McWeekend

RockinKeren

New member
McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
סופ"ש מהמם בנות!

Adimenzer1

New member
סופשבוע

מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL TCFC DGAO No Worries
Coldplay - Yellow Ed Sheeran - Lego House AAR - Another Heart Calls AAR - Breaking AAR - Back To Me AAR - It Ends Tonight Robbie Williams - Angels Bon Jovi - Always Aerosmith - Amazing Aerosmith - Crying Breaking Benjamin - Dance With The Devil (נוגה, אני עדיין לא יודעת איך עזרת לי להבין שזה השיר שתקוע לי בראש, אבל אני סוגדת לך. תודה
)
הלהקה המגניבה של השבוע:
The All-American Rejects
קליפ שעשה לכן את זה:
ליברפול - צ'לסי
נשכתי את השמיכה שלי לקראת הסוף וקרעתי אותה
בארסה - מילאן, צ'לסי - לברקוזן, ארסנל - דורטמונד ו-ולנסיה - גנק. זיפזפתי בין ארבעת המשחקים האלה
מכבי - מילאנו
ספר / פיק השבוע:
טוב. אני די בטוחה שלא היה פיק כל כך יוצא דופן השבוע, כי אם כן אני די בטוחה שהייתי זוכרת אותו. ולא יצא לי לקרוא ספרים.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
איברהימוביץ'
וכל מי שעודד אותו בטוויטר. והמורה שלי לחליל שרוצה שאני אופיע בקורנפיין ואני ממש ממש ממש ממש לא רוצה.
משהו ששימח:
שכנעתי ידיד שלי לפתוח טוויטר
בארסה שניצחה את מילאן אחרי משחק ארוך וקשה
ליברפול המקסימים שלי שניצחו את צ'לסי
ולנסיה שניצחה 7-0 (!!!!!!) את גנק!
ומכבי ניצחה את מילאנו אחרי משחק שהיה כל הזמן בשליטה שלה
וליברפול ניצחה את יונייטד (U18) שזה תמיד דבר טוב
משהו שהעציב:
היום צ'אבי אלונסו בן 30
ציטוטיה:
*אני ואבא נוסעים באותו באחד מהימים הגשומים* אבא: מה אני מאותת? כי עקפתי שלולית? ניצן: עדי תגידי חומוס אני: חומוס ניצן: נכון זה כיף? אני: מה כיף? ניצן: לא יודעת... חומוס זאת מילה חמודה. את לא מחייכת כשאת אומרת אותה? *אני משחקת עם אחד העטים שלי* לביא: תפסיקי לשחק עם הבולבול שלך! אני: יופי לביא. אני בחיים לא אסתכל על עטים באותה דרך
*אני בסלון ומדברת עם קרן בטלפון, נראה לי על פיקים. משהו שקשור לכדורגל בכל מקרה* אמא שלי: אני לא מאמינה שיש עוד מישהו שמקשיב לדברים האלה. זה לא אמיתי. אני: צריך פשוט לשפוך את זה לסיר ולחמם, נכון? אמא: כן אני *אחרי כמה דקות*: אני חושבת שאני עושה משהו לא נכון. אמא: איך את יכולה? כל מה שהיית צריכה לעשות זה לשים בסיר ולחמם! *באמצע מבחן בביולוגיה* אני: מה זאת אנרגית שפעול? לביא: עזבי אנרגית שפעול. מה התשובה לשתיים? עידו: 2 זה קל, מה זה שבע? *אחרי המבחן בביולוגיה* לביא: מה סימנת בשאלה עם המערכת הסימפטתית (או איך שלא כותבים את זה) אני: לא יודעת. עצמתי את העיניים וסימנתי את מה שהעט נגע בו. *ביום רביעי עשינו ניסוי בביוטכנולוגיה, והמורה דיברה על זה ביום חמישי* עירית (המורה): מה עשינו בניסיוי. *אין תשובה* עירית: על מה היה הניסוי? אני *בהתרגשות*: על חלב! עירית: נכון. על חלב. על מה בחלב? דור: חומציות. עירית: כל הכבוד. מה עשינו עם החומציות של החלב? עידו: בדקנו- עירית: נכון מאוד. בדקנו!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
לא רוצים לישון, רוצים להשתגע - זה בטלוויזיה בדיוק
המלצת השבוע:
תמיד תבטח בליברפול שינצחו, לא משנה נגד מי הם משחקים. מסתבר שכשאתה מעודד אותם הם מרגישים את זה.
התמונה הכי חמה:
WTF?!?! O.0 Fernando Torres proving that David Luis really does have 'the magic touch': http://twitter.com/#!/jwidnell/status/138241524117946368/photo/1
אני אצל סבא וסבתא כרגע, אז תתעלמו מטעויות כלשהן שאולי צצו כאן, כי אני לא מסתדרת עם המקלדת הזאת ולא היה לי קובץ שמור של המקוויקנד...

Ms Brightside D

New member
הציטוטים

מה זה באמת אנרגיית שפעול? היה לי על זה בוחן פתע ביום שלישי ולא ידעתי O:

Ms Brightside D

New member
ביולוגיה,ביולוגיה,

העיקר שהשנה יש בבגרות שאלות אמריקאיות
חח בביוחקר אנחנו מאמצים את 'השלולית הגדולה'! יופי בית ספר, זה מה שאתה נותן לנו? שלולית?!

