המירוץ למיליון פרק 16

mmeny

New member
לדעתי ההפקה עוזרת

ולכן אל תסתמך על המיקום בסוף הפרק,אם ההפקה תרצה-היא תקפיץ את הבנות למקומות הראשונים. היו משימות ששמתי לב לעזרה של ההפקה

פרינז

New member
מצד שני

אם ההפקה היתה רוצה לעזור להן לא נראה לך שהצלם או מישהו היה אומר להן שיקראו את ההוראות, או ילכו בכיוון הנכון למונית?

פרינז

New member
אי אפשר לדעת

אבל ראית איך המקומות במשחק משתנים מהר במשימות מסויימות? אז יש עוד סיכוי לעוד ערבוב של הקלפים

פרינז

New member
הממ יכול להיות

את האמריקאי לא ראיתי....אם זה יהיה אז צופה שירשורי זעם....

אל תשכח שהתימניות יעוכבו שעה בנקודת הסיום

רון שחר אמר שבגלל שהן הגיעו אחרונות בפעם הקודמת אז הן יעוכבו שעה בנקודת הסיום שעה זה הרבה מאוד זמן במשחק הזה

כן אבל, באותה מדינה?

בפולין זה היה פעם אחת, בסין פעם אחת. מה הסיכוי שגם הפרק הבא יהיה פרק ללא הדחה? זה לא הגיוני שזה יהיה פעמיים באותה מדינה.

גםצופה

Member
מנהל
אל תשכח

שאוסי וכרמית צריכות לחכות חצי שעה עד שרון יקבל אותם בתחנה. כך שיכול להיות שבזכות זה בר ואינה לא תודחנה (וגם אי אפשר לדעת מה היא משימת המחסום אולי זה גם יתקע חלק מהצמדים...)

ny22

New member
מנהל
פיספסתי את רוב הפרק...

מישהו/י יכול לשלוח לי קישור לצפייה ישירה בפרטי? (באתר של רשת יש מלא פרסומות, אשמח אם יש אתר אחר שמראה את הפרקים...). תודה! (התחלתי לראות לפני 10 דקות בערך...)

אורישקי

New member
הפרסה הזו כבר מעצבנת

זה מוגז םלעשות אותה כל שלב, חבל לי על אורן ואלון. מקווה שהם ובר ואינה יישארו. לא יכול לסבול את מוטי ופונדק, וגם אאוסי וכרמית עם כל חיבתי כלפיהן מיצו מזמן.

פרינז

New member
הפרסה עוד סביר....בטח בשלישי יהיה דו קרב

שזה נראה לי סתם תמיד

אורן ואלון משלמים את המחיר על הטעות בגשר

לולא הטעות על הגשר (כשהם סירבו לספר לעקיבא אחרי שסיפרו למוטי ופונדק) הדתיים לא היו מצביעים נגדם זה נראה לי לא הוגן הרי התוכנית הזאת זה מירוץ ולא משחק חברתי כמו הישרדות

פרינז

New member
אבל זה הקטע שזה גם חברתי

כבר הפרק הראשון האחים עזרו לתימניות בגלל אסטרטגיה חברתית ואני חושב שטעות הגשר המשיכה בעוד שלבים במירוץ שבהן עקיבא וענהאל פחות התחברו לאחים

StefyGirl

New member
בגרסה האמריקאית

סיבובי הפרסה הם הפתעה. יש אולי 2 כאלה בכל המירוץ.

למעלה