סיכום שבוע...

סיכום שבוע...

טוב, עבר עוד שבוע. מבחינתי היה שבוע אחד הפחות טובים בחיי. יותר מדיי ענייני בריאות חדשים נכנסו ל"משחק" ו.. אינ עדיין לא יודעת איך להתמודד עמם. אבל .. יהיה בסדר. בוודאות. מבחינת ההתאוששות מהפרוצדורה הקודמת, אני חושבת שאני קצת יותר מאוששת. מבחינת מחויבויות אקדמיות ואחרות - אינ מקווה להיות קצת יותר מאורגנת בקרוב.
הדבר הטוב של השבוע שעבר - הצלחתי להבין מי אני רוצה שייקח את המושכות של הטיפול בי מעתה, אחרי הפישול של הרופא הקודם שלי.
הדבר הרע- עדיין לא הצלחתי לקבל את המסמך הרפואי שאני צריכה, וזה מחייב אותי להיות מה שאני לא- לדרוש, לבקש, לעמוד על זכותי. שונאת את זה.
התקווה לשבוע הבא - שהעניינים הרפואיים יתבהרו. שלנטורופתית שאני חוזרת אליה אחרי שנה וחצי של הפסקה יהיו בשורות טובות לבשר לי, ו.. שיהיה לי אומץ וכוח לקבוע תור למטפלת חדשה שהמליצו לי עליה, שהיא גם מוכשרת וגם פועלת באיזו שיטה של תדרים או משהו, ואומרים שהיא מחוללת פלאים.
עוד משהו - הלוואי שלא יירד גשם בשבוע הבא, ושיהיה יותר חם. הקור הזה הורג אותי! מי מצטרף?

למרות שאני לא כל כך פה לאחרונה

בכל זאת מצטרפת: מה שטוב השבוע הוא שיש שיפור משמעותי בעניין כאבי הגב שלי, מאז שהם חזרו שוב לאחרונה, ורוב הזמן אני כמעט לא מרגישה אותם אלא אם כן יש איזה טריגר שמעורר אותם שוב (למשל עומדת הרבה זמן או עושה איזו תנועה לא נכונה) משתדלת להמנע מטריגרים כאלה. ביום שישי הייתי פעם ראשונה אצל רופא אורטופד בקופת החולים החדשה שלי. מסתבר שהוא לא יכול לתת לי הפניה ל-CT לפני שהוא רואה צילום רנטגן עדכני. לכן אני אצטרך או להוציא את צילומי הרנטגן שעשיתי בקופה הקודמת או לעשות צילום חדש בקופה הנוכחית, שמזה אני מעדיפה להמנע. היום בערב אנסה ללכת למרפאה בקופה הקודמת ולהוציא משם את התיק הרפואי שלי, לרבות הצילומים הרלוונטיים. חוץ מזה הוא נתן לי גם הפניה לפיזיותרפיה (למרות שאמרתי לו שכבר עשיתי פיזיותרפיה וזה לא עזר להרבה זמן). אבל החלטתי כן לפנות לרפואה המשלימה בקופה לצורך העניין וקבעתי תור ליום רביעי. אמרו לי שם שאם אני מביאה הפניה מרופא אני יכולה לקבל ייעוץ ראשוני בחינם (כאשר ללא הפניה זה עולה 40 ש"ח). אז אני אנסה לקבוע תור לרופא משפחה ומקווה שזה יהיה לפני יום רביעי (הלו"ז שלי מאוד צפוף) מכיוון שאני חדשה באותה קופת חולים יש לי עדיין אפשרות לבחור את רופא המשפחה שלי. (ניסיתי בבוקר להתקשר למרפאה של רופא שנמצא קרוב אליי אבל אז התברר לי שאי אפשר לקבוע אליו תור. פשוט ענתה לי מזכירה אלקטרונית ולא בן אדם כך שאין לי מושג איך קובעים תור לרופא הזה אבל מילא, יש עוד רופאים של הקופה באיזור שלי). מקווה שכל העניינים הפרוצדורליים יעברו בשלום. המשך יום טוב.

היי לכולם...

גם אני לא פה לאחרונה מושבתת ולא מכאב בגלל חוסר מחשב. גם אני הולכת לטיפול רוחני, כדיי להבין את בעית כאב שלי המשך יום נהדר אור

אני!

כאבים קלים השבוע. לא יודעת אם לסווג את זה כרע (כי כבר לא כאב בכלל לאחרונה) או כטוב - כי הכאב היה קל..
חוץ מזה אחי "תרם" לי טלפון סלולרי שווה שהוא לא צריך (ככה זה אצלי - סלולרים ומכוניות לא קניתי כבר שנים. כל הזמן נותנים לי
)
בשבוע הבא אני מקווה להגיע לאיקאה כדי לנצל את הסייל ולקנות מיטה ומזרון חדשים. שבוע טוב לכולם

למעלה