Adimenzer1

New member
זה די איך שנראיתי כשראיתי את זה

בפעם הראשונה
הייתי באמצע התזמורת, כשעשינו נגינה בתורות כדי לראות איזה קבוצה של כלים לא מצליחה לנגן, ואני כולי WTF!?

Adimenzer1

New member
אמא שלי זה משהו מיוחד...

כשמשלבים אותנו ביחד זה פשוט מצחיק

Adimenzer1

New member
חחחחחחח כן אני לומדת כבר... אממ...

מכיתה ז', משמע... כמעט ארבע וחצי שנים

RockinKeren

New member
התמונה

הציטוטים
תקשיבי אמא שלך צודקת, אנחנו מדברות על דברים כאלה מפגרים שכאילו חוץ משתינו אנשים יחשבו שאנחנו טיפשות וחולות נפש

Adimenzer1

New member
תכלס

אתמול כשהקראתי לך את השחקנים שיש לי סבא שלי אומר לי: "עדי, לא באמת מעניין אותה, היא לא אוהבת כדורגל." אז אמרתי לו "סבא, היא זאת שגרמה לי לאהוב כדורגל, ורק לפני דקה היא הקריאה לי את הרשימה של השחקנים שלה. אני חושבת שהיא כן אוהבת כדורגל"
קרן, מה עם המקוויקנד שלך?

RockinKeren

New member
אני אמרתי לך לומר לו את זה!XD

סנילית
אני עכשיו יתחיל לעשות את זהD:

Noa L black

New member
סופ"ש

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Smile All about you
Glad you came-The Wanted Golden Brown-The Stranglers Save the world tonight (cover) Parallel universe-RHCP
Bryan Adams-Heaven
הלהקה המגניבה של השבוע:
בריאן אדאמס
קליפ שעשה לכן את זה:
צ'לסי-ליברפול
מילאן-בארסה (הגול של בואטנג *-*. כאילו, וואו.)
ספר / פיק השבוע:
דברים מNot just a game
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שכולם מנסים לשכנע אותי לא לפרוש מהגיטרה. כאילו, באמת?! אני פשוט ככ רוצה לפרוש |ציני| זה פשוט לא מסתדר לי עם המערכת!
משהו ששימח:
ריאל-זאגרב 6-2
לא אכפת לי שדינאמו זאגרב קבוצה מעפנה ושטויות כאלה כיף לי לראות את ריאל מנצחת בכל מצב וגם אנחנו הקבוצה הראשונה ששמה 4 גולים ב20 דקות הראשונות בהיסטוריה של ליגת האלופות
התבטל לי שיעור רישום אז במקומו הלכתי להמשיך ציור שמן (
)
משהו שהעציב:
הלך לי חרא בפיזיקה ואני בכלל שונאת את המקצוע הזה הוא משעמם אותי ואאאארג. אוף.
ציטוטיה:
~שיעור חופשי בכתה~ חברה שלי ניסתה לשכנע אותנו שיש דבר כזה קוסם צבאי (עד היום אינני יודעת אם זאת אמת
) בקיצור הגענו לאתר עם מלא תפקידים בצבא ולקח לנו איזה עשר דקות לקלוט שזה בצחוק
אסף מקריא מאיזשהו פורום: "מש"ק שלוליות. יש אחד כזה בכל בסיס, תפקידו הוא לוודא שאף חייל לא שותה משלולית בתום לב או אף בזדון. תגובות: מה זה השטויות האלו? אני שתיתי משלוליות במשך כל השירות הצבאי שלי, ואף אחד ממי שניסה לעצור אותי לא הזדהה כמש"ק שלוליות. השלוליות עם הסולר היו הכי טעימות, וגם היו להן צבעים יפים." פה מתנו מצחוק
ועוד אחד: "מש"ק עיזים- אחראי ליריקת חרצני זיתים דפוקים על עיזים חולות." וואי זה נשמע נמוך רצח, אבל זה היה פשוט רגע אדיר XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
אם יש מבחן בפיזיקה, תלמדו פיזיקה. אל תראו עם חברים סרטי אימה עד 2 יום לפני המבחן ><
התמונה הכי חמה:
קאקה

Adimenzer1

New member
דבר ראשון ראיתי את התמונה, ואני כולי:

חתיך. מדהים. מושלם
אם את לא רוצה ללמוד גיטרה אל תלמדי. ודרך אגב - כשאני רציתי ללמוד גיטרה אמרו לי (המנהלת של האולפן למוזיקה והמורים שם) שגיטרה אפשר ללמוד לבד דרך האינטרנט אם את יודעת תווים, אז אם אין לך חשק לשיעורים את יכולה תמיד ללמוד לבד. Heaven
אני כל הזמן שומעת את השיר הזה! אני רוצה לשים אותו בתור הצלצול שלי, אבל אין לי כוח
את תמיד יכולה לפרוש מפיזיקה. ותסמכי עליי - אל תקחי מקצוע שלא כיף לך. אני תקועה עכשיו עם כימיה, ביוטכנולוגיה וביולוגיה, כי לא פרשתי בזמן ועכשיו אני כבר לא יכולה להחליף מקצוע, כי זה יותר מדי חומר להשלים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך אולי את הקישור לאתר הזה עם התפקידים הצבאיים? זה נשמע גאוני

למעלה