אני מתחילה לעבוד ביום ראשון כנראה. התקשרו עכשיו, אמרתי שלא חוזרת בלי נסיעות מלאות. אמרו שמוכנים לשלם לי. נסגור את כל הפרטים ביום ראשון. לא יודעת אם להכניס אותו למשפחתון לפני שיש חוזה סגור (לאור ההתנהלות) או לחכות. אמא של בעלי יכולה לבוא לפה לכמה ימים בשבוע הבא לשמור עליו.
האסרטיביות משתלמת.

rnavina

New member
מ ע ו ל ה! אני הייתי מתחילה בהתאקלמות אטית

נניח תבואי איתו לשעה. גם אם חס וחלילה לא יסתדר, תדעי זאת כבר ביום ראשון, לא? והיום שלישי אז נניח מחר תבואי לשעה ביחד איתו במשפחתון...

מיוליקה

New member
כל הכבוד לך על האסרטיביות. בהצלחה רבה.

איך אני מתבאסת כשמתברר לי שהדברים מתנהלים בשיטת מצליח
. לעניין המשפחתון - ההצעה של ארנבינה נשמעת נכונה.

h 3

New member
איזה יופי!

ממש שמחה לשמוע, מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. ואם אמא של בעלך תוכל לעשות איתו את ההסתגלות במשפחתון - יש מצב שהייתי מחכה יום-יומיים... המון בהצלחה! H

נושי 14

New member
איזה יופי

אם בטוח שהמקום ישאר עבורו אז חכי לחוזה אם לא אז תכניסי. שיהיה המון בהצלחה.

מזל טוב! הייתי מכניסה כבר עכשיו,

מה שארנבינה אמרה. למרות שהוא קטן וזה יותר פשוט, עדיין זאת קליטה, ותוכלי להיות בתחילת התהליך.

The Bellinda

New member
איזה יופי! (אצבעות הפורום עזרו?
)

וסחתיין על האסרטיביות ושיפור התנאים. לגבי המשפחתון - אולי הייתי עושה גם וגם. כלומר, מביאה אותו כבר השבוע לקצת הסתגלות לראות מה קורה ומשתמשת בסבתא לגיבוי אם צריך, אולי לא להכניס אותו מיד לכל השבוע הבא אלא לחלק בין המשפחתון לסבתא. והמון בהצלחה! איזו התרגשות

hagarrr1

New member
כל הכבוד על הנחישות

שיהיה בהצלחה
הייתי מחכה עם המשפחתון עד שהכל סגור.

אני בשביל הבהצלחה. איזה יופי

וסחטיין על האסרטיביות. כנראה באמת רוצים אותך

juspan

New member
יאא

את רואה? תפסיקי להיות ספקנית ותתחילי להאמין בעצמך כמו שמאמינים בך.
אני ממש שמחה, מקווה שתחתמו חוזה ביום ראשון. לגבי המשפחתון הייתי אומרת לה עכשיו את האמת, שזה כמעט בטוח ובכ"ז את תודיעי לה ביום ראשון אם הכל נסגר. מניחה שלא תהיה לה שום בעיה, היא כבר אמרה לך שיש בשבילו מקום. שיהיה המון בהצלחה!!

נאנא3

New member
בשעה טובה- מחזיקה אצבעות ליום ראשון

שהכול יילך כמו שצריך. מאמינה שייעשה לך רק טוב- גם אם קצת קשה בהתחלה

למעלה