מי אני7

New member

ביצוע מדהים ומרגש של תמר יהלומי לשיר שכתב עדי ברקן לקמפיין הכ"כ חשוב למלחמה בהפרעות האכילה....... הקשיבו טוב למילים. http://www.youtube.com/watch?v=ndxT1xU4Ihc&hd=1 פשוט את- תמר יהלומי. שבוע טוב ושנה אזרחית בריאה ומלאה באהבה עצמית לכולנו !!

בכנות

(ומזכירה לכולכן שזה שאני כחולה וגם במקרה די אינטליגנטית לא אומר שאתן לא יכולות לחשוב אחרת ואפילו ההפך ממני, אוקיי?) אז בכנות - חשבתי שהמילים מטומטמות, שזה חלק מקמפיין ההלקאה העצמית של עדי ברקן, ושהמוזיקה ממש גרועה. הצילום לא רע וגם הבימוי, though. אם כי צילום ובימוי לא רעים לא מצילים טקסט איום ומוטיווציה מפוקפקת. חוץ מזה, פור קרייסט סייק, בין 70 ל-90 אחוז (תלוי על איזה מחקר אתן מסתמכות) ממופרעות האכילה סבלו מהתעללות מינית/גילוי עריות/אונס בילדותן. אז הדוגמניות החמודות של עדי ברקן גוססות לו מול העיניים. פור קרייסט סייק.

secret self

New member
מצטערת, אבל אפילו לא צלחתי עד סוף השיר.

המילים כ"כ לא דיברו אלי, כ"כ שטחיות וחסרות עומק וכ"כ בנאליות שאיבדתי עניין סביב אמצע הבית השני. גם מהביצוע לא התלהבתי. אני לא רואה איך יש לשיר הזה פוטנציאל ללוות קמפיין ולשווק אותו. אבל זו, כמובן, רק דעתי הלא מלומדת. אין ספק שעדי ברקן מנסה להכות על חטא, אבל אני מעדיפה את המצב הזה על פני אחרים שפשוט מעדיפים להעלים עין ולהמשיך בדרכם כאילו כלום. אני חושבת שאם הוא הבין את הפוטנציאל ההרסני שבהתנהלותו כמי שמכתיב אופנה וכיום רותם את קשריו על מנת להעלות את הפרעות האכילה למודעות הציבורית, דיינו בכך. חבל שהעניין אינו עולה על סדר יומם של רבים אחרים (ביניהם אנשי טיפול, קובעי מדיניות ואישי ציבור כאלה ואחרים)... אבל יהיה מעניין לשמוע מה אחרות/אחרים חושבים על השיר, הקמפיין ובכלל...

בדיוק היום שמעתי את זה

אחרי שמישהי שמה לזה קישור בפייס........... אמ.. לא יודעת אני לא התלהבתי.. כאילו, בהתחלה התלהבתי אבל אחרי שהתחלתי לראות (ולשמוע.. אלוהים.. לשמועע), כיביתי באמצע. דבר אחד אני לא מבינה- למה הוא מלטש עם נייר זכוכית בובת פלסטיק?

למעלה