...

...

יש לי מסיבת סיום של י"ב ואני רוצה להתלבש בצורה יפה אבל לא יותר מדי... מצאתי את התמונה הזו
של החולצה באינטרנט אבל אני לא יודעת כמה היא עולה ואם יש אותה בארץ...מישהו יכול לעזור לי?

אין בארץ..

אני גם ראיתי את זה באתר שנקרא go jane. אבל אולי את יכולה ללכת לתופרת ולהראות לה את זה ולבקש שתתפור לך משהו דומה. זה לא ממש מסובך.

טוב, זה כבר לא מצחיק... ../images/Emo12.gif

תלמדו לשרשר!!! ההודעה הזאת היתה בכלל מיועדת לבחורה שהגיבה מעלי, כותבת ההודעה המקורית...

No BoDy1

New member
אמממ תרגיעי..

זאת הייתה סתם הודעה וזה עד כדי כך מציק לך בעין שזה לא משורשר נכון? (למרות שנראה לי שזה בסדר גמור, היא לא הגיבה לך ולא להיא, סתם נתנה ת'אתר) לא שזה שרשור של 50 הודעות שזה מבולגן ובאמת עדיף לשרשר נכון שלטי טיפה על הקריזות =] תודה ויום טוב.

No BoDy1

New member
וחוצמזה!!!

זה כן היה משורשר לך את דיברת על האתר היא הביאה את הקישור

אם דיברתי על האתר, אז מן הסתם..

..היה לי את הקישור!! אז תרגיעי בעצמך, כי התגובה שלי לא היתה מיועדת אליך...!

PennyLaneM

New member
הוא בן.

וגם אני לא הבנתי על מה התעצבנת.. אבל לא משנה עכשיו,בכל אופן אין צורך סתם להתעצבן.

No BoDy1

New member
אני../images/Emo89.gif..

תלמדי לשלוט בקריזות שלך.. אני רגוע מאוד, רק הבעתי את דעתך בדיוק כמו שאת הבעת את דעתך.. זה פורום, לא השכונה שלך והח'ברה שלך מתחת לביניין... תתני כבוד נחזיר כבוד..

SuGar and SpicE

New member
וואי, איך הוצאתם את זה מפרופורציות.

שני הצדדים - אתם כאילו מתווכחים על שום דבר, סתם מתנגחים אחד בשני ללא מטרה... כל אחד כותב כאילו מה כבר קרה פה ושירשרתי לטל כי הוא היחיד שאני מרגישה בטוחה מספיק שלא ירביץ לי שאני משרשרת להודעה שלו...

קריזות?! חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מי שבקריזה כאן זה אתה. אני לא התרגזתי על שום דבר. אתה זה שכתב "תרגיעי" על הודעה שבכלל לא היתה מכוונת אליך...

הא??? ../images/Emo12.gif:-\

את לא נתת בהודעה שלך קישור לאתר go jane, ואחרי שראיתי שאמרת שזה משם- נתתי את הכתובת. אני לא מבינה מה הקטע שלך- על מה את מתרגזת?

PennyLaneM

New member
היא לא הביאה לך את האתר..

אלא לבחורה שפתחה את ההודעה,אבל שירשרה את זה אליך כדי שהבחורה שפתחה את הנושא תדע בשביל מה האתר. מובן?

AmiTutiT14

New member
זה כל כך מפריע לך בחיים../images/Emo87.gif../images/Emo109.gif

שהוא שירשר אליך

No BoDy1

New member
עמית, את לא מבינה...

זה הרס לה את כל היום... חחח "יואוו, היא שירשרה לא למקום הנכון!!" "שיואווו אנלא מאמינה!!"

למעלה