5ifi

New member
אדם למברט,

ARE YOU FLIRTING WITH MA MAN??? זה דרש. מאניפ נהדר, הוא עשה לי חשק לאפר את דארן.

איזה תמונה עלובה שלחתי לך

זה היה בסוף ההפסקה אז הייתי בלחץ שהמורה תכנס ואז אני עדיין אהיה עם הטלפון וזה מה שיצא...

shaharory

New member
דמויות חדשות!

Question: Please, please, please could you tell me if Rachel and Finn will be able to go through with their wedding on Glee? I am going crazy. — Farsia2010 Ausiello: Well, I can tell you this much: Either Rachel and Finn are gonna go through with it, or Will and Emma are, because the show is casting a burly, Eric Stonestreet sorta guy to play a wedding planner named Lavender. In other Glee news, the gay population at McKinley is about to go up by one. The fresh meat? Chandler, a masculine hottie who’s full of joie de vivre.​
joie de vivre זה שמחת חיים (מגמת צרפתית FTW!)

A TotalGleek

New member
אני לא יודעת מה מדאיג אותי יותר ..

העבודה שקליין ייפרדו או העובדה שאני כבר 3 שנים בצרפתית מתקדמים ואני לא יודעת מה זה joie de vivre .
אני מהמרת על השני כי בחור גיי חדש=קליין ייפרדו=
אנגסט
=הם יחזרו בסוף=זה יהיה פלאפי ומושלם=אני אהיה שמחה

AccioMoon

New member
להמשך...

טוב אני מכינה את עצמי נפשית כבר תקופה ארוכה וכאילו *ידענו* שזה יקרה אבל כואב לי כי אני יודעת שזהו אם הם מביאים עוד דמות זה בטוח הסוף.... ~ועכשיואניאלמדברתעלזהעדשנגמרתהפגרהלהלהלהלהלההל~ http://www.eonline.com/news/watch_with_kristin/spoiler_chat_daily_hot_new_character_on/297575 Richie: Glee scoop on Klaine! You know how we were never really worried about Sebastian (Grant Gustin) stealing Blaine (Darren Criss) away from Kurt (Chris Colfer) because he was a giant tool? Well, Klaine fans might not want to relax just yet because Glee is looking for a new gay male character to come on the show who will be the opposite of Sebastian: sweet, funny, handsome and optimistic. Sound like a good match for anyone you know?

Divine Rose

New member
טוב

אלא אם כן הם יוסיפו לנו פרטי עלילה חשובים ויבנו את זה כמו שצריך (מה שהם לא יודעים לעשות) זה יהיה ממש OOC בשביל בליין ( או קורט) להיפרד/לבגוד עם גבר אחר. וגם במידה וזה יקרה: 1. זה יהיה אחרי הפגרה הגדולה THANK GOD 2. זה לא ישנה מבחינתך או מבחינתי שום דבר כי הם יחזרו תוך כמה פרקים KLAINE IS ENDGAME אין מצב שהם יסיימו את העונה בנפרד. ובכלל מקרה -אני בטוחה שריאן מרפי ושות' חוששים ממהלך כזה כי מעריצות נרגזות עשויות להתנקש בו בעקבות הפרדה של קליין
יהיה בסדר

