוזר, אני למדתי שאיידס יכול לעבור כאשר

דם נגוע נוגע בדם בריא. זה אור כאשר מישהו/י עם הנגיף לדוגמא התגלחה או חתכה ירקות ונחתך לה מהיד ויצא לה דם ו"במקרה" יש למישהי אחרת (בריאה) פצע פתוח או חתך חי והיא מגלחת באותו סכין גילוח מדמם עם הנגיף או הדם שבסכין נוגע בפצע שלה הם עלולות בסיכון גבוהה להדבק.

רק במקום פנימי, בעזרת מחט ללא מגע באוויר

כמובן שישנו סיכוי ( נמוך) שבתוך טיפת הדם החשופה לאוויר, הנגיף יתמרכז בטיפה ולא יבוא במגע עם אוויר, ואיכשהו טיפת הדם הזאת תחדור לתוך כלי דם של של אישה בריאה, ואז היא תידבק. מחט מזרק מלא בדם מסוכנת בהרבה יותר משום שהיא מאפשרת לנגיף שלא לבוא במגע עם אוויר, והיא מעבירה את הדם ישר לתוך הגוף.

בדקתי- בדרך כלל ההדבקות הם:

פצעים פתוחים- כאשר שני פצעים מגיעים למגע פיזי ביניהם, קיימת סכנת הידבקות. סכנה זו קיימת בעיקר אצל צוותי הרפואה למיניהם, שמתגוננים מפניה בדרכים שונות ובהן שימוש בכפפות גומי. עירוי דם הזרקת סמים יחסי מין מאם לתינוק- בהריון, בלידה או אחריה בהנקה

נכון

רק יש לסדר אותם בסדר השכיחות. יחסי מין הכי שכיח ופצע שנוגע בפצע הכי נדיר.

זאת הסיבה מדוע אין להבהל מנשאים

ואין כל סיבה להפלות אותם ואף אפשר להיות עמם במערכות יחסים ארוכות. בעבר הרחוק קיימתי יחסי מין מלאים עם נשאים. תמיד היה קנדום ואני לא נושא את הנגיף. בזמנו השאלה אם להיות במערכת יחסים עם נשא היתה מסובכת יותר שכן ידעת שהסיכוי שהוא הולך למות גבוה ולמה לך להכנס למערכת יחסים שכזאת. אבל היום כשהתמותה מאוד נמוכה מהמחלה, אני לא רואה סיבה שלא להיות בקשר עם נשא.

למעלה