מגי, מתנצלת על הדיליי המטורף חח קודם כל, תודה על קבלת הפנים, אני אמנם לא מכירה פה את רוב האנשים, אבל לא נורא, מאחלת שבוע נהדר , וולנטיינס מתוק, דביק, וכייפי גם לכל אלה מאיתנו שאינם במערכת זוגית.
אני אישית פשוט סופגת את האווירה שאני כ"כ אוהבת, לא משנה לי שהפעם זה יהיה לבד. אוהבת המון,

Megie

New member

איזה כיף לראות אותך..מקווה שהתקופה האחרונה הייתה טובה וניצלת אותה באופטימליות
שבוע מדהים מקסימה, התגעגעתי המון! מקווה לראות אותך כאן יותר .. ולנטיין מלא אהבה

את יודעת איך זה, תקופות... ידעתי שאחרי תקופה מאד אינטנסיבית פה, תגיע תקופת צינון.. נחמד להכנס מדי פעם, ואני מתה על התקופות האלה של החורף, הוולנטיינס וכל זה, בי זה מכניס משהו קיטשי מתמיד.
התגעגעתי גם
מה התכנון שלכם?

Megie

New member
אין לי מושג

יש לי מבחן באותו יום..מבחן ענק..יום לפני אני לומדת..יום אחרי אני עובדת..ובסוף החודש יש לו יומולדת..אולי יש לך רעיונות בשבילי?..

אני בעד ספונטניות

מאחר ויש לך מבחן, זה כמובן הכי חשוב... אז בסדר , את המשמעות של היום הזה, פשוט תחגגו אחרי כמה ימים, כשתהיי פנויה לזה.
מאחר וזה גם היום הולדת שלו, תארגני משהו ששניכם אוהבים, מהם הנושאים המשותפים שלכם ? מה הוא אוהב לעשות? מהו התקציב? הוא רומנטי? ( כן\לא - מחקי את המיותר ) חח

Megie

New member
הכי ספונטנית

היום הולדת שלו בעקרון בסוף החודש וכבר יש לי כמה רעיונות.. לגבי יום האהבה, בקודם שהיה הכנתי לו אלבום עם מלא תמונות וקולאז'ים עם שירים, פתגמים וציטוטים.. אבל לגבי הפעם הזאת אני קצת אבודה..כי כל דבר שעלה לי דורש את הזמן שאין לי..מסעדות וכאלה אנחנו עושים קבוע..אנחנו גרים יחד אז לשבת עם סרט ולבשל לו ארוחה זה כבר לא יפתיע..למחרת אני עובדת ובשישי יש לי עוד מבחן ובשבת אני עובדת..שבוע הבא יש עוד מבחנים..ולא בא לי לדחות המומנט.. בגלל שאני אוהבת לפנק כל מה שהיה נראה לי-קניתי לו לאורך זמן.. אז כרגע קשה לי לחשוב על משהו.. אני גם דיי בבעיה בגלל שאת הרעיונות הטובים לקחתי כהפתעה ליום הולדתו..לגבי תקציב, אין הגבלה..אני מוכנה להשקיע כל סכום כל עוד יהיה לי רעיון..ומצד שני אני לא רוצה להגזים כדי לא לאבד את ההפקט מיום הולדתו..והוא מאוד רומנטי

נסיה 5

New member
פעם היתה מישהי פה

שביקשה רעיון למשהו מיוחד ולא דרש הרבה כסף משחק של מבוכים עם פתקים וכל מיני כאלה זה רעיון! עוד מעט יש מזג אוויר באמת יפה למה לא לקחת סלסלת פיקניק רומנטית כל מיני מאכלים שיחזיקו מעמד עם סודה תפוחים (הכי קרוב לשמפניה) ולנסוע לכרכור יש שם פריחה מדהימה עכשו נדמה לי צניחה חופשית רק יום אחד בלבד של יום שבת או אפילו יום שישי או אמצע השבוע מותר לשניכם לקחת יום אחד של חופש רק יום אחד...

Megie

New member
לא בדיוק..

אני הבעייתית..אני לומדת ויש מבחנים אז זה אילוץ שלא ניתן לשנות..בעקבות הלימודים אני בקושי עובדת(2-3 משמרות בשבוע) וכשאני כבר יכולה לעבוד זה נופל על הסופ"שים(שישי+שבת) ובסוף החודש יש לו יומולדת וכבר אישרו לי יומיים חופש בנוסף לאילוצים הקבועים.. דיי סיוט, אני באמת מחפשת פתרון..מתסכל

למעלה