עידן רייכל בן 27 והוא עזב את הבית

לפני שלושה חודשים!!!! אם זה יקרה לי, בבקשה, בבקשה, בבקשה תירו לי בראש. בין הגבות. תודה.

kedeman

New member
סתם אנקדוטה מעניינת....

אני עם אמא שלי בסופר פתאום אני קולט את האזור הזה שיש בו ביצים. בהתחלה צחקתי כי שכחתי שככה קונים אותם פה ואחרי זה פתאום קלטתי על אחת הקופסאות שכתוב "משק זר - כפר יהושע" אז אמרתי לאמא שאני יודע מי ירוויח אם אני אקנה את הביצים האלו רוצים לנחש מי? עד כאן הביקור לילה שלי להפעם.... פורים שמח לכולם!!!

gl12345

New member
התנצלות ליעל

יעל,אני מתנצלת התנצלות ענקית מעמקי נשמתי על כך שלא התקשרתי אליך לפני הראיון אישי שלי..באמת באמת שלא היה לי זמן!! אני אוהבת אותך המוווונים!!סלייייחה הראיון נראה לי היה די טוב..דיברתי עם המראיינת על מה שדיברנו שאני צריכה לדבר איתה:) מקווה שתסלחי לי גל

אשליקו

New member
../images/Emo86.gifישראל מול אירלנד../images/Emo86.gif

מי מגיע למשחק בשבת???????????

נופרי ממי!!!

שיהיה המון בהצלחה בפולין! שיהיה לך מעניין, חשוב ומשמעותי! זה בסדר לצחוק ולהנות מדי פעם ואם תתני לנו מספרי פקסים במלונות שלכם נוכל אפילו לבדר אותך ... מתי עלייך- אני!

אני לא מוצא שרשור אוף

וזה גם נושא חשוב, בזמן האחרון אני נחסף יותר ויותר לתופעה מדאיגה שעלולה להביא להרס של פן חשוב בישראל (לא, זה לא כלכלה, אלימות, בטחון, מתחבלים, שום דבר כזה) שמתם לב שפתאום כולם נהיו כפרות? רק הסבר קצר, כשאתה אומר על מישהו כפרה זה אומר שאתה רוצה למות במקומו...

מישו צריך עזרה במתמטיקה??

לא, פשוט כי קיבלתי 100 בבגרות וחשבתי שעכשיו עם כל הידע המטורף שיש לי במתמטיקה אני יכולה לעזור קצת... וגם אפילו 85 במבחן האחרון שהיה לי. זה פשוט נהדר! סתם רציתי לשתף אתכם בהתלהבות שעוד קצת נשארה לי מהציון המחייך הזה.
תודה.

שאלה!

מי מגיע ביום שישי-שבת להכנה למחנה ז'-ח'? נראה לי אנחנו עם עמק חפר ומנשה תגידו מי בא..? עוד משהו אתמול עברתי טסט שני.. ולכן בעקבות התערבות עם המורה נהיגה הורדתי את התלתלים ודפקתי גאלח.. מי שראה אותי יודע...

שאלה לאנשים ממטה אשר והסביבה

מישו יודע איך מגיעים באוטובוס לקיבוץ בית העמק? זה חשוב, ובבקשה בדרך הפשוטה ביותר!

a d i 111

New member
חחחחחח

אני רק מחכה ליום שאני עוזב ראה לי אריך שחוגגים לי 18 אני עף מהבית כמה שיותר מהר אני לא יכול לסבול את המקום הזה! הוא נורא!

../images/Emo6.gif

חחחח ראיתי את ההודעה לפני חצי שעה ורק לפני רבע שעה [כשסגרתי את החלון ונכנסתי למקלחת] נפל לי האסימון.. חחחחחח משק זר.. המשפחה של אילון[?][או שזו מקריות?
]
קול
ביי! לילה טוב!

כמובן...

אוטובוס מנהריה לצומת כברי(כל אמצעי תחבורה אחר גם אפשרי...) מצומת כברי פונים ימינה, וכעבור 4 ק"מ הקיבוץ:) בעיקרון תחבורה ציבורית לצומת כברי יש עד לשעה 23:00+-, אבל מכברי לקיבוץ אין לי מושג.

מורן נראה לי התבלבלת...

דבר ראשון נגה מגיעה מהכיוון השניה דבר שני, ממתי יש לה רישיון?! נגה יקירתי אני מבינה שדוד לא החכים להסביר לך איך מגיעים אלינו אז ככה. אם את מגיעה מנהריה יש את קו 47 שנכנס לתוך הקיבוץ אבל עובר בשעות ממש מסוימות, אבל יש מוניות שירות עד שבע בערב בערך שעולות 8 ש"ח ואם יש שני אנשים או יותר מהקיבוץ הוא מכניס אותך. זה האתר של נתיב אקספרס http://www.nateevexpress.com/asp/info/BusLines/BusLineSearch1.asp הקו הוא באיזור שירות נהריה-צפת, קו 047, שימי לב שזה יתן לך את כל השעות של הקווים לשני הכיוונים. עכשיו, אם את רוצה אוטובוס שיקח אותך מכיוונך, יש אוטובוס שיוצא מכרמיאל ועובר דרך צומת אחיהוד אבל הוא עובר בערך פעם ביום ולא נראה לי שהשעות יתאימו לך. חוץ מזה, יאללה מזה בית העמק ממצפה עדי, את יכולה לבקש מאמא שתיקח אותך. שמחתי לעזור, טלאור

למעלה