2.
ס סם ופטל New member 28/11/11 #81 הכתרים נהדרים! לא הכי קשורים לבגדים עצמם, שבמבט מעמיק נראים כמו הבגדים היום יומיים של אמא שלי
P PointOfFashion New member 24/11/11 #4 פוסטים רלוונטיים כל הפוסטים שהעליתם במהלך או לסיכום שבוע האופנה, או כאלו שקראתן ואתן ממליצות לאחרות לקרוא
פוסטים רלוונטיים כל הפוסטים שהעליתם במהלך או לסיכום שבוע האופנה, או כאלו שקראתן ואתן ממליצות לאחרות לקרוא
N newKiticat New member 24/11/11 #25 אז ככה שלוש המלצות. אחת בבלוג אצלי כאן, תצוגת האופנה של יוסף. (אין לכן מושג איזה כיף היה בדגש על פגישה עם 3 בלוגריות אחרות) עוד רשומה אצל שרונה (שהפגיזה ביום השני), ורשומה אצל שושו.
אז ככה שלוש המלצות. אחת בבלוג אצלי כאן, תצוגת האופנה של יוסף. (אין לכן מושג איזה כיף היה בדגש על פגישה עם 3 בלוגריות אחרות) עוד רשומה אצל שרונה (שהפגיזה ביום השני), ורשומה אצל שושו.
S Shusho New member 26/11/11 #59 ארבעה דברים על שבוע האופנה http://skeletons-out-of-closet.blogspot.com/2011/11/blog-post_23.html
P PointOfFashion New member 26/11/11 #61 מנקודת המבט שלי... היום הראשון, היום השני והיום השלישי. מצטרפת בפה מלא לכל ההמלצות הנ"ל - לקרוא וליהנות
מנקודת המבט שלי... היום הראשון, היום השני והיום השלישי. מצטרפת בפה מלא לכל ההמלצות הנ"ל - לקרוא וליהנות