• פותח הנושא pdan
  • פורסם בתאריך

pdan

New member
סינגל חדש שקניתי השבוע

איזה כיף השגתי השבוע את הסינגל הזה במצב חדש לגמרי שכולל 4 להיטים שלו תבלו...

דניאל07

New member
לגביי חומר חדש של אלביס

הייתי רוצה לשמוע עוד פרטים לגביי חומרים של אלביס שמצאו לאחרונה ,ומה הולך להיות איתם.והטם מיתכוננים להוציא אותם

דניאל07

New member
אלביס עושה כייף בחיים

קיבלתי ממכר כ 80 עד 100 פלייבקים של אלביס באיכות טובה מאוד ואני יוכל להנעים את זמנכם במפגשים הבאים עם חומר מעולה

pdan

New member
המלצה לשיר שביצע אתמול דניאל../images/Emo168.gif

השיר IF YOU TALK IN YOUR SLEEP לא היה מוכר לי עד אתמול אבל הביצוע של דניאל הדליק אותי שמעתי את השיר היום שיר ענק!ומומלץ והבנתי מאתמול שרובכם לא מכירים אותו דניאל תודה על הביצוע!

haidip

New member
וואלה,רק בגלל התמונה הייתי קונה ../images/Emo13.gif

דניאל07

New member
היי

טעיתי במילנה ,הכוונה הייתה האם מתכוונים לשחרר את השירים החדשים שמצאו של אלביס

../images/Emo168.gifהיי דן..כמה עלה לך הסינגל?

אנא אל תראה את זה כחוצפה שאני שואלת...לי יש את כל תקליטיו המקוריים ששמורים אצלי יותר מ-40 שנה (לא מתכוונת למכור) סתם מתוך סקרנות רציתי לדעת את ערכם הכספי היום..תודה מראש ושבת שלום לך ולכל חברי הפורום...

pdan

New member
../images/Emo130.gif|את לא תאמיני...24 ש"ח בלבד!!!

שוש כרגע אני במו"מ עם חנות בת"א על אוסף של 11 סינגלים של אלביס המחיר פגז של בערך 100 שקל אני מקוה לקנות את זה השבוע. אם את רוצה לדעת על ערך תקליטים תכנסי לאי ביי יש שם המון מידע על הכול ככה תוכלי להעריך כמה שווים שלך למרות שאין להם מחיר מבחינתנו! אגב לי יש יותר מ1000 תקליטי וניל בבית שמתוכם 15 של אלביס

אהלן דן! אני דווקא כן מאמינה.

זה שוק מטורף ופרוע..אחרי מותו יכולת לקנות בלירה ובמקביל במאות דולרים...אבל כל זאת בעיתונות הכתובה.רציתי רק לדעת באופן אישיולא מה שנכתב...הייתי במשך השנים באין ספור חנויות..וכבר ראיתי ושמעתי..המחירים דיי צנועים...ושוב תודה לך..ביי

למעלה