סופשבוע
מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL TCFC DGAO No Worries
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Coldplay - Yellow Ed Sheeran - Lego House AAR - Another Heart Calls AAR - Breaking AAR - Back To Me AAR - It Ends Tonight Robbie Williams - Angels Bon Jovi - Always Aerosmith - Amazing Aerosmith - Crying Breaking Benjamin - Dance With The Devil (נוגה, אני עדיין לא יודעת איך עזרת לי להבין שזה השיר שתקוע לי בראש, אבל אני סוגדת לך. תודה
)
הלהקה המגניבה של השבוע:
The All-American Rejects
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ליברפול - צ'לסי
נשכתי את השמיכה שלי לקראת הסוף וקרעתי אותה
בארסה - מילאן, צ'לסי - לברקוזן, ארסנל - דורטמונד ו-ולנסיה - גנק. זיפזפתי בין ארבעת המשחקים האלה
מכבי - מילאנו
ספר / פיק השבוע:
טוב. אני די בטוחה שלא היה פיק כל כך יוצא דופן השבוע, כי אם כן אני די בטוחה שהייתי זוכרת אותו. ולא יצא לי לקרוא ספרים.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
איברהימוביץ'
וכל מי שעודד אותו בטוויטר. והמורה שלי לחליל שרוצה שאני אופיע בקורנפיין ואני ממש ממש ממש
ממש לא רוצה.
משהו ששימח:
שכנעתי ידיד שלי לפתוח טוויטר
בארסה שניצחה את מילאן אחרי משחק ארוך וקשה
ליברפול המקסימים שלי שניצחו את צ'לסי
ולנסיה שניצחה 7-0 (!!!!!!) את גנק!
ומכבי ניצחה את מילאנו אחרי משחק שהיה כל הזמן בשליטה שלה
וליברפול ניצחה את יונייטד (U18) שזה תמיד דבר טוב
משהו שהעציב:
היום צ'אבי אלונסו בן 30
ציטוטיה:
*אני ואבא נוסעים באותו באחד מהימים הגשומים* אבא: מה אני מאותת? כי עקפתי שלולית? ניצן: עדי תגידי חומוס אני: חומוס ניצן: נכון זה כיף? אני: מה כיף? ניצן: לא יודעת... חומוס זאת מילה חמודה. את לא מחייכת כשאת אומרת אותה? *אני משחקת עם אחד העטים שלי* לביא: תפסיקי לשחק עם הבולבול שלך! אני: יופי לביא. אני בחיים לא אסתכל על עטים באותה דרך
*אני בסלון ומדברת עם קרן בטלפון, נראה לי על פיקים. משהו שקשור לכדורגל בכל מקרה* אמא שלי: אני לא מאמינה שיש עוד מישהו שמקשיב לדברים האלה. זה לא אמיתי. אני: צריך פשוט לשפוך את זה לסיר ולחמם, נכון? אמא: כן אני *אחרי כמה דקות*: אני חושבת שאני עושה משהו לא נכון. אמא: איך את יכולה? כל מה שהיית צריכה לעשות זה לשים בסיר ולחמם! *באמצע מבחן בביולוגיה* אני: מה זאת אנרגית שפעול? לביא: עזבי אנרגית שפעול. מה התשובה לשתיים? עידו: 2 זה קל, מה זה שבע? *אחרי המבחן בביולוגיה* לביא: מה סימנת בשאלה עם המערכת הסימפטתית (או איך שלא כותבים את זה) אני: לא יודעת. עצמתי את העיניים וסימנתי את מה שהעט נגע בו. *ביום רביעי עשינו ניסוי בביוטכנולוגיה, והמורה דיברה על זה ביום חמישי* עירית (המורה): מה עשינו בניסיוי. *אין תשובה* עירית: על מה היה הניסוי? אני *בהתרגשות*: על חלב! עירית: נכון. על חלב. על מה בחלב? דור: חומציות. עירית: כל הכבוד. מה עשינו עם החומציות של החלב? עידו: בדקנו- עירית: נכון מאוד. בדקנו!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
לא רוצים לישון, רוצים להשתגע - זה בטלוויזיה בדיוק
המלצת השבוע:
תמיד תבטח בליברפול שינצחו, לא משנה נגד מי הם משחקים. מסתבר שכשאתה מעודד אותם הם מרגישים את זה.
התמונה הכי חמה:
WTF?!?! O.0 Fernando Torres proving that David Luis really does have 'the magic touch':
http://twitter.com/#!/jwidnell/status/138241524117946368/photo/1
אני אצל סבא וסבתא כרגע, אז תתעלמו מטעויות כלשהן שאולי צצו כאן, כי אני לא מסתדרת עם המקלדת הזאת ולא היה לי קובץ שמור של המקוויקנד...