...

בחיי, מה עשיתם מזה...

כולה שאלתי למה זה הגיע אלי. הבנתי שזה היה כדי למסור לי את כתובת האתר. הבנתי, הפנמתי. ובזה זה נגמר.

AmiTutiT14

New member
הגיע=מגיע , אלי=לי../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo87.gif

סתם סתם..

וואוו!!! ../images/Emo99.gif

וואוו!!! פשוט התאהבתי בפריטים ובבגדים שיש באתר הזה! הדגמים, הבגדים, הסגנון! פשוט מהמם! אהבתי!!!!!!!!

AmiTutiT14

New member
איפה אי אפשר לקנות../images/Emo35.gif../images/Emo87.gif../images/Emo109.gif

FOX, קסטרו, רנואר, לי קופר, H&O, קרוקר, וגם במשביר.. ממש בכל רשת כמעט אפשר למצוא ג'קט ג'ינס. בקשר למחיר- בכל מקום זה שונה. אני מניחה שבקסטרו זה יהיה מאד יקר (בסביבות 500 שקל... יותר אפילו) וככה גם בקרוקר. קצת פחות בלי קופר (נגיד 300.. ואני לא יודעת בדיוק, אני מניחה!), ברנואר אולי ככה גם, בפוקס איזה 100-200 שקל נראה לי, ובמשביר פחות מ-200. H&O מייבאים המון חברות, כאלה מאד זולות וכאלה מאד יקרות (לדוגמא, קניתי שם מעיל שעלה לי 450 שקל, וסריג שעלה 80), אז באותה מידה, יהיו ג'קטים יותר יקרים ופחות יקרים.

נועה2004

New member
אבל זה לא ג'קט ג'ינס סטנדרטי..

הוא שונה בעיצוב שלו, הוא יותר "מחוייט", כמו ג'קט של חליפה רק מבד ג'ינס. ולא ראיתי כזה ג'קט בחנויות שרשמת - בקסטרו יש כזה מזמש, בקרוקר, לי קופר ורנואר אין, וגם במשביר וב-H&O לא ראיתי.

AmiTutiT14

New member
ואללה.. אני לא רואה את זה../images/Emo87.gif

בתמונה.. אבל אם את אומרת
בכל מקרה.. אולי במנגו
אולי זארה
מוזר שברנואר אין.. בכל מקרה, אם לא מצאת ברשתות, אני מניחה שתמצאי בחנויות של מעצבות. אמנם זה יהיה יקר (נגיד.. 350 שקל, לא יודעת אם פחות אבל הגיוני שיותר), אבל משום מה המעצבות עם הבוטיקים תמיד לוקחות בגדים צעירים ואז מחחיטים אותם.. לא יודעת למה, כנראה חושבות שזה מתוחכם או משהו.. בכל מקרה, בהצלחה!

LipStiK

New member
אני חושבת שבזארה..

אבל הם מחליפים את הקולקציה בחנות כל כמה שבועות אז כדאי לך ללכת לבדוק עכשיו... קניתי אחד בסגנון בבוניטה, אבל בקורדרוי שחור

dragonwings

New member
אני לא יודעת איפה יש אבל..

בxoxo יש להם חלק מהבגדים בסגנון תראי באתר שצירפתי.. אולי תמצאי משו בעיקרון הבגדים באתר אמורים להיות בחנויות xoxo בעזריאלי ובעוד כמה סניפים אבל כשהייתי שמה לא ראיתי את הכל.. אבל את יכולה לנסות..

leeut

New member
היה בזארה בעונה שעברה

כרגע אין משהו דומה, אני אעדכן אתכם בקשר לקולקציה החדשה אם תרצו (בתור עובדת החנות..)

LipStiK

New member
קדס, 260 ש"ח

בדוק, אולי עכשיו זה זול יותר בסוף עונה. זה די דומה לתמונה אבל עם כפתור גדול כזה באמצע.... די חמוד מקווה שעזרתי

נועה2004

New member
הג'קט נראה לכם יפה? לא מוזר?

אני רוצה לשמוע דעות נוספות - למשל עם איזה בגד ללכת איתו, הרי עם מכנסי ג'ינס זה יראה מוזר, לא?

למעלה