AccioMoon

New member
אבלבל אני לא רוצה לדבר על זה! אוף

וברור שזה יהיה OOC כל פרידה שלהם תייה OOC כי הם מאוהבים בטירוף והם מדהימים ויפים ומשלימים אחד את השני. אז. כן. אבל בגידה זה מ-מ-ש לא בא בחשבון ו..ו.ו..אוף. אולי זה לאו דווקא יהיה בגידה אבל יהיה... משהו. היה ספוילר שמביאים דמות חדשה של גיי. ואז התחילו להתעורר חשדות שזה קשור לקליין ועכשיו יש *אישור* שזה קשור לקליין. תראי, קליין יפרדו כי כי ככה זה בגלי. כי גלי מפרידים זוגות וכי הם רעים וכי גם דארן וגם כריס אומרים שצריך אקשן והכל נגדנו. אם משקיעים ומביאים עוד דמות וזה דמות של הומו זה אומר שהם הבינו שעם סבסטיאן/קורפסקי זה באמת יהיה תלוש במציאות וצריך איום חדש. והנה לנו. אז אני באמת 10000000% בטוחה ש...כן. >< אז - 1.אז כן בגלל זה אני שמחה שיש פגרה להכין את עצמנו עוד נפשית אבל זה לא לגמרי מעודד... 2. ברור שזה ישנה. ב-ר-ו-ר. כן אני בטוחה שהם יחזרו אחרי כמה פרקים (או: רוצה להאמין) אבל זה ישבור לי את הלב הם לא אמורים להפרד וזה לא צריך לקרות ואני לא רוצה לראות את זה על המסך שלי ואני לא רוצה לחיות כמה שבועות כשבליין פרודים ואם הם יסיימו את העונה בנפרד אז בכלל. :| בקיצור כן. אני מודאגת.

5ifi

New member
אני יודעת שאת שונאת אותי

אבל אני רוצה שהם יפרדו. אפילו ליומיים. ואז הם יחזרו. כי הרי, זה לא שנותנים להם עלילה בלי שיש להם בעיות בזוגיות. נותנים לנו סצינות של שניה וחצי שבעקבותיהן בליין שר שיר. אז אם זו הדרך היחידה שבה יתנו לנו לראות אותם ליותר מחמש דקות בפרק- איי וויל טייק איט, ת'נקיו. רק כדי שנהיה ברורים: זה לא נובע משנאתי לבליין (אני לא שונאת את בליין!) זה נובע מהרצון שלי לראות אותם על המסך שלי.

AccioMoon

New member
כן אני מבינה את זה..

וזה מה שמעצבן בגלי, אגב. הם לא יכולים להראות לנו אותם *בלי* פרידה? יש כל כך הרבה עלילות אחרות. יש להם שיחה על העתיד שאני ממש מחכה שהם כבר יעשו@%^$#&^! עכשיו כן זה גם יכול ללכת לכיוון אנגסטי (כי אין מה לעשות בליין ג'וניור וקורט ניו יורק) אבל זה לא מחייב פרידה. אוף, אוקי, שיריבו אם חייבים. אבל שלא ייפרדו. אני אהיה *אולייייייייי* מסוגלת לראות פרידה/מריבה בפרק ואז שהם חוזרים באותו הפרק! (סטייל פרק 5) אבלבלב כמה שבועות הפסקה אני לא רוצה! זה לא שווה את הזמן מסך שנקבל. לא. :(O לא יודעת. טוב יש עוד כלכךךךךך הרבה זמן.

Ayelet 363

New member

ענקי על הכל, חוץ מהחלק שאומר שאם חייבים אז ריבים. ואני לא אולי מסוגלת... אבל-

Ayelet 363

New member

בנוגע ל-2- מבחינתי, לפחות, זה כן ישנה... זה יהיה שברון לב מבחינתי. לא משנה אם זה לחצי שנייה. אני בוכה משטויות. ולקליין אני לא קוראת שטות- זה יהיה יגון רציני. לא משנה אם אני אדע שהם יחזרו להיות ביחד, דברים כאלה משפיעים עליי גם בצפייה המיליון.

AccioMoon

New member
חייבת להמליץ לכם
(שכולנו יודעים)

טוב בטח ראיתן אבל אם לא ולמי שלא בטמבלר.. יש טמבלר שכולו מוקדש לשאלות ששאולים את האחים לבית אנדרסון והם עונים עליהם וזה אדיר ופלאפי וקורע מצחוק והתאהבתי. אז קחו! http://asktheanderbros.tumblr.com/

sweet shir

New member
זה מושלםם

בדיוק הרגע סיימתי לקרוא את הכל! זה הספויילר היחידי שאני שמחה שאני יודעת. אבל זה לא שהייתי מסוגלת להמנע ממנו בטמבלר.

למעלה